לאחר שנגמרה הסידרה זה הזמן המתאים ביותר לשאול

אאא109

New member
לאחר שנגמרה הסידרה זה הזמן המתאים ביותר לשאול

מי היה השחקן המועדף עליכם? עליי טרי אוקווין פשוט היה אדיר למען האמת כל העונה הראשונה סחבתי על הדמות שלו (ג'ון לוק) התחברתי עליה.גם בהשמך הוא ההי אדיר והשינוי שעשה ברגע שהפך להיות האיש בשחור במשתמש בגופו של ג'ון באמת שהיה אדיר.

reasonforall

Active member
מייקל אמרסון

הלוא הוא בנג'מין ליינוס. דמות מעניינת, מותחת וקריפית במיוחד.

dar dahan

Member
טרי אווקווין

הדמות שלו כלוק הייתה דמות נהדרת ואם מישהו אחר היה משחק אותה קשה לי להאמין שהייתי מחבב את הדמות הזאת. אבל כל עוד הוא שיחק רק את לוק מייקל אמרסון היה הפייבוריט שלי, עד שטרי שיחק את הדמות של סמוקי וההבדל בין לוק לבין סמוקי כל כך היה נראה על אותו שחקן שזה פשוט גרם לי לאהוב אותו

tamarhp

New member
טרי ואמרסון, כמובן

את הדמויותל פחות אהבתי (יותר אהבתי את הארלי) אבל כשחקנים הם בסט.

GeJuFan

New member
האם מדובר רק על ראשיות?

כי אז קשה לי לומר שאהבתי אחת יותר מהשנייה. אולי את דזמונד. אם אפשר גם מהמשניות אז ווידמור הוא הכי אהוב עליי (מכל הדמויות)יש לי חיבה קשה לאלן דייל כבר הרבה שנים, הוא שחקן מדהים בעיני, והוא משחק את ווידמור בצורה שכבר מההתחלה היה לי ברור שמדובר באדם בעל לב שפשוט קצת איבד את דרכו (בדומה לבן) כמובן שזה אולי עניין המבטא אצל שניהם...
כנ"ל גם דאפרדיי, השחקן ששיחק אותו הוא פשוט שחקן מדהים, ראיתי אותו לראשונה לפני כמה שנים בסולאריס ומאז אני משתדלת לצפות בכל מה שהוא מופיע בו. מהנשים הכי אהבתי את ג'ולייט. וזהו, קייט עיצבנה אותי ומעולם לא התחברתי יותר מדי לקלייר, עד שכבר הפכתי למעריצה אדוקה של הסדרה היא נעלמה לה אז..

GeJuFan

New member
דפארדיי- פארדיי

מתנצלת ראיתי אמש סרט שבו הוא דאפרדייה, והשם נשאר תקוע בראש.

אאא109

New member
מסכים גם בקשר למיקל אמרסון

בעונה השנייה שהוא הצטרף הקטע שהוא מסביר להם מה הוהא היה עושה אם היה אחד מאחרים היה גדול ובכלל שחקן טוב.

אאא109

New member
אה כן ועוד שחקן שאהבתי היה זה שמשחק את דזמונד

דזמונד יום!שחקן די טוב לרמות שטרי ומייקל היו יותר טובים אבל לא ממש משנה שם השחקן הוא הנרי איאן קיוזיק

JohnLocke

New member
הרבה אנשים לא יודעים שהוא זכה באופן מוצדק

באמי לשחקן אורח בסדרת דרמה על ההופעה שלו בסוף עונה 2 (כשעדיין לא היה שחקן קבוע).

למעלה