לאחר זריקת מטוטרקסט

תלתלית14

New member
לאחר זריקת מטוטרקסט

הבטא שלי הייתה 129 לפני זריקה
ולאחר 4 ימים כמו שהרופא אמר, עשיתי הבוקר בדיקת דם הריון
והבטא שלי עלתה ל165!! מה זה אומר??? הזריקה לא עזרה לי? אני מאוד מודאגת. צפיתי לראות שהמספרים יירדו

לפעמים יש חוץ-רחמיים עקשנים

אני מבינה שלא נספג לבד, מה הרופאים אומרים לגבי הזריקה? אצל אחותי החוץ רחמי הסתיים בהסרה לפרוסקופית של החצוצרה. אני מקווה שלא תגיעי לכך, ומצטערת שהעוברון טעה בדרך ומסב לך יסורי גוף ונפש. אני מבינה שאת תחת מעקב ובכל זאת מזהירה - אם עולה חום, מתחילים כאבים, הקאות, שלשולים - את צריכה להגיע למיון בדחיפות. חוץ רחמי הוא מצב מסוכן. מקנחת באופטימיות - זמן קצר לאחר החוץ רחמי אחותי נקלטה להריון תקין שהסתיים באחיין המתוק שלי. מאחלת לך סיום מתוק כזה.

secondtime82

New member
צריך לבדוק

ביום 4 וביום 7 גם אצלי ביום 4 הייתה עלייה ואחר כך התחילה ירידה אני חושבת שזה נורמלי בכל אופן, חשוב לבדוק עם הרופא אם לא יתחיל לרדת, ייתכן שתקבלי עוד זריקה מאחלת לך בהצלחה ולשים את זה מאחורייך במהרה שולחת חיבוק גדול

תלתלית14

New member
כמה היה לך לפני זריקה, ביום הרביעי והשביעי?

לא בא לי שיזריקו לי שוב
קראתי באינטרנט אם יזריקו לי שוב אחרי 7 ימים אני אצטרך לחכות 6 חודשים כדי לנסות להיכנס להריון, והרופא אמר לי מה פתאום, אפשר אחרי 3 חודשים

תודה על החיבוק

secondtime82

New member
אצלי זה היה המספרים ממש גבוהים

קיבלתי את הזריקה ב 4000 פלוס (שבוע 8) וביום הרביעי זה היה מעל 8000 בכל אופן מלכתחילה קיבלתי פרוטוקול טיפול ארוך יותר (בסופו של דבר זה היה 3 זריקות) כי זה היה חוץ רחמי מסוג חריג (נקרא הריון קורנואלי). אבל, יכולה לנחם שלמרות שקיבלתי 3 זריקות (תוך 5 ימים) היינו צריכים לחכות 3 חודשים עד שנתחיל לנסות שוב. וכן, אני יודעת שבמצב הזה כל פרק זמן שהוא נראה כמו נצח. קראתי את העדכון הנוסף שלך מקווה שבמהרה זה יהיה מאחוריך

תלתלית14

New member
אמש - ביום השביעי לאחר זריקה

קיבלתי תוצאה : 163
הרופא אמר שיזריק לי שוב, ובסוף שינה את דעתו והחליט לחכות בגלל שהבטא מאוד נמוכה ולכן הרופא החליט לחכות ליום שני הקרוב ולראות את הבטא
באמת מוזר, הבטא מאוד נמוכה מהשאר נשים
ביום ראשון הקרוב כבר בשבוע התשיעי

קרה למישהי עם תוצאה בטא של פחות ממאתיים???

תלתלית14

New member
ההרגשתי השתפרה מאוד

ביום שני האחרון קיבלתי תוצאה והיא : 98.50, נשמתי לרווחה
רק נותר לי לחכות חודשיים וחצי כדי לנסות להיכנס להריון

אם אני אבדוק בעוד חודשיים - יש אפשרות לדעת אם גוף שלי נקי מהזריקה?

secondtime82

New member
אין דרך לבדוק את זה

למעשה הרופאה במחלקת נשים הסבירה לי שהחומר מתנקה מהגוף כבר אחרי מספר ימים, אבל מעדיפים להיות בטוחים ולכן ממליצים על שלושה חודשים (בכל זאת, מדובר בתרופה כימותרפית). בכל מקרה, את צריכה לעקוב עד לבטא אפסית ואז לחכות למחזור ביוץ וכו׳. יכולה לומר לך מעצמי שהשלושה חודשים עברו יחסית מהר והאמת שמבחינה נפשית גם הייתי זקוקה לקצת זמן לפני שהייתי מסוגלת לנסות שוב. אבל זו אני וזה עזר לי לחשוב על זה ככה. מאחלת לך שהפרק הזה יהיה מאחורייך במהרה ושניפגש בקרוב בפורום הריון ולידה (מאחלת גם לעצמי)

תלתלית14

New member
תודה ואיזה הרגשה טובה שמישהי מתכתבת ודואגת לי

את האמת, כבר הייתי שלמה עם עצמי מה שקרה לי.
קיבלתי תמיכה ונתנו לי להרגיש טוב, ומה שקרה - הכל לטובה
כרגע יש לי קצת כאבים בחזה - סימנים למחזור
תודה גם מאחלת לך, אמן . חיבוק

למעלה