לאחר סיום סיבוב ההופעות - דעות

נעהירחק

New member
לאחר סיום סיבוב ההופעות - דעות

אז לאחר סיבוב קצר ומצליח, יש להניח שלפחות כל אחד היה בהופעה אחת ומאחר ורשימת ההופעה היתה פחות או יותר באותה הצורה, בואו ונחווה דעה. איזה שירים הייתם מורדים? איזה שירים הייתם מוסיפים? האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה? האם הנגנים נגנו כשורה? בכלל מסקנות, מחשבות ישנו אולי את ההופעה הבאה. תודה על שיתוף הפעולה.

נעהירחק

New member
../images/Emo22.gif ראשונה

הייתי רק בהופעה אחת ונהניתי בצורה מאד מרשימה. האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה? לא ממש משנה העיקר השירה ושמירי על הבמה, אבל הייתי שמחה לראות אותה לא רק בשחור. האם הנגנים נגנו כשורה? נהדר שהיו סולואים של הנגנים, חבל רק שלאורי ומיקי לא היה. רשימת השירים - סידור שלי הפתיחה עם חלק מ'נוצות' ובו הדגשה על כמה מירי היתה שונה - נהדר.
נובמבר - יורד
אף פעם לא הלהיב אותי בשום צורה. (למרות שבסיבוב הקודם היה מבוצע בצורה הרבה יותר טובה).
במקומו מכניסה את - התזמורת נגנה
.
היי אחותי - נשאר
לא בשר לא חלב, מה שכן התאורה בשיר הזה נפלאה.
יום ראשון - נשאר
בהחלט נשאר, אחד השירים האהובים עלי.
ולרגע נדמה - לסרוגין
שיר טוב, יכול להיות במחרוזת.
ברכת המלך - נשאר
אין פה אפילו שאלה העיבוד נפלא והקול של מירי מהפנט.שיר שבו מירי נשמעת כל כך נפלא.
ממי - נשאר
העיבוד בשיר נפלא.
מה עשית - נשאר
בהופעה השיר הזה פשוט חגיגה.
פנינים בנהרות - נשאר
נפלא התאהבתי מהשמיעה הראשונה.
שיר לשירה - יורד
עם כל הצער שבדבר - מיצינו. קאבר אחר יתקבל בברכה, לא יודעת כל פעם מצידי משהו אחר, לכל שיר מירי תמיד תוסיף זווית מיוחדת.
שתי גדות - יורד
אני בהחלט יכולה להבין למה מירי אוהבת את השיר - אני לא.
במקומו היית מכניסה את על הכתף של ת"א
שיר שהלך לאיבוד בסבב הנוכחי.
עאח"ש - נשאר
בלי היסוס ובלי מחשבה, אחד השירים הכי טובים של מירי.
טיפה טיפה - נשאר
עם העיבוד הנוכחי השיר מבקבל זוית אחרת ומדהימה.
לאחר ששמענו ג'ז כאן הייתי מכניסה בלוז. את כל השיר נוצות
אם זאת האהבה שלך - לסרוגין
בהחלט לא בעיבוד הנוכחי (בסבב הקודם היה טוב יותר).
אל תשליכני - לסרוגין
לסבב הזה בהחלט נשאר. כאן הייתי מכניסה פיוט פעם 'אהובי' פעם 'איילת חשקי'
באה אליכם - נשאר
מסיימת שלב זה של ההופעה עם הצגת הנגנים במהלך השיר עם נתינת דקה דקה וחצי נגינת סולו לכל נגן. הדרנים
אף אחת - נשאר
הוכחה - נשאר
לשם - נשאר
ה ש י ר בהופעה נזכרתי למה נכבשתי כל כך ב2005.
איתנה עומרי - לפעמים
חדשות טובות - חשוב לסבב הזה. מחשבות אפשר לערוך מחרוזות של עד חמישה שירים וכל הופעה אפשר מחרוזת אחרת כך אפשר לשמוע שירים נוספים על הדרך (נכון עבודה נוספת לאורי אבל הוא יעמוד בזה בכבוד
בכל אופן תודה למירי, לאורי לנגנים ולכל מי שעסק במלאכה ומסיביב לה. הופעה ששווה כל שקל.

veredmp

New member
עונה

ורק תיקון קטן. הסבב לא נגמר, הוא בהפסקה. נכון לעכשיו התכנית היא לחזור לסיבוב הזה בסביבות אוקטובר. וכמו שתום אמרה, יש גם זאפה באמצע
איזה שירים הייתם מורדים? אני הייתי מורידה את "שתי גדות", למרות שעם הזמן התחלתי לאהוב אותו יותר ויותר. איזה שירים הייתם מוסיפים? נורא חסר לי "מפלס המצב רוח". ואת הפיוט הייתי משאירה קבוע. האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה? לא כזה מטריד אותי אם היא מחליפה בגדים או לא, האמת..... האם הנגנים נגנו כשורה? ברור. נגנים תותחים. למרות שאני עדיין חולמת לי בלילות על אייל הלר

