לאחשלי יש הולדת
מברוק mike00ֻ

THE WIZARD 55

New member
לאחשלי יש הולדת../images/Emo65.gifמברוק mike00ֻ../images/Emo65.gif

טוב, יום הולדת יש רק פעם בשנה..
ולך הכנתי ברכה במקום מתנה
אז מה אאחל לך לשנה הבאה..
שתיפול עליך בחורה נפלאה.?
לא, לא, אתה צריך אחת רעה
שתעשה לך את החיים זוועה
מאחלת לך שתהיה מאושר
ושלא יחסר בחייך דבר.
.. כסף, בריאות, אושר ושמחה..
תמיד ימצאו בביתך.
. ושאף פעם לא יתקלקל לך המחשב
זה פשוט ישבור לכולנו את הלב..
נו אני עם השטויות שלי יכולה להמשיך עד מחר..
ועכשיו כבר כל כך מאוחר...
איזה כיף לך יא אהבל שנולדת ביום האהבה.. מי יתן שלא תדע אף פעם אכזבה..
אחלה חבר אתה מייק, תמיד נמצא כשצריכים אותך אם אתה לא ישן...
מברוק מותק, מזל טוב, עד 120
.

NELLY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifממולדתתתתת שמחחחחח מייק מייק../images/Emo194.gif

איך חוגג פיל
יומולדת ? תולה בלונים
כחולים על החדק. בלונים
אדומים הוא קושר בזנב , וכך הוא חוגג עם כל חבריו ! אבל אין לך חדק ואין גם זנב אבל אין זו סיבה להיות מאוכזב, כי ביום ההולדת מלבד בלונים בכל הצורות ובכל הגדלים קבל נשיקה
וחיוך
אוהב ואיחולים הבאים ישר מהלב
... אז ביום הולדתך ה
, אני רוצה לאחל לך הכול ואף טיפה יותר. שנה של שלווה, שגשוג, מזל, הצלחה, יצירה, הגשמה, עשייה, גאווה, זוגיות, בריאות, אושר ואהבה נשמה של כולם, רגיש וחכם, אל תשכח ש "העולם הופך חלום והחלום הופך עולם" ואתה, אתה תגשים אותם. את כולם....

מוחמד5

New member
../images/Emo65.gif יומהולדת שמח מייק

המון אושר ושמחה ,שפע של בריאות ועושר.

KingTino

New member
מייק מזל טוב אחי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

עד 120 אנשאללה כל חלומתייך יתגשמו

mike00

New member
תודה לכולכם על האיחולים../images/Emo24.gif

הברזתי לחברה שלי לרגע מהבית וקפצתי לאינטרנט קפה כדי להגיד תודה לכולם
חג אהבה שמח לכל החברים פה

עגייב

New member
דווקא הייתי מאחל לו כמה ימים עצובים

ימים כאלה שהערבים יהיו רוב כאן

mike00

New member
גם בחלומות הכי פרועים שלי

אני לא מצליח לראות את זה קורה...... ההנהגה הציונית לעולם לא תוותר על מדינת ישראל כבית לאומי לעם היהודי,אתה ושאר ההוזים כמוך יכולים להמשיך לפנטז כמה שרק תרצו,אתם פשוט לא מבינים את המשמעות של המדינה הזאת בשבילנו,בדיוק כמו שהשמאל הישראלי לא מבין את התרבות של הרוצחים מסביבנו ולכן מבקש לוותר להם כל הזמן.... הגיע הזמן שתתפכחו ותשתלבו פה במקום לישון בעמידה...

מה המשמעות של "בית לאומי לעם היהודי" בעיניך?

או במילים אחרות: איזה שינוי/שינויים צריך/צריכים להתבצע בישראל בכדי שתפסיק להיות "בית לאומי לעם היהודי"?

mike00

New member
בית לאומי לעם היהודי פירושו המקום שבו

לכל יהודי באשר הוא יש מקלט,זהו הבית שעליו יש לנו זכויות היסטוריות והכרה בינלאומית משאר המדינות בעולם... אפשר אמנם להתווכח שגם כאן יהודים לא תמיד יכולים לומר שהם מרגישים בטוחים,ע"ע תושבי שדרות והצפון,אבל כאן לעומת כל מקום אחר בעולם אנחנו יכולים להגן על עצמנו... בתור מי שחי בקנדה,מדינה שנחשבת פלורליסטית,אני יכול לומר שאני מרגיש בטוח להסתובב ברחובות ולא מסתיר את יהדותי,ובל זאת אני וחלק מהעובדים שלי הותקפנו על רקע גזעני ובאחד המקרים אפילו איש משטרה שנכח במקום לא שמח לעזור[הפעם לא בגלל היותי יהודי אלא בגלל היותו אדיוט].... כשרדפו אחרי העובדים שלי ערבים[לבנונים וערבים ישראלים לשעבר]בערב ראש השנה האזרחי לפני שנה הבנתי שלא משנה כמה שטוב לי בקנדה,לא משנה כמה כסף אני עושה ולא משנה כמה התחברתי אל השכנים שלי,ברגע האמת אף אחד לא יעזור לי למעט אני לעצמי,ולכן אני לא מוכן לוותר על הזכויות שלי כחלק מרוב במדינת ישראל,מקום המפלט היחיד שיש לי בעולם הזה....הבית!!!

mike00

New member
שכחתי את השינויים...

ביום שבו היהודים יפסיקו להיות הרוב פה אני אוותר על האזרחות שלי ואעבור למקום אחר.... אני לא אלך כצאן לטבח,ולחיות פה תחת חוקי השריעה זה בדיוק אותו הדבר כמו ללכת לשחיטה מרצון...

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifבלון|

וסחטיין וויזי אלופת הברכות וזכירת תאריכי ימי הולדת

למעלה