לאחר שבוע בבי"ח - כמה תובנות...

ronnyw

New member
לאחר שבוע בבי"ח - כמה תובנות...

קודם כל - תודה לכל המאחלים והמשתתפים מעל דפי הפורום. ממש מחמם לב... מדהים כמה משפטים קצרים של אנשים לא מוכרים יכולים לשפר הרגשה, לרגש ולנחם... אין על הפורום שלנו !! המצב היה מצוין ביום שישי, אימא והירך שלה היו בתהליכי החלמה . ביום שישי בערב חל מהפך. לא אלאה אותכם בפרטים, אבל כמעט איבדנו אותה. היום (ראשון) היא שוב מיוצבת, מלאה צינורות מכל הסוגים, מחוברת למכשירים - אבל משתפרת. אני יושבת לידה, ונעה ונדה בטלטלות רגשיות: היסטרית מהמחשבה שאולי תמות, אבל חוששת ממה שיהיה אם תחלים ותחזור הביתה לחיים של לא-כלום. לא יכולה לראות אותה במכאוביה (היא סבלה נורא נורא, אבל לא הצליחה להסביר לנו מה כואב לה), ויודעת שיש לה רק אפשרות אחת להפסקת מוחלטת של הכאבים והסבל.... מה אומר לכם - נורא. איזו אומללות של האישה הקטנה והמסכנה הזו !! וכמו בכל סרט טוב, גם אבא שלי, שמבלה 23 שעות ביממה במיטה, מפתח דווקא עכשו דלקת ראות, ומי יודע אם לא אמשיך לבלות בבי"ח גם אחרי שאימא תחזור הביתה... בקיצור - מגיע לי לקטר קצת...

../images/Emo24.gifרוני'לה מגיע לך חיבוקי גדול

על כל מה שאת עושה להורים ולפורום אישה אמיצה , שכלתנית, יציבה בדעתה ואין סוף שבחים וציונים להודות ולהלל את אשת החיל, אשריך על כל הפעולות והחסדים שאת נותנת ועושה למען הזולת כל הכבוד וההערכה, תודה לך והמשיכי במצוות איספי ככל שתוכלי והסנגורי תפעל לטובתך בשמים. חיזקי ואימצי

נילי41

New member
../images/Emo20.gifרוני יקרה

לבי נכמר ממה שעובר על אמך היקרה ועליך. אני מתארת לי באיזה טלטלת רגשות את נמצאת. תודה לאל שאמא משתפרת... נקווה שמכאן והלאה הכיוון יהיה קדימה ואמא תחזור ותשוב הביתה ותוכל לעמוד על הרגליים, הלוואי אמן. אני מאוד מבינה את מחשבותיך הקשות. תדעי לך שאצל כל אחד מאיתנו עוברות מחשבות ממין אלו, כיצד להפסיק את הסבל והכאב הנורא שעובר על יקירינו. שאלוהים יסלח לנו על כל המחשבות האלו אבל באמת, על מנת להפסיק את הסבל אולי עדיף איזה אירוע משמעותי שיחוס על החולים ועל המשפחות וישים קץ לטרגדיה המתמשכת של חיים של לא כלום, כמו שאת מתארת. מקווה שאביך לא יתדרדר עכשיו, שתספיקי להתאושש קצת מהדרמה של אמך, דלקת ריאות בקיץ זה קצת מוגזם הייתי אומרת, אבל אצל החולים שלנו הכל ייתכן. אפילו שאיפה של מזון לריאות או לגימה לא נכונה יכולים לגרום לכך... מה אומר לך יקירתי, מגיע לך בהחלט לקטר, וטוב שאת שואבת כוחות מהפורום שלנו. בשביל זה אנחנו פה, לחזק, לתמוך ולעודד. אז קבלי חיבוק אמיץ וחם ומאחלת לך הרבה כוחות נפש להתמודד עם כל מה שבא...
וכמובן, רפואה שלמה והחלמה מהירה לשני ההורים היקרים.

כולנו נמות יום אחד, נכון?

