לאחר שנים..

hadasrulez

New member
לאחר שנים..../images/Emo3.gif

גם אני מצטרפת לפורום
אזזז למי שלא מכירה אותי או סתם שכחה מי אני- אני הדס, בת 15 עוד יומיים [!!!!!!!] אררממ הייתי בפורום של מקפליי בהייד פארק אבל אני כבר כמעט ולא כותבת שם אז לפחות שאני אכתוב ה
ממ.. מה עוד? מעריצה את מקפליי כבר שנה וחודשיים.. וזהו בעיקרון :)

ברוכית הדס../images/Emo24.gif

אני לינה, בת 15[נו כמעט!] מחדרה המבחילה
שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה
עוד יומיים תקבלי שירשור

DesertRose7

New member
אני כועסת עליך!!

לאן את נעלמת לעזאזל?! פעמיים!!! אבל הגיע הזמן.. הצטרפת אלינו.. באמת הגיע הזמן!! טוב אותי את מכירה.. ואפילו פגשת..חיחי (שחר אם שכחת..חיחי)

beyonce3

New member
../images/Emo14.gifברוכה הבאה!../images/Emo47.gif

נעים להכיר!קוראים לי אלה..בת 14 מת"א...גם בפורום של הייד פארק...אמ...הפייבוריט שלי זה הארי..מי הפייבוריט שלך?ואיך הכרת את מקפליי??(וקבלי ח"ח על זה שאת סופרת את הימים שאת כבר מכירה/מעריצה אותם..חיחיחי)....

hadasrulez

New member
פייבוריט- הארי כמובן ../images/Emo99.gif

אממ.. אני זוכרת שחברה שלי אהבה אז את באסטד והיא אמרה לי שיש איזו להקה חדשה שקשורה אליהם ואז התחלתי לחפש עליהם ופשוט התאהבתי
חחחח תאריכים שאני רוצה לזכור- אני זוכרת

M c F l y

New member
היי ../images/Emo9.gif

את לא זאת שפתחה את הקומונה ההיא של מקפליי ואז נטשתם להייד פארק? בכלאופן אני שיר בת 13.5 מיבנה וברוכה הבאה :)

loner in love

New member
ההההדדדדדדדדדסססססססס ../images/Emo24.gif

סוף סוף ירדת לעם!
התגעגעתי זה לא בסדר שאת ככה נוטשת
פעם הבאה אני כבר לא אסלח לך! אז כדאי לך מאוד שלא תהיה פעם הבאה!!! אה וזאת חן סתם אם את לא מזהה את הכינוי

SurfeR Babe

New member
היי .. אני זוכרת אותך

ממזמן מזמן מזמן .. שיניתי מאז כינוי ואני לא גה בכינוי שהיה לי אז ( כי הייתי פקצה ) אז אני רק אומר שאני קארין .

beyonce3

New member
../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב!אז מה נאחל לך?אמ...שיהיה לך היום הולדת הכי מקסים שיש!שתקבלי כל מה שאת רוצה!שכל חלומותייך ייתגשמו!שתהיי מאושרת ושתדעי לחיות את הרגע!תלמדי להעריך כל שניי,ה,דקה ורגע בחייך..כי החיים זאתי המתנה הכי יפה שאלוהים העניק לך..ותנצלי את זה...אמ..מה עוד?אמ..שתמשיחי לאהוב את מקפליי השליטה!..ואמ..מי יודע..אולי יום אחד תפגשי אותם!אמןןןןןןןןןןןן...חיחיחיחיחי...ושוב פעם מזל טוב...ו...ו..ו....אין לי יותר מה להגיד..אה..ותמשיכי לבקר פה בפורום...

למעלה