לאחר צפייה בטריילרים של הפרק הבא, יש לי שאלה-

דללה

New member
לאחר צפייה בטריילרים של הפרק הבא, יש לי שאלה-

האם אתם רואים את עצמכם בתור הורים מגיעים למצב שאתם פשוט לא אוהבים את אחד הילדים שלכם בעיקר בגלל המראה החיצוני שלו? יתרה מכך, האם אתם בתור הורים הייתם נותנים לאחת הבנות שלכם לצעוק שהיא שונאת את אחותה ו"הלוואי שתלך לבית יתומים"? נראה לי מוזר כל מה שהולך בבית הזה ומעבר לזה, נראה לי מוזר שדווקא מישהי חיצונית כמו "סופר נני" היא זאת שתגרום לאמא לאהוב את הבת שלה. מה דעתכם?

Itay Simons

New member
מממ...טוב(לא ראיתי את הטריילרים)

אולי אני לא הורה או משהו כזה (עדיין
), אבל אני לא רואה מצב שאני לא אוהב ילד שלי בגלל המראה החיצוני שלו... לתת לאחת הבנות לצעוק שהיא שונאת את אחותה? לא יודע, זה קורה לפעמים , אני מניח..זה טבעי כל עוד זה לא מוגזם..עיניין הבית יתומים הופך את זה למוגזם, אני מניח.. ואם מישהי חיצונית תעזור? אני בספק...כדי לאהוב צריך לבוא משהו מבפנים, ושום סופי נני לא תעזור, לדעתי.

תמוהה בעיני איך זה מגיע למצב הזה

שהורה יעדיף ילד אחד על פני השני בגלל המראה. אולי הסופר נני תאיר לאמא זויות שהאמא לא שמה אליהן לב ולכן המצב הגיע להיות כזה גרוע כמו שמראים בפרומו. מסכנה הילדה קארין (נדמה לי שזה שמה) שחייה נראים כך. הלוואי ויחול שינוי בבית שלהם מהר.

דללה

New member
גם לי קשה להבין איך זה הגיע למצב הזה..

הורים שמביאים ילדים לעולם לא מביאים אותם במטרה שיסבלו, ולכן אני לא מבינה איך אותה אמא לא הפסיקה את זה בזמן.

ואוו זה עניין קשה

אני האמת לא מבינה איך אפשר לאהוב ילד דם מדמך בגלל המראה החיצוני.. פשוט תמוהה...והעניין בין האחיות..גם קשה..זה הכול באשמת האמא אייך שהיא נתנה לזה להתגלגל ולא עצרה את זה בזמן אני מניחה שהדימוי העצמי של הבת הגדולה מאוד יירד מהקטע הזה. בתור הורה אני ממש לא חושבת שהייתי מעדיפה אחת או אחד על פני השני.. ויכול להיות שמיכל תעזור וזה ישפיע לכמה זמן...אבל זה גנים וזה בטוח יפוג תוך זמן קצרה. מסכנה הילדה.

לא חושבת שלהעדפה יש קשר למראה

לדעתי, אם יש העדפה של הורה לילד, זה בגלל האופי של הילד ולא המראה. כשהאופי, התנהגות וכו של ילד אחד דומים לאלו של ההורה, הוא יכול להעדיף את הילד הזה על פני הילד, שיש לו אופי, התנהגות, השקפת עולם וכו שונים משל ההורה. הבת שלי אמרה לאחיה: "חבל שאין לי אח אחר", וזה לא ניראה לי נורא, אני מנחשת שרוב הילדים אומרים אז זה כשהם כועסים, וכנראה גם על ההורים ("חבל שאין לי הורים אחרים"). לא ניראה לי נורא או חריג, אלא אם כן יש מריבות יומיומיות, מכות, ויכוחים חריפים וכו.

דללה

New member
לא מדובר על זה...

וגם אני אמרתי לא פעם ולא פעמיים "הלוואי שהיה לי אח אחר". אבל כשראיתי את הטריילר לפרק הבא (זה ששודר בסוף הפרק הראשון), האמא בעצמה אמרה שהיא לא מסוגלת לאהוב את הילדה הגדולה כמו שהיא אוהבת את שתי הקטנות. ואם האמא לא מסוגלת לאהוב את הבת שלה, אז אני לא מתפלאת שאחותה אומרת משפטים כמו "אני שונאת אותה. שתלך לבית יתומים."

The Psycho Girl

New member
אין לי ילדים וכאלה

ובוא נקווה שלא יהיה לי בשנים הקרובות
אבל נראה לי ממש מוזר שהורה לא אוהב את הילדים שלו בגלל המראה החיצוני שלהם זה רק מראה חיצוני =/ אני גם אמרתי לאחי ולא פעם אחת שאני שונאת אותו על זה ההורים שלי לא אומרים לי הרבה בגלל שהם יודעים שאני סתם אומרת את זה אבל הלוואי שתלך לבית יתומים זה ממש מוגזם

Dark Muse

New member
אתם צריכים לצאת מהבועה הזאת

שכל משפחה היא פרפקציונליסטית כפי שמציגים אותן בטלויזיה בסדרות שונות וכו' (או דוגמא שלכם אישית). בהרבה מקומות יש אחים שונאים, הורים שלא בקשר בכלל עם הילדים (בגלל יופי חיצוני זה טיפשי, אבל נטייה מינית למשל? או דעות ואמונות? סתם ריבים על דברים). לצערי אני לא גדלתי (וגדל) בבית מושלם, להפך, אבל אם את שואלת אם אצלי זה יהיה ככה? אני אעשה הכל אבל הכל שזה לא.

דללה

New member
לא טענתי שכל משפחה היא מושלמת.

שאלתי לגבי איך זה יהיה אצלכם- האם אתם אישית תשנאו את הילד שלכם בגלל מראה חיצוני.

digikids

New member
פשוט מגעיל ומבחיל

איך אפשר להעדיף ילד אחד על אחר, בגלל מראה חיצוני? אבל יותר גרוע - רוב בעיות ההשמנה נובעות מיחס של ההורים - תזונה לא נכונה, קנייה מופרזת של מזיקי שיניים ותרבות אכילה מרובה. הכל מתחיל בבית. אם בבית תהייה אוירה של תזונה נכונה, של ספורט, שמירה על כושר וכו' - בכלל לא הייתה מגיעה למצב שלה שיוצר את ה"אי-העדפה". האמא - את פשוט מגעילה אותי.

למעלה