לאחר יום מתיש בפורום הזה

chuchi46

New member
לאחר יום מתיש בפורום הזה

הגעתי למסקנה שאתם שונאים כל מי שהוא לא "חנון", ושבכל זאת יש כאן גם נחמדים... טוב, לפחות היו כאן כמה מרושעים אל פקצות (נו באמת, אתם לא מבינים שהן לא מבינות *לא מבינה את עצמי*). אממ... אז... אני לא הולכת להישאר כאן, ודרך אגב- האנשים שיש כאן- אתם לא "חנונים" (חוץ מזה שקורא ספר כימיה להנאתו, למרות שזה כבר יותר שריטה במוח המחונן שלו), אתם מה שנקרא אצלנו- הזויים- אנשים שלא אכפת להם מה חושבים עליהם, אתם אוהבים להיות בקבוצה שמחה ומאוחדת ושונאיי פקצות בדם. לי אישית אין קבוצה משלי, ואני חושבת שסימנתי X על 2 מהקבוצות... טוב, לא לשנוא אותי על ההודעה הזאת בבקשה ^^; ודרך אגב- אם אתם לא רוצים שיגדירו אתכם- תפתחו קהילה, אבל לא תחת השם "חנונים"- עצם העובדה שהחלטתם להיצטרף הזה אומר שהגדרתם את עצמכם...XP טוב, אז שלום לכם!

כמה שאת צודקת..!!

אני חושבת בידיוק כמוך... אתם אנשים ממש לא נחמדים פה... זה היה רעיון ממש נחמד של הפורום הזה.. אבל יש פה כמה ((הרבה )) אנשים שהרסו אותו..!! וזה ממש ממש חבל...!!! אני בטוחה שיש פה עוד מלא אנשים שחושבים ככה... אתם גם אמורים להיות המחוננים החכמים ואתם בידיוק ההפך...!! שיהיה לכולכם ב=ה=צ=ל=ח=ה...!!

chuchi46

New member
צודקת

אני מחוננת *לא קשורה* אבל אני הולכת מפה. פשוט פורום נורא. ויש בזה משהו- על מה תדברו פה? שיאים של אי קיו גבוה ונמוך.... בולשיט! well, i wish u good luck

chuchi46

New member
מצטערת

אני אוהבת לצחוק, ובשביל זה יש חברים, משפחה, בע"ח, טלוויזיה... לא פורום חנונים. סליחה שאני לא חנונית, ויש כאן כמה סוגיי אנשים- -אנשים שבאו להכיר כאן אנשים חדשים כי החליטו שיהיה פה נחמד. -אנשים מנודים וגרועים בלימודים שמישום מה חושבים שהם הכי פחות שטחיים מכל העולם הסובב אותם. - אנשים שדוגלים בתפיסת העולם של "אני יותר חכם ממך, וממך, וממנו, ובעצם מכולכם, וכשאני אגדל אני אהיה מליין ואשלוט בעולם כי אני חכם ואתם לא". ויש כמובן, עוד אנשים שניכנסים לפורום ויורדים עליכם בלי הפסקה, שהמנהל המוכשר שלכם, שלא נמצא בכלל בפורום לא טורח לחסום או לפחות למחוק את ההודעות שלהם. אז ככה- אני בלימודים הרבה מעל הממוצע, מחוננת, לא שיטחית, ובטח לא חנונית, ויש לי חברים, שלא כמו למרביתכן, ויש לי מי שיצחיק אותי ויש לי עם מי לדבר. אני לא מנודה או משו בבצפר, ואני לא הולכת להצטרף הנה. וכן- נורא כיף כאן- כשכל הודעה שניה יורדת עליכם. למה חנונים תמיד בטוחים שהם הכי טובים ושמישהו עם פחות IQ הוא שיא הטיפשות? למה אתם מתנשאים? ולמה, למרות שאתם כאלו עניניים ונחמדים סוטרים את עצמכם ולא מתייחסים לאחרים. אז- אני ממש לא הולכת להישאר כאן.

