לאחר כמה שבועות ניווט המנצחת היא NAVIGON

se7en77

New member
לאחר כמה שבועות ניווט המנצחת היא NAVIGON

ואחריה COPILOT

SYGIC לא מוכנה לעבוד במצב טיסה , IGO לא ניסיתי כי לא קניתי אותה.
אני מעדיף את NAVIGON כי הממשק שלה יותר חי מבחינתי למרות שהיא פעם ביום מבקשת שאני אאפס אותה כי היא מאבדת כיוונים ( יכול להיות בגלל שאני הולך רגל רוב הניווטים ).
שאלה קטנה , אני נמצא בבלקן שהרבה מקומות כוללים תווים שלא מוכרים אצלי במכשיר כמו U עם קו או Z עם קו , לפעמים התוכנה מוצאת ולפעמים לא , האם יש פתרון לזה שלא כולל התקנת מקלדות נוספות ?

AYELET1

New member
אתה רציני???

את ה-Navigon הכי פחות אהבתי. אבל טוב לשמוע פידבק נוסף -לכל המתעניינים בפורום.
&nbsp
אכן התקנתי מקלדת נוספת בבולגריה. לא נח כשרוצים לעבור בין אנגלית לעברית ולהפך בכתיבת סמס, מייל או תגובה בפורום
אבל מאד מייעל את הניווט...
אשמח לשמוע על פתרונות נוספים (למיטב זכרוני ב-IGO למשל, ישנה מקלדת פנימית...)

se7en77

New member
היום אחרי שניווטתי עם ה-COPILOT

נסיעה ארוכה ושיחקתי כמעט בכל האופציות אני מודה שיש בה יתרונות שלא שמתי אליהם לב מקודם כמו שינוי הממשק וההתאמה ,
לא מצאתי את הדרך לסייען וירטואלי שיראה לי מצב של 4 נתיבים מתפצלים ( כמו בנויגון שמראה באיזה נתיב להיות ).

AYELET1

New member
עד היום לא מצאתי את ה-תוכנה האולטימטיבית

כך שמה שאתה כותב על יתרונות מסויימים של נאביגון נשמע סביר מאד.
יחד עם זאת, דלות האפשרות לקונפיגרציה, הפריעה לי בתוכנה הזו.
האמת? ציפיתי לניסים ונפלאות מתוכנה שנקנתה ע"י גרמין...

אני כן מצאתי את התוכנה האולטימטיבית

והיא - "התוכנה שאני מכיר טוב". זו מסקנה חד משמעית, שהתחזקה ככל שניסיתי יותר ויותר מערכות.
נכון שהיא לא הכי חכמה, ולא הכי מהירה ולא הכי-מה-שלא-יהיה. אבל היא כן הכי טובה. כשאני מטייל, אני רוצה להתעסק עם הטיול, ולא לחפש איך לעזאזל אני משנה ארץ, או מוסיף נקודת ביניים. וחבל לי על הזמן שביזבזתי בנסיונות ובלימודי המערכות השונות. כבר שנים שאין מהפכות שיצדיקו את ההתקשקשות.
&nbsp

למעלה