לאחר כ10 ימי העדרות החלטתי להצהיר

אלרוס

New member
לאחר כ10 ימי העדרות החלטתי להצהיר

חבר'ה, אתם ממש לא בסדר, ככה לשכוח אותי, "אני לא יודע מי זה אלרוס" (מאור 87), אני סלבריטי פה, אני מותיקי פורום הביטלס, הייתי עוד כשקראו לו "החיפושיות" והוא לא היה ברשימת פורומים,עניתי תשובות מצחיקות באוף (תודה על התמיכה מקרטני) ואתם לא אהבתם את להקת הרבנות (אז מה אם גם אני לא, מה, אני חייב להוות לפורום הזה דוג' אישית?),אתם ממש לא בסדר! נ.ב אני לא רציני נ.ב.ב ברכות לזוכי הטריוויה נ.נ.ב.ב ברכות למקרטני על הזכייה באוף 5. ברכותי על השכחה, אלרוס

מאור 87

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo52.gif

מצטער, אבל כנראה שלא היית פה מאז שבאתי.. כי אני דיי חדש פה, מבין? בכל מקרה, מצטער על האי הבנה, וברוך השב

Miss CB

New member
ככה?!

טוב! בסדר! חחח סתם...
מה נראה לך ששכחנו? אל תפחיד אותו הוא חדש יחסית, קורה, שוכחים...! כל השאר זכרו. אז לאן נעלמת לנו ל-10 ימים?

אני אספר לכם את האמת

אלרוס האמיתי לא נמצא יותר בין החיים. הוא מת בתאונת דרכים לפני עשרה ימים בלילה. נעשו נסיונות להחיותו, אך הם נכשלו. אני אישית ולבד יחד עם בריאן אפשטיין מצאנו לאלרוס מחליף בשם וויליאם קמפבל. עשינו לו כמה ניתוחים פלסטיים כדי שהוא יהיה דומה לאלרוס, ו... זהו. זה לא אלרוס!

אלרוס

New member
אם את כל כך רוצה לדייק

זה היה ב- 4:49 ומקרטני, אתה צריך לפנות לפסיכיאטר!

אלרוס

New member
אם לא ידעת אז המועדף עלי הוא וויליא

ים קמפבל (הכפיל שלי) הוא יוכל לעזור לך עם האובססיות.

אלרוס

New member
זוכרים את המחנה הרפורמי בארה"ב?

אז כדי להיות בו הייתי חייב להיות במחנה בארץ, לשם נעלמתי.

כי...

הוא לא באמת אלרוס! זה וויליאם קמפבל! הוא סתם ממציא תירוצים, אבל אני נמצא כאן כדי לגלות לכם את האמת.

למעלה