Science Fiction

New member
ווא, איזו דוגמא מושלמת ../images/Emo119.gif

אתם אומרים שהפורום מעודד סטיגמות, ובטוחים שכל מה שמעניין גיקים זה אייקיו ולימודים. אתם אומרים שאנחנו לא נחמדים, ומנסים להעליב כאילו אין מחר. זה נורא משעשע.

chuchi46

New member
כתבתי שיש כאן כמה קבוצות של אנשים

את יכולה להרגע... את מהנחמדים יותר, וכן, מעצם שמו של הפורום הזה הוא מעורר סטיגמות, ואתם מצטרפים לפורום בשם "פורום חנונים" ומבקשים שלא יגדירו אותכם ושאתם לא שייכים לקבוצה מסויימת. *אהם אהם*- הרגע הגדרתם את עצמכם.

חנון זו לא הגדרה עצמית

פריק, ערס, פרחה, צפונית - אלו יותר הגדרות (הכללות) חנון (תלוי אצל מי) מדבר על תחומי התעניינות מסויימים, ולפעמים להתנהגות חברתית שונה משל הרבה האנשים אבל זה לא מלווה בדרך חיים כזו או אחרת - יש חנונים שיכולים להשתייך לכל הגדרה (מעוותת לדעתי) אחרת שציינתי בהתחלת ההודעה.

אם את לא חנונית

אז מיהו חנון לדעתך? טרם קיבלתי תשובה לשאלה הזו. אגב, יש משהו רע בעינייך בלהיות הזוי שלא אכפת לו מה הסביבה חושבת עליו?

soulz

New member
לא אכפת לו מה הסיבה חושבת עליו?

good one... אנשים כאלו קיימים כמובן, אבל בדרך כלל סגורים בחדרים לבנים ומרופדים...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני סתם רוצה להעיר את תשומת

ליבך, שקצת קשה להיות נחמד לאנשים שבאים ואומרים לך "OMG, אתה בפורום חנוווווווווונים!? איזה עלוווווווווווווווב!!!:!111!!!! אחדאחדשתיים!!!11!!! חעחעחעחע!!!!!!!!! אתם כל כך מצחיקים ומעוררי רחמים ועוד פתחתם לעצמכםםםם פווווווווורווווום!!!!!!!!! חחחחחחחחחהההההההההההההה!!!!!" או דברים בסגנון. אני לא הזויה כלל וכלל, לפחות, בפעם האחרונה שבדקתי את עצמי. ואני לא חושבת שאני "חנונית", אבל אני חושבת שלפורום הזה יש פוטנציאל טוב. ואל תאשימי את המנהל, הפורום קיים פחות משלושה ימים וביום אחד הציפו אותו בחמישה עמודים.

זה ממכר

New member
חחח אשכרה

לא סתם חנונים נו מתלהבים שיש להם פורום מתאים לנו לא חיחיחי המנהל לא אשם בגרוש הפורום רק נפתח וכולם ישר דפקו התנפלות וגם התלהבות תני לרוחות להירגע קצת

chuchi46

New member
בקורה;;

לא התכוונתי אלייך... אותך לא ראיתי כותבת פה...

זה ממכר

New member
וואלה צודקת במקצת

גמני נתקלתי בכך וואלה סימנתי לי כמה כבר שממש הולכים להרוס פה והעדפתי לחכות לפני הפרישה מפה ליום עד שהעניינים ירגעו ותהיי פחות התלהבות ויכנסו פחות אנשים ישר השם חנונים הדליק כמה אנשים שהחליטו להיכנס לבדוק תשארי תראי וישנם אנשים עם תפיסת עולם של אני חכם יותר ממך ובגלל זה קוראים להם חנונים אבל אפשר לשנות אתזה :D אני בכל אופן נשאר לעד כמה ימים עד שהפורום יקבל בעצם פנים הוא עדיין בחיתולים בימים הראשונים שימי לב שיש פה איזה שבע שירשורים שאפחד כבר לא יקרא אותם אותי זה מפחיד להיכנס לשירשורים האלו

למעלה