אז אם ככה,עונה גם:)

איזה שירים הייתם מורידים? אף שיר! זה מושלם כמו שזה... איזה שירים הייתם מוסיפים? את שירה כמובן, אבל יש בסבב את שיר לשירה,זה יותר מידי שירות לסיבוב אחד,אבל אני מעדיפה את שירה מאשר את שיר לשירה,זה שיר שמאוד מאוד מאוד מרגש אותי ונוגע בי... (קצת חפרתי). האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים? לא ממש, בחתונות אני לא אוהבת שהכלה מחליפה שמלות,אז בהופעה?! זה מוגזם בעייני, אני מאוד אוהבת את השמלה השחורה של ההופעה...היא מאוד מתאימה לה.. האם הנגנים נגנו כשורה? לגמרי! ואני מאוהבת בתומר צידקיהו , הוא נסיך!:)

ofree15

New member
עונה

הייתי רק בהופעה אחת, והיא הייתה מדהימה! איזה שירים הייתם מורדים? אף אחד! זה טוב כמו שזה איזה שירים הייתם מוסיפים? בקרקס הזה,על הכתף של תל אביב, ואת אהובי קבוע. האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה? לא משנה לי כל כך.. האם הנגנים נגנו כשורה? נגנים מעולים. אהבתי שהיו הרבה סולואים.

הסבב לא הסתיים, אני מקווה שאכן תהיה הופעה

ב6\11 כמתוכנן
אבל בזמן שאני ממתינה שהמכונת כביסה תסיים את עבודתה, אני אענה לך...
איזה שירים הייתם מורידים?אין שיר שאני לא אוהבת בהופעה, הכל גם מתחבר לי מצויין מבחינת שיר לשיר ומקצבים, יש מגוון ואני חושבת שההופעה מעולה איזה שירים הייתם מוסיפים?אני באמת לא מבינה למה הורידו את נטלי...שיר הורס בעיני... האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה?מצידי שתעלה לבמה עם חוטיני או חולצה מזובררת, לי זה לא משנה, העיקר שתשיר... האם הנגנים נגנו כשורה? הנגנים מעולים- פינטו, גיל לואיס,דדון, תומר, אורי וכמובן מיקמיק

pRimaVeriTaVIV

New member
יאללה

איזה שירים הייתם מורדים? שתי גדות (מאוד יפה בהופעה אבל תופס מקום של שירים אחרים), אינתא עומרי (יש מספיק קאברים ובהחלט אפשר לוותר על הקאבר הזה), אם זאת האהבה שלך (אולי שם את מפלס המצב רוח במקום) איזה שירים הייתם מוסיפים? ללא ספק נטלי. אני לא מוצא סיבה הגיונית להורדה של השיר הזה... אולי התזמורת ניגנה, האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה? לא קריטי לי
למען האמת זה נראה לי קצת בזבוז זמן...אולי להדרן זה נחמד האם הנגנים נגנו כשורה? אין לי שום טענות לנגנים המעולים

../images/Emo26.gif זה מצחיק שאני עונה כי לא הייתי

אבל נזרום :) הייתי מורידה את עינתא עומרי ו"שתי גדות" - שמה באופן קבוע את "הוכחה" ו"חדשות טובות" (כשיר אחרון) ומוסיפה את "התזמורת ניגנה". "אהובי" גם משאירה קבוע- אם אין זמן אז חצי שיר זה אחלה. בגדים?? ממש אין צורך להחליף בהופעה, יכולה סתם לגוון בין ההופעות. מקווה שתהנה בחופשת לידה ותקח את הזמן... שום דבר לא בוער, אנחנו נחכה לה !!

shay keran21

New member
עונה בכיף...איזה כיף להשתייך סופסוף

איזה שירים הייתם מורדים?- שוםםםם שירר..הכל מושלםם איזה שירים הייתם מוסיפים? מהאלבם הראשון- בקרקס הזה/מפלס מצב הרוח אלבום שני-שירה,הוא
אלבום שלישי- נוצות(שיר מלא) האם מירי היתה צריכה להחליף בגדים במהלך ההופעה?- אני חושב שלא..מדובר בשמלה מדהימה בעייני..ואין טעם לנחליף..מירי בהיריון וכל הזמן הבטח רק גדלה וגדלה..אז עצבים כל פעם לקנות ולתפור משו חדש... האם הנגנים נגנו כשורה?- בתור מה אתם שואלים אותי?! חחחחחחח בעיני ניגנו פצצה! תודה רבה

למעלה