לאחר 3 הפלות הריון נוסף שמביא עימו המון פחדים

נטעים 90

New member
לאחר 3 הפלות הריון נוסף שמביא עימו המון פחדים

שלום לכן, אולי אתן זוכרות אותי ? סיפרתי על הפלות חוזרות כולן בשבועות מוקדמים כפי הנראה על רקע גיל הביציות ואי תקינות כרומוזומלית. במרץ שנה שעברה עברתי הפלה בשבוע 9 , במהלך השנה היה הריון כימי ועוד נסיון IVF שלא הצליח , עכשיו בגיל 41.5 הריון טבעי בעודנו בתהליך של תרומת ביצית, אני יודעת שאני אמורה לשמוח אבל אני מפחדת מאד מאד מאד, אני גם יודעת שזה טבעי וכל כך הייתי רוצה לשמוע כל דבר שיכול לעודד... כרגע שבוע 5 ולא נבדקתי עדיין , במקרה מחר אני מוזמנת לשיבא לפרופ כארפ' ( תור שנקבע בנובמבר ) ואני מאד מקווה שאקבל תמיכה והפעם זה יצלח!

ההודעה מתאימה לפורום הריון לאחר אובדן

ממליצה לכתוב שם ולבקש משירה למחוק את ההודעה מכאן.
מאחלת לך שיהיה ארוך ויסתיים בידיים מלאות

נטעים 90

New member
אני לא מסיכמה איתך בייחוד שאני לא עולצת ושמחה

אני אישית קראתי על סיפורי לידה והריונות פה ! שלא לדבר על כך שיש פה מגיבות שיכולות לתרום לי מנסיונן ,כך שאני לא חושבת שהפורום לא מתאים כי הדגש שלי עדיין הוא הפלות עד שהוכח אחרת. בכל מקרה אם שירה תבחר למחוק שתמחק. בלי שום קשר זה בהחלט רעיון טוב לקבל גם בפורום שציננת תמיכה. תודה על האיחולים .

פורום הריון אחרי אובדן הוא לא פורום עולץ ושמח

הוא פורום חרדתי מאוד, והנשים שכותבות בו הן אותן נשים שכתבו כאן (חלקן עדיין באות לבקר), רק שרובן זכו לידיים מלאות בשלב זה או אחר לאחר האובדנים שלהן,
בעוד שכאן כותבות בעיקר נשים בעיצומו של אובדן או בזמן ביניים מייאש שאחרי הפלה ולפני קליטה להריון חדש.

נטעים 90

New member
בפוסט שפירסמתי ניסיתי כמה שפחות לפגוע בנשים אשר כמוני חוו

הפלות או אובדנים. הפורום הזה שימש לי אוזן קשבת ולכן ראיתי לנכון לפרוק כאן את תחושותיי , אני כתבתי בכל כך הרבה פורומים שונים -פיריון, אובדן הריון , ביציות , את תגידי לי מה אני מרגישה ולאן זה שייך ??? אני תחת טראומת אובדנים ללא ילדים וזו כנראה החוויה שלטית ולכן בחרתי לכתוב פה.
יש פה נשים שניסיונן יכול מאד לעזור לי ! נשים שחוו אובדנים בין הריונות ויש פה נשים גם כתבו סיפורי לידה ונתנו לי הרבה אופטימיות בזמנים מאד קשים . יש לי תחושה שאפילו לא קראת אותי לפני שהגבת . קצת רגישות לא תזיק לך.
&nbsp

אני לא מתיימרת להחליט בשבילך מה את מרגישה ולאן זה שייך

קראתי את מה שכתבת וקראתי גם את מה שלא כתבת ונמצא בין המילים: את ההתלבטויות המייסרות לגבי עוד IVF או לא IVF, את ההורמונים שמחפרנים את הגוף והנפש, את הויתור הכואב עד אימה על הביציות שלך, את חוויית שאיבת הביציות שמתחברת לחוויית ההפלות, את חוסר האונים וחוסר השליטה על מה שקורה עם הגוף שלך, את המצוקה הגדולה מכך שאין לך מושג אם ומתי תצליחי להשיג את מה שאת כל כך רוצה.
אני אולי וירטואלית עבורך, אבל אני לא חסרת רגשות.

זכותך לכתוב כאן ואני לא מנהלת הפורום ולא מחליטה על מה שקורה כאן, ובכל זאת אני חושבת שדיון בהריון שקיים, מתאים יותר לפורום הריון אחרי אובדן.
חוסר ההסכמה בינינו לא מקטין כהוא זה מהשבר הגדול שעברת ועודך חווה, ומהחרדה העצומה שמתלווה להריון הנוכחי שלך.

מקווה שהפעם יסתיים ביידים מלאות

לא חושבת שמרעישה חסרת רגישות. בכתיבה שלה תמיד יש רגישות ואמפתיה. פשוט בפורום הזה הונהג שלא כותבים על הריונות שנמשכים ולשם כך נפתח פורום נוסף.

אני שומעת את הקושי והכאב שלך. אבל אם הבעיות היו על רקע גיל ביציות ואי תקינות כרומוזומלית וההריון הזה הינו מתרומה של ביצית אז יש לך את כל הסיבות להאמין שהפעם תסיימי בידיים מלאות.

מאחלת לך שהכל יהיה תקין ושמח.

אנאעי

New member
חרדות

קודם כל בהצלחה.
החרדות שלנו הן סוג של מנגנון הגנה, לדעתי אנחנו חוות כלכך הרבה עצב באובדן/ים שאנחנו פשוט מכינות את עצמינו לעוד אחד, בידיעה שעשיף להיות מופתעת לטובה...
אצלי החרדות השתלטו כלכך בהריונות המלאים שממש נכנסתי לסרטים... אפילו גרמו לתסמינים פסיכוסומטיים (שלא חזרו בהריונות הבאים) והגעתי עד אישפוז ושמירת הריון...
ממליצה לך בנוסף למעקב רפואי גם ללכת לטיפול, מה שמתאים לך (קבוצתי, פרטי, nlp וכו) כי אחרת החרדות משתלטות.
זה טבעי כל כך ומוכר. פשוט מהצד אני יכולה עכשיו לומר לך כמה זה משפיע ובתוך ההריון זה דברים שאני פחות רואה.

בהצלחה! מאחלת לך שהפעם התוצאה תהיה שונה, שתחווי הריון עד סופו ושתצאי בידיים מלאות ולב מודבק...

שירהד1

Member
מנהל
היי נטעים 90-

סליחה על המענה המאוחר.
ראיתי שאכן כתבת גם בפורום השני, ואגיב לך גם שם.
בהריון שלי עם מעיין, שבא אחרי 6 הפלות ברצף, הרגשתי יותר שייכת לפה מאשר לשם. זה כאילו אובדני ההריון השתלטו עליי.
הייתי מאוד פעילה פה- לפני ההריון עימה, במהלכו, וגם אחרי לידתה. והעובדה שאני פה, כבר 3 שנים, מנהלת את הפורום, מצביעה על העובדה שזה ממזמן כבר חלק ממני ומהזהות שלי. אני גם מנהלת את הפורום השני, כך שגם הוא כבר חלק בלתי נפרד ממני.

מאחלת לך להרגיש יותר שייכת לפורום הריון אחרי אובדן. אשמח להיפגש איתך שם
.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

למעלה