לאחר מאמץ קשה

Anuerysm

New member
לאחר מאמץ קשה

ואחרי שנכנעתי כמה פעמים וחזרתי אל זה שוב אני יודע לנגן את כל טן יירז גאן!

Anuerysm

New member
הא התכוונתי לגיטרה

אבל אני גם יודע ת'באס
אני אקליט עוד מעט

Anuerysm

New member
הבאס לא קשה, כדאי לך ללמוד אותו

אפילו שאין לך באס, שלפחות כשתהיה לך באס בידיים יהיה לך שיר מגניב לנגן

M e n s R e a

New member
אני דווקא פולש לכיוון התופים לאחרונה

בעצם מאז שהקמנו את הלהקה, בכל חזרה אני לפחות רבע שעה על המערכת + מתופף על כל מערכת שנקרית בדרכי. זה ממש כיף. וקלטתי את זה די מהר, יש לי חוש קצב טוב, If I may say so myself

M e n s R e a

New member
ובהקשר הזה-Mens Rea בבלום בר, היום, 22:30

כניסה חופשית. אולד-סקול רוק נ רול עלינו.

Anuerysm

New member
כל מוזיקאי שכבר מנגן על משהו

קולט תופים די מהר גם אני הייתי ככה, לקח לי איזה 5 דקות להתרגל לקצב הבסיסי של התופים כשפעם ראשונה נגעתי בהם

FunkyMonk

New member
זה לא נכון...

לא כל אחד יכול לנגן תופים כמו שלא כל אחד יכול לנגן בס או גיטרה. גם גיטרה לקח לי שניה להבין את כל הפוזיציות של האקורדים, סולמות לקח לי איזה 5 דקות (צריך להתרגל להזזה המטומטמת של החצי טון), ומפרט זה סתם מציק. זה אומר שאני יודע לנגן על גיטרה? חוצמזה שלמשל אני, אין לי קורדינאציה בשיט, אז אני יכול לנגן רק מקצבים ממש בסיסיים על תופים, למרות שאני מנגן על בס.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif הבסיסט והגיטריסט השני אצלנו לא ברמה שלי

לא שאני כזה, אבל עדיין, לתופים דרושה קואורדינציה, אולי אפילו שונה, אם יש דבר כזה. כדי למשל כדי להוסיף את הבס דראם. ולא כל אחד מסתדר עם זה, בטח לא תוך 5 דקות.

M e n s R e a

New member
אני לא עושה שם את הדברים הבסיסיים

למקצב הבסיסי, המכונה "אבאאמא"
קל להתרגל. לדברים מורכבים יותר, הרבה פחות קל. יכול להיות שיש לך פשוט חוש קצב מפותח + כשרון גם לתופים, אם זה נראה לך פשוט. אני מכיר כמה אנשים שזה לא פשוט להם בכלל, והם מנגנים על כלים אחרים.

Anuerysm

New member
יכול להיות.. או שזה בגלל שאני מסתכל הרבה

על מתופפים אחרים

FunkyMonk

New member
או שפשוט יש לך את זה

תופים זה משהו שיש אנשים שזה בא להם טבעי לגמרי, והם יכולים לנגן על תופים ישר בלי שהם נגעו בהם לפני זה.

למעלה