לאחר קריאה של הוראות הפורום - שואלת שוב

לאחר קריאה של הוראות הפורום - שואלת שוב

השאלות שלי הן 2, והן נוגעות לשני תחומים - זוגיות וקריירה:

1. רקע מקיף: אני בת 29, עורכת דין, לא נשואה ובחודש האחרון גם מחוץ לקשר זוגי, אבל מכירה כל הזמן ולא חסר הזדמנויות.
ב-3 חודשים האחרונים אני גם לא עובדת בגלל בלבול עמוק שנמצא בתוכי בעניין הקריירה.
אני כן מנסה בחודשים האחרונים לבנות משהו עצמאי אבל הדרך מאד איטית ולא פשוטה. היא גם לא בהכרח מבטיחה.
הקושי כעת מתבטא בשני תחומים (מניחה שצריך 2 פריסות שונות) - (א) זוגית - סיימתי קשר ארוך של כשנה לפני כמה שבועות (הקשר לא התנהל בארץ). הקשר נגמר מיוזמתי, בעיקר כי הבחור כל הזמן דחה את חזרתו לארץ, כל שבוע בעוד כמה שבועות - במשך 3 חודשים. קשה לי עם זה ויש חוסר השלמה וסגירה. הבחור עומד להגיע לארץ שבוע הבא לביקור, אני לא יודעת מה עליי לעשות. ברור לי שנפגש, אבל מה מכאן?
(ב) לעניין הקריירה - עזבתי קריירה בתור עורכת דין, מבחינה פוטנציאלית מאד מצליחה (מצטיינת, אוניברסיטה, משרד מוביל וכו') - לתחום העצמאי. אבל ההצלחה בתחום העצמאי היא מאד איטית אם אין לך משהו מפוצץ, ואני בסך הכל רוצה להכנס לעולם המסחר והעסקים. הקשר עם הבן זוג הקודם גם מקשה עליי להתקדם כי במידה שנחליט לחזור אני אעבור איתו לחו"ל (זה הדבר הנכון מבחינה כלכלית כרגע).

2. אני אשמח לקבל הכוונתכן לפריסה הנכונה לי, למרות שכבר פתחתי בעקבות שאלה בפורום הלא נכון (פורום טארוט - הבנתי שזהו פורום לימודי וזו לא הייתה מטרתי). מכל מקום - אם תרצו שאפרוס שוב - בשמחה. ואם אתן מקבלות את מה שפרסתי - להלן.

3. זו ההכוונה שקיבלתי בפורום טארוט: (1) האם נכון לי להישאר ולהמשיך בתחום העיסקי-מסחרי? (2) האם נכון עבורי להמשיך את בקשר הרומנטי-זוגי איתו? (3) בפריסת יעוץ מצומצמת.

התוצאות שקיבלתי:

האם נכון לי להישאר בתחום המסחר העצמאי?

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - ארבע החרבות
עיצה - האיש התלוי
ממה להמנע - מלכת המטבעות
תוצאה - שש המטות

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי להשאר בקשר זוגי עם "נ"?

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - תשע הגביעים
עיצה - שלוש הגביעים