ולפעמים פשוט צריך לדעת לתת ללכת. שיהיה רק טוב.

ענתי44

New member
רוני יקירה ../images/Emo24.gif

לא ממש יודעת מה לומר לך, איך לחזק? איך לנחם?. רוצה הייתי להיות כמו פלורנס נייטילג'ל ( וסליחה אם לא אייתתי נכון) , האחות הרחמניהה הראשונה, לתת לך מרשם נגד הלב הנקרע מול אמא קטנה במיטה הגדולה המתייסרת בכאבים, כדור נגד תחושת החוסר אונים. רוצה להגיד לך מילים חכמות ומחזקות, לתפור אותם ביחד לשמיכת רגשות שתחמם את ימיך הקרים בבית החולים. ולא ממש מצליחה לברור את המילים הנכונות. אז רק שולחת לך חיבוק עידוד בתקווה שיעזור ולו לרגע נושאת תפילה לשיפור מצבה של אמא שלך ולהחלמה של אבא מהדלקת ראות.

ronnyw

New member
אמא בעד ברק !!!

לא להאמין כמה שטות קטנה יכולה לשמח ולגרום לריחוף... במסגרת המשמרת של גיסתי (כפי שהזכרתי, אנחנו עושים משמרות 24 שעות לידה), גיסתי ספרה לה שהיום יש בחירות וצריך להחליט בין איילון וברק. אימא הגיבה שהיא בעד ברק. כלומר, היא שומעת, היא מבינה, יש לה דעה והיא הצליחה לבטא אותה !! בקיצור - כנראה שהיא חזרה אלינו... (זה מזכיר לי, להבדיל, את הסיפורים הקשים על משפחות שיושבות ליד בני משפחה שאינם בהכרה, וממשיכות לדבר איתן על הוויות היום-יום, ופתאום - יש תגובה !! זה מרגש ומשמח במידה שקשה להבין. המקרה שלנו הוא הרבה יותר קל, כי אימא ממילא לא היתה במלוא חושיה גם קודם, ו"מתעוררת" למצב של חצי בן-אדם. ובכל זאת כמה שמחתי !!) גם אבא משתעל פחות, כך שמפלס הפאניקה והדאגה ירד קצת... מאחלת לכולנו שיפור !! ושוב, תודה רבה רבה לכל המחבקים והמשתתפים.

נילי41

New member
../images/Emo20.gifאז ברק יכול כבר להיות רגוע...

עכשיו ברצינות, תודה לאל שאמא שומעת ומבינה ומגיבה לעניין. תודה לאל שהיא חזרה אליכם, כמו שאת אומרת. תודה לאל על הדברים הקטנים שגורמים לשמחה בתוך כל העצב העמוק הזה, ותודה לאל שאתם כבר יותר רגועים. מאחלת לכם שהמצב ישתפר ויילך ושתשובו במהרה הביתה, עם אמא ואבא 'בריאים' עד כמה שזה אפשרי... כל הכבוד לאמא! קבלי עוד חיבוק חם

zs1957

New member
רוני יקירה

שמחה לשמוע שחל שיפור במצבה של אבא שלך ומקווה שאמך תתאושש במהרה. מרגש ומשמח לשמוע שאמא אמרה שהיא בעד ברק. קרן אור קטנה לחמם את הלב . לא קל להיות 24 שעות בבי"ח לצד הורה סובל. מאחלת להורייך רפואה שלמה.שולחת לך חיבוק גדול. זהבה שחם

ענתי44

New member
אמא שלי בעד פרס../images/Emo3.gif

גם אמא שלי ראתה בחדשות על הפריימריז ושאלתי אותה מי היא רוצה שיבחר אז היא אמרה " ברור ששמעון פרס".... אז אמרתי לה שהוא מועמד לנשיאות והיא היתה בעד שייבחר גם וגם.... כמו באישפוז בשנה שעברה כשהרופא שאל אותה מי ראש הממשלה? היא ענתה בוודאות "בן גוריון" ואני צחקתי לעצמי שבטח הרופא הצעיר לא מכיר את השם.

למעלה