לאחר ניסיונות כושלים אני פונה גם אליכם

אילנית03

New member
לאחר ניסיונות כושלים אני פונה גם אליכם

אנחנו חיים בבית בלי מזגן , לצערי אין לנו אפשרות לרוץ ולקנות מזגן ולכן חיפשנו משהו זול יד שניה אבל מחירי המזגנים גם יד שניה בשמיים אני עובדת מהבית והמצב נורא ללא מזגן ולכן אני פונה גם אליכם אם אתם מכירים מישהו ששידרג את המזגן שלו , שמוכן למכור בעלות נמוכה , שיודע איפה אפשר להשיג מזגן עילי בעלות נמוכה תודה מראש וסליחה עם הבקשה נראית למישהו מוגזמת לצערנו בחום הזה לעבוד ולהיות כל היום בבית בלי מזגן זה לא אנושי

anchi1512

New member
יקירתי

סליחה שלא חזרתי אליך טלפונית בעניין, אך הבירור העלה חרס. לדברי אישי היקר לא כדאי לרכוש מאותו אחד מזגן יד שניה, האיש יקרן ולא אמין. לא שכחתי אותך, ואמשיך לברר בקרב מכריי. שיהיה לך סוף שבוע נפלא
ענת

נירה63

New member
אילנית יקרה תשמעי מאוור יעזור לכם?

אם כן יש לי מאוורר אישי שלנו להעביר אליך.

אילנית03

New member
תודה על ההצעה נירה

מאוורר יש לי ואני לא זקוקה לעוד אחד , אני פשוט עובדת מהבית ועם ילדים אז מאוד קשה בחלק מהימים החמים מאוד ללא אפשרות לצנן את המקום, שבת האחרונה מרוב החום הכבד שהיה נסענו לטייל לנו בהום סנטר להיות במזגן

מבירור שערכתי, מזגנים יד שניה הם לרוב לא עסק

אני בעצמי חלמתי לקנות אחד קטן, עם דמי ההבראה.... אבל הרוב הולך לי כרגע לטיפול בבן שלי, כך שאמשיך לסבול מהחום. ליבי ליבי איתך גלית

סליחה דניאלה, פנית אלי עם השאלה? לי יש מכתב

אבל מאיזור המגורים שלי אפשר בכל זאת להגיע לשם? גלית

פניתי לשתיכן(-:

יש את מחסני כוח לתת- מיזם חדש של כוח לתת ויד 2. יש מחסנים בכל רחבי הארץ מהצפון ועד אילת. מאיפה את? אם יש מכתב מהרווחה ניתן לגשת לכל אחד מהמחסנים ולקחת ציוד דרוש. מיזם אדיר ויש מצב שיש גם מזגנים.

ניתן לפנות אליהם- יש להם צוות מוקדנים

לשון ההודעה מהאתר: תוכלו לקבל עזרה טלפונית מצוות המוקדנים שלנו, התקשרו למרכז הסיוע הארצי 1800-360-560 או למספר המקוצר 3656* בימים א'-ה' בין השעות 17:00-8:30.

למעלה