לאחר תלאות וסבל הצלחתי שוב להיכנס.

yaely2

New member
מנהל
לאחר תלאות וסבל הצלחתי שוב להיכנס.

תודה שייקה שהתעניינת בשלומי. המון בריאות לכולנו שיהיה חודש החגים שמח.
ראשית מזל טוב לבר המצווה של קאי, כה לחי, עד 120.

מקווה שהצלחתי לקרוא את כול ההודעות ומקווה להתייחס אליהם לאט לאט.

"כבד את אביך ואת אימך" שואלים המפרשים מדוע כתוב "כבד את אביך..." ולא "אהוב את אביך ואת אימך..?" הרי במקרה זה נדרשת מהאדם לאהוב את הוריו.

המפרשים, מפרשים: "אינך יכול להכריח את האדם לאהוב את אביו ואימו אבל אתה יכול לדרוש ממנו לכבד." וזו גם דעתי בסוגיה.

אשתדל להדביק את הפער שנוצר שלא באשמתי. והמון שמחה בחג ובלב.

יעלי

חביף

New member
בקר שישי יפה תואר בחיי

האוויר בחוץ צלול לגמרי, השמש עוד נעימה ומלטפת באורה. הכל עטוי במין תכלת וכתמי אור .
היה נפלא אתמול. היינו בתיאטרון הערבי-היהודי ביפו לאות הזדהות. פגשנו את החברים הוותיקים שלנו. התעדכנו בכן ובלא, החלפנו חוויות הוריות [ יש להם בנות-תאומות בנות 17 ], ולגלגנו קצת על שרת התרבות וחבל שהיא בקובה ולא כאן ביפו נהנית מהאור, מהשמחה הקורנת מאנשים.
אחר כך הלכנו למסעדה על חופה של יפו בשם, פאראקלו. נהנינו מכל שניה ממש.

הדסהש1

New member
חג שמח ומועדים לשמחה

אני לא במיטבי..מקווה שהעבור את החג בשלום...המשך יום טןב לכולם.

איזה יום יפה

יומולדת לנינים המקסימים שלי,יום הולדת 8 שמח ל"צ'יקוס" שלנו...
8 איזה מספר מדהים.. האינסוף!
נועם עמנואל ועידן גבריאל המדהימים שלי אינסוף לאהבה שלי אליכם!!!
לפני 8 שנים הגחתם לחיינו, בשבוע 34, ואני מודה שעם התחתונים למטה, לא כל כך מוכנה ולא כל כך יודעת לקראת מה להיות מוכנה... עד מהרה הצלחתם בביחד שלכם המיוחד וכל אחד לחוד עם האישיות הייחודית שלו, לחדור ללב שלי ושל כל הסובבים.
כל כך כיף לבלות איתכם, לחיות איתכם, להסתנכרן עם הרצונות והצורך שלכם, איזה מזל גדול יש לנו שבחרתם בנו כהורים! אתם זוג מלאכים יפים, מצחיקים, חכמים, קסומים וכל כך אהובים!
תמונת מצב אופיינית, עד היום ישנים צמודים צמודים.. כי כמה שאתם לא סובלים אחד את השני במהלך היום, ומצהירים על זה לעיתים, בלילה אתם מחפשים את החום אחד של השני... ותמיד מרגש אותי לראות את הרגישות שלכם למצוקה אחד של השני, בדברים הכי קטנים.. נשמות אהובות שלנו!

ציפי , מקסים , מהמם
.

אני חושבת שגם לי יש תמונה כזו . צריכה לנבור בין כל המעטפות . אם אמצא , אשתדל להראות . שיהיה להם ולכם המון מל טוב .

הדסהש1

New member
גם הבנים של ליאת נולדו

בשבוע 34.דקל השתחרר לאחר 3 שבועות.ושקד 4 חודשים.היו לו בעיות רפואיות ואנו טיפלנו בדקל.ליאת היתה בבית חולים עם שקד.היום לא תאמינו מפג נהפך לבחור גדול מימדים.שיהיה לנינים שלך יום הולדת שמח ולכם נחת ובריאות

שי1951

Member
חביף
יופי של תמונות

יופי של תמונות מיפו (התיאטרון, המסעדה על רקע הים).
ורק בריאות
המשך סוף שבוע נעים ושקט

שי1951

Member
ציפי
ליום ההולדת של הנינים התאומים

יום הולדת שמח לנינים להגיעם לגיל 8 שנים.
יופי של תמונות:
שלך עם שני הנינים (לפני 8-שנים)
וגם שתי התמונות הנוספות.
הרבה בריאות שמחה ונחת לך לאורי ולכל המשפחה
וסוף שבוע נעים ושקט.

שי1951

Member
יעלי

ברוכה השבה לפורום

הרבה בריאות
שמחה ונחת ושיהיה סוף שבוע נעים ושקט

למעלה