לאחר טיפול להסרת נקודת חן

omrikush2

New member

אני ואחי התאום ביקרנו אצל רופא של קופח כללית במרפאה שלהם ברמת אביב בכדי להסיר נקודת חן. אני הסרתי נקודת חן מאיזור השפתיים-מטה ואחי
הסיר באיזור המצח. הרופא אמר שהטיפול "המתאים" ביותר להסרה הוא מחט חשמלית ובעצם קבע כבר מההתחלה את שיטת הטיפול.
היום, כחצי שנה בערך לאחר הטיפול נשאר לי במקום מעין "כתם" חום בצבע של נקודת החן שהייתה במקום. לומר שאני מרוצה ב100 אחוז?
ממש לא. לומר שאני מרוצה יותר מהמצב הקודם? הרבה יותר, אך עדיין אני שואף להעלים גם את הכתם הנ"ל.

האם יש טיפול שיכול לעזור? אני מתחיל להתחרט שלא עשיתי הסרה כירורגית ונתתי לרופא לטפל בנקודה באמצעות מחט שבעצם "שרפה" את המקום ויצרה את הכתם החום הזה.

תודה רבה.

שלום רב,
מדובר בתהליך בתר דלקתי או Post inflammatory hyperpigmentation ראו שרשורים רבים בנושא זה כאן בפורום.
ברוב המקרים אנו ממליציים לא לטפל מאחר ותופעה זו חולפת.
פנו להערכת הרופא המטפל בקופת החולים.
רפואה שלמה !

omrikush2

New member
ביקרתי אצל הרופא

אני מגיע למרפאת כללית אסתטיקה היום לרופא שאצלו עברתי את הטיפול ומתיישב על הכיסא. הסברתי לו את העניין, הוא אמר שהוא באמת רואה "נגע" שנשאר לאחר הטיפול וניגש לשולחן כדי לקחת את המחט החשמלית. כששאלתי אותו למה הוא לוקח את המחט הוא אמר "כדי להסיר את מה שנשאר". עניתי לו שאני רוצה לחשוב על זה ובינתיים שישאיר לי את האופציה פתוחה.
מאוד לא נראה לי כל העניין הזה שהרופא ישר ניגש למחט בלי להסביר לי מי מה מו. הרי הנגע שנשאר הוא בעצם "כתם" חום שנשרף ע"י המחט החשמלית בפעם הראשונה, מאיפה לי לדעת שבפעם הזאת זה לא יישאר אותו הדבר ואף גרוע יותר?
לקראת היציאה שלי מהחדר הרופא סינן לעברי הערה- "אני במקומך הייתי עושה את זה", אז החזרתי לו - "תשאיר לי את השיקולים האלה" ויצאתי.

שורה תחתונה, האם יש משהו לעשות בנידון?

למעלה