לאחר מחשבה קצרה |אמוטיקון חושב|

polyethylene

New member
לאחר מחשבה קצרה |אמוטיקון חושב|

החלטתי לערוך מפגשון לחברי פורום radiohead. הרבה רצון טוב יש לי, אבל אני תלויה בגורם הראשי והיא אחותו של שותפי היקר לדירה שצריכה ללדת ממש בשבועיים הקרובים. ברגע שהיא תלד, ה
שלי לשבוע לפחות, אז צפו פגיעה... אז ככה, מה שאני צריכה מכל אחד ואחת זה את הנתונים הבאים (ע"מ שזה ייצא לפועל בצורה הטובה ביותר): 1. יש כוונה להגיע? 2. באיזה שעה הכי נח לכם? 3. התחבורה לת"א קיימת? 4. זה בכלל רעיון שיצא לפועל? 5. באיזה יום נראה לכם הכי נח להגיע? אני אנסה להתחשב בכל הגורמים, אז שרשרו תשובותיכם ו\או שילחו לי מסר אישי. ובזאת סיימתי את יום עבודתי להיום שהיה חסר כל פרודקטיביות, אבל הכיל יופי של שירים ברדיו (כולל no surprises).
no surprises

Major Thom

New member
מממ..

1. כן 2. אחה"צ 3. כן 4. אני מקווה.. 5. תמיד. אני בנאדם חסר חיים
"ערוץ 10, בשביל זה יש טלוויזיה" - הג´ינגל והאגדה

naps

New member
1. לא

כל השאר כבר לא רלוונטי... אני מתגייס עוד שבוע בדיוק...

הממממ

ככה אני לא חבר פורום אני קורה המון רדיוהד הלהקה שאני הכי אוהב אבל עצה כמנהל פורום אחר (רוק ומטאל ) אני יכול להגיד לך שאתמול היה מפגש פורום והיתה הענות והיה יותר מנחמד

Major Thom

New member
מנהל "רוק ומטאל" והלהקה שאתה הכי

אוהב היא רדיוהד..? מממ.. לא מסתדר לי כל כך עם הקטע של המטאל..
air - all i need

אפשר לעשות ניתוח פסיכולוגי

יש שני רייבנים אחד ששומע ד´ת ואט דה גייטס וקריאטור וחושב שהם פאר היצריה ואחד ששומע רדיוהד מיוז זאפה קינג קרימזון והמון קלאסי היפי מסריח עכשיו הכל מסתדר לך?

Major Thom

New member
אהה.. אז למה לא אמרת קודם..? ../images/Emo13.gif

מכיר את גולן "לורד קשוח"?
bauhaus - of lillies and remains

Esmena

New member
שלחתי לך מסר...

ורק אז ראיתי את הכרטיס האישי..נו, נראה שאני מנחשת לא רע.

בוקי ש

New member
סה"כ כן

1.וודאי 2.עדיף אחה"צ ככה לקראת הערב 3.כן 4.כן 5.יום חול עדיף

In Limbo

New member
../images/Emo4.gif הממ...

1. לא , כי ביום רביעי אני מתגייסת וכל השאר באמת כבר לא רלוונטי..

גם אני נקרא אל הדגל...

1. יש כוונה להגיע 2. whenever whatever 3. קיימת תחבורה 4. יצא לפועל 5. ראה תשובה 2 כל עוד זה לפני הגיוס שלי (למילואים...) faith no more - just a man

Black Star

New member
ובכן- ../images/Emo13.gif

1. אם אני אוכל להגיע- אני אשמח 2. שעה ביום? הייתי אומרת אחה"צ, 4 או 5 PM ככה... לא מוקדם, וגם לא מאוחר מדי לחזור הביתה למקומות רחוקים. 3. בוודאי! אוטובוס זה אני (וזה יישאר ככה עוד הרבה זמן, עם כמות הטסטים שנכשלתי בהם..) 4. הוא יכול לצאת לפועל! כבר הייתי בפגישת פורום של פורום אחר. זה נחמד. 5. יום חול כלשהו, כשיש אוטובוסים.. ולא שבוע הבא, יש פסטיבל כרמיאל ואני לא אוכל לבוא (אלא אם אתם רוצים לבוא לכרמיאל!!! שזה גם רעיון). ביייי יעלי. נ.ב.- אני לא כותבת מה אני שומעת בשל העובדה הפשוטה שאני לא שומעת כלום כרגע- הרמקולים של המחשב מקולקלים. אני לא עוכרת שמחות

לדעתי PM זה בבוקר.. ככה ש

4-5 בבוקר, זה מה זה מוקדם! לא הייתי מאחלת לאף אחד להתעורר בשעה כזאת

למעלה