לאחר שני סבבים... רומניה בצרות

cubano1

New member
לאחר שני סבבים... רומניה בצרות

תוצאה סופר נמוכה, נפילות של כולן, ושל יורדאקה מהמקבילים והקורה וציון נמוך מאד שלה בקרקע. והתוצאה היא שיפן - נבחרת שאמורה להלחם להגיע לגמר 8 הנבחרות, מובילה על יפן באופן משמעותי.

זה אומר שרומניה לחלוטין תלויה בחסדיהן של נבחרות כמו ברזיל, גרמניה, צרפת, בלגיה, ובריטניה - אבל למעשה נראה שהסבירות שהן בכל זאת יעפילו לגמר נמוכה.

יורדאקה לא תעפיל כנראה לשום גמר על מכשיר - זה הנאחס של לעלות בסבב הראשון - שם השופטים הכי קשוחים... אבל למתעמלת כמו יורדאקה זה לא אמור להיות ככ משמעותי והאמת היא שהיא פשוט לא היתה טובה היום.

חוץ מזה, צ'וסוביטינה עם ממוצע של 14.6 בערך בקפיצות לאחר ביצוע הפרודונובה לתחת. זה גבולי לקפיצות השנה - יש הרבה קופצות טובות.

וצוף פלדון סיימה את התחרות עם סך של 48.232 וצברה נסיון בינ"ל חשוב

Tammie

New member
כן, יום לא טוב לרומניה בכלל

ראיתי חלק מהשידור, הם נראו רע גם בחימום על המכשירים.
המון נפילות במקבילים.....
&nbsp
&nbsp

cubano1

New member
לאחר שלושה סבבים

אלי בלאק הובילה את קנדה עם הופעה מרשימה מאד - על סף 58 הנקודות בתחרות בינ"ל גדולה כל כך
היא שניה בקפיצות (מאחורי עוד קנדית - בריטני רוג'רס), וראשונה בקורה כרגע עם 14.6
זה לא נראה מספיק לגמר - אבל אם השופטים ימשיכו להיות שמרנים וזהירים ונראה שכל הציונים יהיו נמוכים יחסית - אולי זה יספיק.

עוד תוצאה מדהימה - תרגיל הקרקע של סאה מיאקאווה מיפן - 14.9!
זה גבוה לקרקע באופן כללי, ובאופן ספציפי לתחרות עד כה (יורדאקה עם 13.7 בלי נפילות!) היחידות שמסוגלות לעבור את הציון הזה הן ביילס ורייזמן - אז כנראה שהיפנית יכולה להיות רגועה אפילו כה מוקדם בתחרות - והיא תהיה בגמר הקרקע
בקבוצה הבאה בריטניה, ברזיל, וג'סיקה לופז....

trilliane

Well-known member
מנהל
היפנית שיחקה אותה! אהבתי את התרגיל וגם את המוזיקה

יש השנה שילוב רע של סגנון לטיני (לאו דווקא ברזילאי) והרבה עיבודים אלקטרוניים ("מועדוניים") לא פעם תוך הרס שירים מוכרים...
היא בחרה משהו שנשמע לאוזניי כמו מוזיקה יפנית (מוצלחת ואף מתבלטת על רקע האחרות); נעה בחיננויות; פסי האקרובטיקה נראו מרשימים למדי; אפילו את בגד הגוף אהבתי (לא ורוד, לא זרחני, כמעט שלא מנצנץ... ודוגמה די מקורית). אני אוהבת נבחרות שהטעם שלהן קצת יותר סולידי; האמריקניות חובבות קיטש.

trilliane

Well-known member
מנהל
אהבתי גם את היפנית השנייה (MURAKAMI Mai)

המוזיקה שלה התנדנדה בין חלקים שאהבתי וכאלה שלא, אבל משהו בסגנון שלה היה מרענן. היא פחות רזה ודקת גזרה, ולכן לכאורה פחות קלילה וחיננית, אבל אהבתי את מבנה הגוף שלה, והיה בה משהו מאוד נקי, גם בתנועה וגם במראה (כולל השיער הקצר). היפניות מתנועעות אחרת ואני אוהבת את זה!

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רלוונטי; היא מוזיקה שנשמעת בסגנון אוריינטלי

ולא איזה שקשוק לטיני מאוס...

&nbsp
אני לא מסוגלת לסבול את רוב הבחירות המוזיקליות לתרגילי הקרקע השנה... זוועה.

Tammie

New member
ההערה שלי לא הייתה על איכות המוזיקה

רק מספקת מידע

&nbsp
המוזיקה של היפנית השנייה שהעלית כבר מאוסה עליי לחלוטין. היא תמיד קופצת כשמחפשים מוזיקה לתרגילי התעמלות ביו-טיוב ושמעתי אותה כבר בהרבה תרגילים.
אני חושבת שפעם היא נחשבה יפה מבחינתי, אבל אחרי ששמעתי אותה מליון פעמים אני כבר לא מסוגלת יותר

trilliane

Well-known member
מנהל
המוזיקה של השנייה הייתה מין מיקס מהסוג המעיק, ואני לא אוהבת

אבל בתוך המיקס היו חלקים שאהבתי, ומכיוון שאהבתי את המכלול, החלקתי לה.

למעלה