לאחר שקראתי אתכן המוןן

לילית462

New member
רצוי, כשי שלא יזור וישב יפה

אפשר להשתמש בקרם גנאש, בנוטלה, בסירופ או בריבה מומסת.....כל דבר שידביק את הבצק סוכר לעוגה וימנע ממנו לזוז
 
תודה

לקראת שבועות הבא עלינו לטובה הולכת להפתיע את אחותי בעוגת מתנה.. מנסה ללמוד בעצמי לבד מהאתרים. נקווה שיצליח
 
ברגע שאעשה את זה

יש שבועיים לתכננן
 
עוד כמה שאלות...

איך עושים בצק סוכר צבעוני? פשוט מוסיפים צבע מאכל? איך מוצאים מהתבנית את העוגה כדי לקשט?
 

net the jet

New member
לבצק סוכר מוסיפים צבע מאכל על

בסיס ג'ל. לשים אותו טוב, ואז מוסיפים מעט צבע עם קיסם, כל פעם לשים, עד קבלת צבע אחיד, וכמובן מוסיפים עוד צבע עד קבלת הצבע הרצוי. יש צבעים שצריך ממש טיפה צבע מאכל ( צהוב ) וצבעים שצריך המון ( אדום ) לגבי הוצאת העוגה- שימון\קימוח טוב טוב או נייר אפיה. להוציא ( להפוך עוגה על משטח שעליו תצפי ) רק שהעוגה קרה, אחרת היא עלולה להתפרק.
 
למעלה