יניבה...
נכון שאתה מרשה לי לקרוא לך ככה?! ואתה לא תביא לי כמה
?! בכל אופן,אני שמחה שחזרת אליינו,למרות שאני באופן אישי דיברתי איתך,כך שאני ידעתי שהכל "בסיידר",,וידעתי מה עובר עלייך. איזה כייף לי,לי סיפרו באופן אישי
בכל אופן,בתור אחת ששמעה את הסיפור כבר אתמול,אני מבינה שהמחשב סיים תוך שעתיים,אני לא יודעת איך התפתחו העניינים עם ההפקה שלכם,רק לפי מה שהבנתי אינכם הייתם שם.ואנייודעת כמה זה קשה ומאכזב לדעת שלא עמדת במטרה שהצבת לעצמך,אבל..העבר הוא העתיד של המחר,ואחרי כל עמק מגיעה גבעה.. אומרים שהחיים רצופים עליות ומורדות.זאת עובדה ידועה,ואני מפקפקת שיש הרבה כאלה בינינו שכל חייהם הם עליה אחת גדולה,או לחילופין,ירידה אחת שלא נגמרת. טוב,אולי כאלה מהסוג השני דווקא יש למכביר בעולם הדפוק הזה. אבל זו לא הבעיה שאני מתמודדת איתה. הבעיה שלי היא שאני מוצאת את עצמי מתבלבלת באמצע הדרך רוב הזמן.מסתחרר ומאבד כיוון,כך שאני כבר לא יודע אם אני בעליה או בירידה.ואז פתאום נוצר מצב בו אני מתחילה לרדת בעליה.מתחילה לעלות בירידה. אל תנסו את זה פעם.ורטיגו מובטח. יאוש,גם כן...
קח את החופש שביקשת לעצמך את הכנפיים לציפור שבנפשך תיקרתך שמיים לרגלייך אדמה אתה תטבול גוף במים כשייבש לך בנשמה קח את הדרך שבאה לקראתך תראה איך היא עוברת ומשנה הליכתך וכשאתה אוהב הייה נאמן לקול שגואה בך קח את החופש שביקשת לעצמך את הכנפיים לציפור שבנפשך ואם אתה הולך לא תהיה זאת עזיבה כל העולם הוא בית לציפור במעופה ציפור שלי, עוף לך, צא לך לדרכך את התקיעות הזאת רק אתה יכול לשחרר רק אתה יכול להתיר את הכבלים רק אתה יכול להחליט כי אתה רוצה לשנות את הסדרים חיים חדשים מחכים לך מאחורי הפינה הם שם תמיד, בכל רגע, בכל עת ובכל שניה הם מחכים לך שרק תחליט להמשיך, להתקדם, לאסוף כוח וללכת הלאה וההחלטה...ההחלטה הגורלית הזו, היא נתונה אך ורק בידייך. והדרך...הדרך שתגל תהיה הרבה יותר יפה ונינוחה עם נוף מקסים ושובה לב אם רק תגיע להחלטה שעינייך מביטות קדימה ולא לאחור. בכל שניה אפשר להוולד מחדש בכל שניה יכול להתפתח לו סיפור שונה ואחר עם התחלה חדשה, וסוף אחר. הכל עניין של בחירה. הבחירה שלך. אוהבת אותך נסיך קסום שלי.. אוהבת כל כך. חיים חדשים מתחילים בשבילנו בכל שנייה. בואו נצעד קדימה בשמחה לפגוש בהם.חייבים להמשיך ולהתקדם, והליכתנו תהיה נוחה יותר כשעינינו מופנות קדימה, מאשר אם יוסבו לאחור. Have a marry fricken day...
שקד