לאחר שיחה עם הנהלת תפוז פורומים

shlomi814

New member
לאחר שיחה עם הנהלת תפוז פורומים

לאחר שיחה נוספת עם הנהלת תפוז פורומים והתכתבות במייל הובטח לי ששם הפורום ישונה מהנרי- להנרי וניקה. לגבי נגה היא לא עונה גם להם לטלפון... נראה לי שהיא נחטפה כמו ד"ר שרה טנקרדי מנמלטים..

EMANUELA XD

New member
שלומי-אתה ענק וכל הכבוד שאתה דואג מעל ומעבר

אתה דואג מעל ומעבר לפורום-והינה יש תוצאות מדהימות בימים הקרובים הפורם ישנה את שמו והשם NIKKA יצורף לצד הרי-מכובד וכך צריך להעשות כבר הנרי מנהל מגעים בקשר לניהול הפורום אני מאמינה שבימים אלו יש לו פחות זמן בגלל ההופעה במיצעד הגאווה והקלטות-ואז אנחנו צמודים לשבת וחג-נקח בחשבון שיהיו האטות בפורום נקווה שלאחר החג כל העינינים החשובים ביותר יהיו מאחורינו חחחח נישאר שהנרי ישחרר סינגל ראשון לרדיו-ואז האקשיין יתחיל בתוך הפורום-מצעדים סינגל טוב ומצליח -אין ספק שיגיעו עוד חברים חדשים ולמי שיש קישור לאתר הרשמי של הנרי וניקה-שיעלה קישור בבקשה תודה וערב טוב

shlomi814

New member
הנה קישור

בבקשה..http://www.henreemusic.com/ ואני ממליץ לא לדלג על הפתיחה אתר מושקע רק חסר עידכון..

EMANUELA XD

New member
האתר הכי יפה ומושקע שקיים-

איך אפשר לדלג על הפתיח- הייתי רוצה להשיג את המוזיקה שבפתיח של האתר-גאוניותתתתת הנרי ממכר ואני שומעת את המוזיקה של הנרי וניקה-ואני לציין שכל פעם אני מתרגשת מחדש מהקול של ניקה הוא כל כך מיוחד ומדהים ויחודית אני מכירה את ניקה די טוב- ואני שואלת את עצמי מהכן ניקה הביאה את הקול המדהים הזה שיש בו משהו ממכר ומנצח-- אחח הנרי אתה גאון

shlomi814

New member
הקול של ניקה באמת מיוחד..

יש לו גוון ממכר אני שומע אותם בלי סוף חברים שלי כבר לא רוצים להכנס לאוטו שלי כי זה מה ששומעים שם ... אבל הייתי רוצה לשמוע אותה בחי...שיר מלא..

אתר נבנה ע"י AVOX

בחור נורא נורא נורא מוכשר שהוא גם אחראי על אתרים של קרן פלס, דנה אינטרנשיונל קים קונקשיין ורבים וטובים. בחור מאוד מוכשר שנעלם משום מה. היה מאוד פעיל בפורום ומשום מה נעלם...

shlomi814

New member
אני מניח..

שעוד יעבדו איתו על חידוש האתר לכבוד האלבום השני ואז נשמע ממנו שוב..

DJ ELAD 17 A

New member
AVOX לא נעלם בכלל!!!

אבירן הוא בונה האתרים הגדול בישראל האתרים החדשים שלו : אלון דה לוקו, שירלי לילו מותר לציין שבנה לכל הגדולים את האתרים ולכל מהם יש סגנון כמו: אמיר פיי גוטמן,עידן יניב,קרן פלס ,וגברת דנה אני מאמין שלא שמענו ממנו את המילה האחרונה !!

Mavet Kliny

New member
הודעה חשובה

לקראת שבוע הבא כניראה אני אפגש עם הנרי וכל נושא ההנהלה של הפורום יטופל דיברתי איתו היום והוא דיבר גם עם הנהלת תפוז לגבי שם הפורום להנרי וניקה עוד עידכונים בהמשך ערב מהנה לכולם =] כריס

E l i a l o N

New member
תודה רבה, כריס../images/Emo70.gifאתה יכול לשאול את הנרי...

מה עם העבודה שלו עם שרית חדד? והאלבום הבינלאומי? האם הוא רושם רק שירים באנגלית? מקווה שתוכל לשאול.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה

Mavet Kliny

New member
בכיף אלי אני אשאל מחר וברגע

שתהיה תשובה אני אכתוב כאן..מבטיח לא לשכוח =]

EMANUELA XD

New member
../images/Emo24.gifכריס -מדהים ותודה לך-ואני מציעה לך

שתיהיה לך פגישה מוצלחת עם הנרי =ב=ה=צ=ל=ח=ה=!!!
ה מ ל צ ה !!! לפני שאתה הולך להיות כחול
- מ נ ה ל - פ ו ר ו ם -
אני ממליצה להכין לעצמך כינוי רשמי לפורום

EMANUELA XD

New member
לא רע להיות מוות קליני

אבל בדרך כלל מנהלי פורומים הם עם כינוי של שמם ניראה לי יותר רשמי וכובד אני לא מבקשת רק ממליצה את ההחלטות אתה תעשה עם עצמך מכאן ומכאן כולנו נעמוד לצידך -ומחכים לראותך בכינוי כחול -ומפתיע אותנו בהודעה רשמית מימך כמנהל הפורום בהצלחה!!

למעלה