לאחר תמיכה

orly_lucky

New member
לאחר תמיכה

החודש קיבלתי כוריגון 10000 לביוץ ואח"כ כל שלושה ימים כוריגון 2500 לתמיכה (3 פעמים), למיטב הבנתי כשנכנסים להריון ומופרש הורמון הHCG בעצם הוא מונע את הגעת הוסת הבאה. האם זה אומר שעד שההורמון לא "יוצא" מהגוף אני לא אקבל וסת??? זאת אומרת שהחודש אני צפויה לאיחור גם אם אני בהריון וגם אם לא??? ההתנקות שלו מהגוף תהיה רק אחרי כ16 יום מהביוץ אז גם בדיקה להריון לא ניתן לבצע עד אז, נכון?

מרב.

New member
קצת סדר, ברשותך ../images/Emo13.gif

קודם כל, לא ממש העלית את האפשרות שאולי הפעם הזו כן הצליחה ואת המחזור הבא תקבלי בעוד 9 חודשים
אז ככה: אכן אין טעם לעשות בדיקת הריון לפני שהכוריגון מתנדף מהגוף, כיוון שתשובה חיובית באותם ימים עלולה להיות חיובית בגלל עקבות הכוריגון. אבל כוריגון 2500 מתנדף מהגוף תוך כשבוע. תעשי בדיקת דם שבוע לאחר התמיכה האחרונה, במידה וחיובי, תיזהרי עלהראש כשאת מזנקת באושר לתקרה
ואם שלילי (לא יכול להיות), המחזור יגיע, אל תדאגי
הלוואי שלא יגיע, מרב

orly_lucky

New member
קודם כל תודה וברור שהוא לא יגיע ../images/Emo8.gif

חסר לו שיגיע, זו שאלה היפוטטית בלבד ! מה שאני רוצה להבין זה האם יתכן שיגיע מחזור לפני שהכוריגון נעלם מהגוף? זאת אומרת האם עם בטא "חיובית" (כי זו הרי תופעת הכוריגון) יכול להיות מחזור???

TWEETY =^.^= 6

New member
עוד קצת

המחזור יגיע בזמן העניין הוא שאל לך לעשות בדיקה ביתית במקרה זה אלא רק בדיקת דם. כמוני כמוך אגב,,,זה בדיוק הטיפול שקיבלתי החודש כך שעוד תשעה חודשים נפגש בחדר לידה

orly_lucky

New member
הי TWEETY =^.^= 6

ובהצלחה גם לך, אם אנחנו כבר באותו טיפול אולי תוכלי לעזור לי גם בזה: אני שבוע אחרי ההזרעות ויש לי מדי פעם כאבים עמומים בבטן התחתונה וקצת נפוח לי באיזור השחלות (הE2 שלי היה 3500 לפני הכוריגון ולכן הוחלט כן לתת לי תמיכה, כי אין חשש לגירוי יתר) האם יתכן שבכל זאת יש גירוי יתר? אתמול כמעט התעלפתי כשקמתי מישיבה לעמידה לאחר כאב חד כזה, מתלבטת מה לעשות.

TWEETY =^.^= 6

New member
אורלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif

אז ראשית אני מחזיקה לך אצבעות והמוןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה
שנית אני חושבת שאם בדקו לפני ונתנו לך תמיכה ומאחר שזה רק מידי פעם ולא ממש כאבים אני חושבת שאין מקום לבהלה. אבללל אם הכאבים ממשיכים או סתם כדי להיות רגועים אני הייתי פונה לבדיקה
. חוצמיזה כבר הוחלט שנפגש בחדר לידה לא??
אני רק יומיים וחצי אחרי ובנתיים קיבלתי תמיכה ראשונה אתמול ויש לי עוד 2 שבוע הבא. אצלי הדבר היחיד שכואב כרגע ומאוד זה החזה, אבל אני לא חושבת שיש קשר לטיפול.

טוויטי - 6 - מה קורה?

כבר יש לך שישיה??? אני עוד זוכרת את טוייטי 2 - את אותה אחת??? אגב - אתמול ראיתי אוטו "חיפושית" ממש בשבילך - צהוב משו-משו - ישר חשבתי איזה יופי זה יהיה אם טוויטי הצהובה תיסע בכזאת מכונית... (הפורום נכנס לי כבר מחוץ לשעות המחשב שלי...
- זה הזמן להתחיל טיפול פסיכולוגי, לא??)

