לאחר שבוע עם הגלאקסי מספר שאלות

sepul

New member
לאחר שבוע עם הגלאקסי מספר שאלות

שלום לכולם. לפני כשבוע התחדשתי לי בגלקסי S מחברת סלקום. עברתי למכשיר מנוקיה ישנה יחסית ויש לי מספר שאלות: 1.האם יש אפשרות בלוח השנה כשאני ממלא תזכורת ליום הולדת של מישהו שהוא יציג לי בן כמה הוא הולך להיות (בדומה לנוקיה שהיה לי)? 2.הבנתי שהמכשיר הוא כמו מחשב קטן ויש צורך לעקוב אחרי זכרונו , יש מסך ניהול יישומים שיש בו פונקציית ניהול RAM , רמה 1 ורמה 2 , מה זה אומר ומה מהם אני אמור לפנות? 3. המכשיר מוצא חן בעיני אבל במהלך השבוע שהוא אצלי הוא נתקע לי בערך 4-5 פעמים , האם מצב זה הגיוני?? מכשיר חדש ולא ניזוק בשום צורה!! נראה לי שמעכשיו אני אבקר בפורום זה יותר :) תודה לעונים מיכאל.

פגית

New member
ברוך הבא

לא יכולה לענות על השאלות שלך, אז חכה לאחרים, אבל אני ממליצה לקרוא את הפורום כמה דפים אחורה, לבקר בטאגליינס החדש ולקרוא את השרשור עם המלצותינו לאפליקציות שונות וטובות. ותהנה מהמכשיר, אני בעלת גאלקסי מאורנג' בערך שבועיים..ונראה שכבר עבר הרבה יותר. גם פליטת נוקיה..

sepul

New member
תודה

מאז שהחלטתי שאני עובר לגלקסי אני פה , קורא ולומד כבר שבועיים... עברתי על השרשור ואת רוב הדברים הנחוצים לי כבר התקנתי :) תודה .

יNOT

New member
ברוך המצטרף ../images/Emo24.gif...

1. אני לא יודע, אני לא עם המכשיר הזה, אבל מבדיקה קצרה במרקט ניתן לראות שיש הרבה אפשרויות של קבלת תזכורת לתאריך יומולדת וכמובן את האופצייה הנחמדה של לדעת מראש את הגיל הצפוי ביומולדת הקרוב. רוב האפליקציות עושות זאת בנפרד מהלוח שנה המובנה של האנדרויד(אני לא בטוח שזה אפשרי אחרת, אבל זו כבר שאלה למתכנתים, האם יש להם גישה למידע הזה, אני עם גירסת אנדרויד יישנה מאוד, ואין לי מושג אם כוונתך שיש לך אפשרות בלוח שנה המובנה *כן* לסמן שהתאריך המדובר הוא יומולדת, ולא רק לכתוב פשוט BIRTHDAY
) . פשוט תחפש במרקט, או באתרים שכבר הוזכרו בעבר אחר : BIRTHDAY, BIRTHDAY WIDGET תבדוק מה מתאים לך. 2. אין לי מושג, ניסית לקרוא את חוברת ההוראות של המכשיר? זה לא מצויין שמה? 3. זה יכול להיות מצב הגיוני ויכול להיות שלא, מה ההגדרה שלך ל"נתקע" , האם המכשיר עושה ריסטרט? האם המכשיר פשוט מתחיל לעבוד לאט? האם היישום הפתוח פשוט מפסיק להגיב? האם מדובר ביישום שבא עם הקנייה של המכשיר או האם מדובר ביישום מהמרקט? ובגלל שהזכרת את נושא ניהול הזיכרון, גם זה יכול להוות גורם לדעתי.

sepul

New member
תודה , שאלה

שלום שוב. כשרשמתי קודם שהמכשיר נתקע אני ממש מתכוון לזה המכשיר נתקע . שום כפתור לא מגיב (כולל כפתור הפעלה כיבוי של המכשיר) והדרך היחידה שלי לצאת מזה זה הוצאת סוללה

יNOT

New member
../images/Emo182.gif אוקיי עכשיו מתחיל מבול השאלות ...

1. האם יש לך רוט במכשיר? 2. האם החלפת רום מהרום של סלקום? 3. האם המכשיר נתקע באפליקצייה מסויימת? ברגע נתון מסויים? האם זו אפליקצייה שבאה עם המכשיר? 4. נא פרט אילו אפליקציות התקנת על המכשיר מעבר לאילו של סמסונג? 5. האם התקיעה הזו של המכשיר קורית גם בזמן קבלה/הוצאה של שיחות? 6. האם פנית לסלקום בשאלה האם זה מקרה שמוכר/ידוע להם במכשיר שמשווק על ידם?

sepul

New member
מבול של תשובות...

1.אני לא בטוח מה זה רוט,כמו שציינתי אני משתמש חדש. 2. לא נגעתי במכשיר איך שהוא יצא מסלקום ככה הוא. 3.המכשיר נתקע מבלי שאני נגעתי בו , הוא שכב בטעינה ורציתי לראות מה השעה לחצתי על הכפתור של הפתיחה מקשים ולא היה שום תגובה ... 4. adobe reader ,advanced task killer,alarm clock,antivirus2.7 , battery widget 1.6.7 , dropbox,facebook,google translate,phonalyzr1.7 , quickmark , skype , waze winamp וזהו :) 5. לא , קרה פעם אחת כשהיה בטעינה , כנ"ל לגבי עוד שני מצבים דומים שהיה סתם מונח על השולחן וברגע שרציתי לפתוח אותו הוא לא נפתח. 6.אכן פניתי וממה שקיבלתי מהם זה משהו שלא קיים במכשירים האלה... אולי מחר נקפוץ למעבדת שרות שלהם באמת... תודה מיכאל

Shpritz

New member
אני הייתי מעיף קיבינימיני

את advanced task killer. אמור להיות לך מובנה ברום אחד - לא צריך נוסף. הייתי גם בודק את האנטי וירוס - לפני ואחרי..

sepul

New member
רב תודות , אשמח לפירוט

האם התכוונתם להורד את האנטיוירוס או את הקילר?? צריך אנטיוירוס?? מה בעיה בקילר?? תודה

white star

New member
../images/Emo54.gif ככה

הקילר עושה הרבה יותר בעיות מאשר עוזר. רוצה לסגור תהליכים פתוחים? תלחץ על הכפתור לחיצה ארוכה, תהיה לך אופציה של "מנהל שימות" שם אפשר לסגור לגבי אנטי וירוס - עדיין אין וירוסים אבל זה עלול לגרום לבעיה שציינת

יכול להיות שאתה פשוט משאיר אפליקציות פתוחות

ולא סוגר אותן? אם אתה יוצא מהאפליקציה על-ידי לחיצה על הכפתור הראשי האפליקציה ממשיכה לרוץ ברקע. כדי לכבות אותה לגמרי צריך להיכנס למנהל היישומים ולהרוג אותה, או לחילופין לצאת מהאפליקציה על-ידי שימוש במקש 'חזור'.

פגית

New member
ברוך הבא:)

עברת על השרשור אפליקציות מומלצות? אם לא- ממליצה בחום נמצא בראש הפורום. תהנה מהמכשיר.

תודה ../images/Emo13.gif

עוד לא עברתי אבל אני אעשה זאת בקרוב, נראה שרשור מעניין. אולי אני גם אוסיף המלצה או שתיים. היה לי עד עכשיו אייפוד טאץ', כך שהדברים האלו לא חדשים לי לגמרי. בינתיים אני נהנה מהמכשיר מאד

למעלה