לאחר שבר בשורש כף יד לפני כ-4 חדשים, הייתי

גילושה

New member
לאחר שבר בשורש כף יד לפני כ-4 חדשים, הייתי

בפזיוטרפיה מידי יום, אך היד עדיין נפוחה וצבעה כהה. באולטרסאונד נמצאו דלקות בגידים בכף היד. האם יש טיפול מומלץ?

בהחלט יש

כדאי לפנות למטפל בעיסוי, שיודע לטפל בדלקות בגידים אשר בכף היד (יש טיפול מיוחד, המשלב לחיצות על נקודות הדק מסוימות) ולשלב עם שמנים ארומאטיים שמתאימים למצב הדלקת ולהורדת הנפיחות. וכדאי לעשות זאת בהקדם, כי חבל שתסבלי. ייתכן ואף יהיה צורך לשלב בטיפול צמחי מרפא מסוימים לטיפול בדלקת, הן מבחינה חיצונית (מריחה של משחות צמחים) והן פנימית- בבליעה. אך כל זאת מול מטפל, כי ללא אבחון מדויק- אי אפשר לטפל בשלט רחוק במצב שכזה. בינתיים- להקלה, את יכולה למרוח לבנדר ולהניח קרח, אני מניחה שזה יקל במעט את הכאב עד הטיפול. אם תהיי מעוניינת בהמלצות למטפלים באזור מגורייך, נשמח לנסות ולעזור... בהצלחה ובריאות תמי

שבר

הי גילושה, מחזקת את דברי תמי אך בתור התחלה, תוכלי להשתמש בקרם (לשימוש חיצוני כמובן
) אשר מכיל את צמח הארניקה , קלנדולה ואת צמח הסימפיטום יחדיו. עובד מדהים ! הארניקה פותח שטפי דם ומטפל בטראומות (שברים, נקעים, מכות יבשות),הקלנדולה נוגדת דלקת ובעלת אפקט מצנן (דלקת היא מצב המלווה בחום), וסימפיטום... אח, צמח נפלא בכל הרבדים, ובעיקר מעודד התחדשות תאים. החלמה מהירה, הילה

גילושה

New member
תודה הילה, היכן אוכל להשיג את הקרם? עד עתה

מרחתי קרם רסקיו, וקודם גם טיפות, אך לא עזר.

למעלה