TWEETY =^.^= 6

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרסת אותי

חחחחחחחח אני פשוט מתגלגלתתתתת
לגבי הטוויטי 6,,,אז ככה - המערכת המיפגרת הזו מבקשת ממני כל הזמן להרשם מחדש ולא מקבלת רק טוויטי, אז אני מבלבלת אותה והיא מרשה לי להכנס
שיווווו תמיד רציתי חיפושית צהובה עם ציור ענקקקק של טוויטי, אבל בנתיים מסתפקת בטרמפים
חוצמיזה שעם כמות ההורמונים שאנחנו מקבלות תמיד אפשר להפיל עליהם את התיק, לכל השגעונות שנפלו עלינו.

TWEETY =^.^= 6

New member
אגב,,,,,,,,,

את זוכרת את הרשימה השמית שהיתה פעם למטה ????? מזל שמחקו אותה,,,אחרת רק אני וכל רשימת הטוויטים שלי היינו ממלאים אותה

TWEETY =^.^= 6

New member
אההה זה נהיה לינק-פעם היא היתה למטה

נראה לי שהתפספס לי ה-5 יאללה בסדר פעם הבאה שלא יכניסו אותי
למערכת

orly_lucky

New member
את כאבי החזה ... ../images/Emo87.gif ../images/Emo87.gif

לא חשבתי שיש בכלל צורך להזכיר, זה הרי ברור - אצלי זה ממש חלק בלתי נפרד מהטיפול... אגב עבורי לפחות זו אינדיקציה ממש טובה כי בהריון הראשון שלי (שהיה ללא הורמונים בכלל) הסימן הראשון שבישר על הריון היה כאבי החזה, כך שבגלל הכוריגון כואב לי כל טיפול החזה ומיד בסוף הטיפול כשהכוריגון מתנדף לו, כך גם כאבי החזה ואז אני כבר יודעת שהמכשפה בדרך...

מרב.

New member
אורלי,

זה באמת נשמע קצת כמו גירוי יתר, ו E2 של 3500 נשמע די גבוה (אם זה ביחידות הישנות). קודם כל, תתחילי במשמעת מיים- לפחות 3 ליטר ביום. השחלות המגורות סופחות נוזלים מחלל הבטן ולכן חשוב מאוד לשתות, והרבה. דבר נוסף- לכי מחר בבוקר למרפאה או לרופא שלך ושיבדקו אותך באלטראסאונד. אני לא יודעת איזה תמיכה את מקבלת, אם אכן זה היפר, אין בעיה עם תמיכת כדורים, אבל זריקות כוריגון מחמירות מאוד את המצב. בהצלחה, מרב

עמית@

New member
../images/Emo32.gif ראיתם את הכתבה הזו?

נראה קצת כמו מדע בדיוני, לא לקיים יחסי מין כי אולי נכנס להריון (חס וחלילה..)

orly_lucky

New member
מישהי שאלה על הענין בפורום של זידמן

והוא הגדיר זאת כ"קוריוז " אז אין סיבה לפניקה

נועם@בת

New member
רופאים צריכים להזהיר זוגות בטיפולי

פוריות לנסוע בזהירות, כי הם עלולים להפגע בתאונות דרכים
תמיד הייתי גרועה בחשבון, אבל שברתי את הראש בנסיון לההין איך הם הגיען ל4. אם הבנתי נכון זה הלך ככה. לאשה היו 2 ביצות. האחת בייצה ספונטנית, התחלקה והופרתה בזרע ששרד ברחם 5 ימים (בעיות פוריות, אמרנו? ) אחת הפורתה מחוץ לרחם, אבל איכשהו במהלך עניינים הפכה לשני עוברים (כבר אמרנו שבעיות פוריות... לא?
) בקיצור, שווה להציץ בפרסום המקורי, כי נראה לי שבוואלה עשו קצת סלט. שבוע טוב לכולנו נועם

מרב.

New member
זה אומר ששכחו לה ביצית בשאיבה, לא?

אכן בדיוני לחלוטין, לא רק הריון טבעי בזמן טיפולים, אלא גם ביצית שהתחלקה לתאומים!! או שלא הבנתי נכון (הגיוני)

למעלה