לאחר שקבלתי עזרה .....

simbav

New member
לאחר שקבלתי עזרה .....

עשיתי פריסה קלטית בה שאלתי מה הפוטנציאל שלי לקשר עם * לשלושת החודשים הקרובים הקלפים שיצאו לי הם: 1. אביר החרבות 2. מוות 3. ארבעה מטבעות 4, שטן 5. מלך החרבות 6. יום הדין 7. חמש חרבות 8. אס הגביעים 9. שבעה מטבעות 10, שבע חרבות אשמח לעזרתכן בפרוש ובהבנת הפריסה שמשום מה נראת לי שלילית

צ ל י ל 8

New member
היי סימבה ../images/Emo39.gif

את מאוד בעד הקשר הזה, רוצה אותו מאוד ומוכנה לעשות למענו, אבל - אני חושבת שיש עדיין משהו בחייך שעוד לא גמור. אולי זוגיות קודמת שבתוך תוכך עדיין לא הסתיימה ולכן את רוצה את הזוגיות הזו בכל מאודך. גם 4 מטבעות מרמזים כי היה לך אולי קשר קבוע ויציב שהתערער ולכן היום את בעמדה של רצון למצות קשר אפילו מיני. את יותר מעוניינת בקשר עם גבר מאשר ברומנטיקה לשמה ובאהבה. אני חוששת שהפטנציאל שלך עם * לא טוב במיוחד. אני חוששת שהוא יאכזב אותך מאוד ויקח לך קצת זמן להבין את זה, ייקח לך זמן להתעורר ולהבין שהזוגיות הזו לא טובה. האם את מאמינה שזו זוגיות טובה לך? האם את ישרה עם עצמך? הוא אולי משדר כלפייך אהבה, אך לי נראה שהוא מחפש רק את הנוחיות של עצמו. כדאי שתבררי איתו ועם עצמך בעיקר אם את באמת מאמינה שהזוגיות הזו תעשה לך טוב. חבל אם בסופו של דבר את תתאכזבי ותיפגעי. תמיד מגיע משהו טוב יותר.. בהצלחה

simbav

New member
תודה צליל

ראשית עדיין אין לי מערכת זוגית עם אותו גבר , שנית קשר מיני אני לא מחפשת דווקא אהבה כן . לגבי קשר כן היה לי אך קצר מאוד ונגמר מהר מאוד אבל תודה על הפרוש

צ ל י ל 8

New member
הנה משהו שלא ברור לי... ../images/Emo98.gif

אם אין לכם בכלל מערכת זוגית, מה הטעם לשאול מה הפוטנציאל? זה כמו לשאול מה הפוטנציאל שלי עם השכן שבדיוק בא לגור ממול.... ממש חסר טעם ולכן התשובה היא גם כזו..

simbav

New member
ברור שזה חסר טעם

לכם אם הייתי קוראת את השאלה ששאלתי לגבי ניסוח שאלה והיית מבינה אותה אז לא היית מייעצת לי לשאול שאלה כזאת או לעשות פריסה קלטית

אם היית משרשרת את הפריסה שלך

במקום המתאים ולא פותחת תגובה חדשה אז צליל היתה מבינה במה המדובר והיתה יכולה לכוון אותך כמו שצריך. מה שקיבלת מהפריסה הקלטית הוא שאין פוטנציאל לקשר איתו בשלושה חודשים הבאים. אם תיזמי משהו או תזמיני אותו לצאת איתך, ברור שהכל פתוח ויכול להשתנות. אם תמשיכי לא לעשות שום דבר בנידון אז הפוטנציאל ישאר בעינו.

למעלה