לאחר נידנודים וקרצוצים רבים...

handlessman

New member
לאחר נידנודים וקרצוצים רבים...

החתימה המיוחלת! רונן מציק לחי במסרים, ענבל משגעת אותי במסן שהצלחתי להתחבר אליו מהמחשב הדפוק הזה... למי שלא הבין, זו לא סתם חתימה על דף, דויד איחל לי החלמה (בניסוח קצר כזה או אחר - "תשמור על עצמך") על איזה ספרון שבמקרה היה לענבל בתיק ושלפי מה שהבנתי היא קיבלה אותו כמתנה משרית לרגל המעבר לעיר (מי מעביר מתנות?!)... צירפתי סידרה של תמונות שימחישו לכם בדיוק איך זה נראה... התמונה הראשונה עם הסברים - נתחיל בסיור: ניתן לראות את הברכה הקצרה ואת החתימה בדף הראשון של הספרון ואת מה ששרית או ענבל כתבו ("מתנה משריתוש לרגל המעבר מתל אביב"), אני לא יודע בדיוק מי, כי אם ענבל כתבה את זה אז זה רק כדי להזכיר לעצמה מאיפה יש לה את הספר הזה (כי כבר הסכמנו ברוב דעים שהיא סנילית), ואם זאת שרית כתבה את זה לפני שהיא נתנה את הספר\ון הזה לענבל אז יש לנו פה מקרה חמור של נרקיסיזם (היא קוראת לעצמה שריתוש). עוד תמונות בהמשך!

romens

New member
פיייייייה עמרי תראה איך התקמבנתה

גם חתימה גם ואיחול החלמה מהירה וגם ספר וסחטיין על החתימה (והספר)

handlessman

New member
התקמבנתי, בגדול...

אבל זה לא היה שווה בשביל להחמיץ את מצדה...

sarita4

New member
לשם הבהרה

אני לא כתבתי על הספרון את ההגדשה או איך שלא תקראו לזה

glitter8

New member
אני כתבתי את ההקדשה

וזה אכן כי אני סנילית וידעתי שעוד שנתיים אני לא אזכור מאיפה יש לי את היומן הזה ואחרי שדיויד שלנו כתב שם, לא רציתי סתם לתלוש את הדף , אז העדפתי להקדיש את היומן הזה לעמריקי היקר, בן טיפוחי ועם שרית הסליחה..אני מקווה שאת מבינה שהכל נשאר במשפחה!!

lile0

New member
הסתדרת!

כמובן שזה לא היה שווה להפסיד את ההופעה במצדה, אבל זה פיצוי די הולם...

למעלה