לאחת מהצד

• פותח הנושא tear
  • פורסם בתאריך

tear

New member
לאחת מהצד

אני מצרפת לך קישור לדף לפני כחודש ומשהו, שימי לב לשיחות ותביני למה כתבתי לפביאן, ולפי מיטב זכרוני גם מיכל ביקשה ממנה להפסיק ואז היא נעלמה ושוב הופיעה היום עם "יציאה" מעצבנת, אם יש לה בעיה שקשורה לפורום שלנו אפשרי לכתוב דברים, אבל בצורה אחרת ואם זו רק בדיחה גרועה אז מוטב לה להתנצל וללכת

אני זוכרת היטב את חילופי הדברים

ואכן היתה שם אמירה לא במקום לא במקום מבחינת המקום מבחינת התוכן צחקתי נורא כי גם לדעתי האייקון של החיבוק קצת.. אהה.. כן.. מזכיר דחליל ואני כן חושבת שבמקום הזה הצחוק הוא דבר בריא למרות שדעתי נו.. אה.. ´מקובלת אבל´.. ואני לא מנסה לפתוח דיון מחדש חושבת שהפורום לא ממש התאושש מהסערה שהיתה. ובאמת יש לפביאן סגנון יחודי ואולי בוטה ודרך מוזרה להגיד דברים אבל אולי גם היה ניסיון להגיד היום משהו אחר ולא ניתן הצ´אנס.. וכנראה כבר לא נדע.. וחבל לילה טוב לך אשה מאוד יקרה וחיבוק חם
כן. עם האייקון של החיבוק העליז הוא מצחיק אבל אני אוהבת אותו גם. אחת סתם

יקרה אחת, מתי תתחילי להפנים

שכאן זה פורום אינטרנט פתוח לציבור. לכל אחד נושאים משלו, תפיסות משלו וסגנון משלו. מה זה המחסום משטרה הזה שאת מעמידה פה, שאת קובעת מהי יציאה מעצבנת ומה לא, ומה מותר למישהוא ומה אסור, כי כך זה נראה בעינייך נכון, זה אינטרנט, יקרה, זה אינטרנט (ומה הקשר למשהוא שעיצבן אותך לפני חודש למשהוא שכתבתי היום)... וממתי אסור לקבוע דעה על סמל גרפי של הפורום???????????? לך זה נראה חיבוק, לי זה נראה כמו דחליל. אז מה??? את רוצה להגיד לי מה לחשוב???????????????????? שאני אחשוב כמוך????????? אני לא רוצה, אז מה? (אוףףףףף כעת אני רואה שגם את הילי גירשתם )

tear

New member
ילדה, מה איבדת? אולי תספרי

למה הגעת לכאן? האינטרנט אכן פתוח לכולם, אך במקום הזה יש יותר מידי כאב, אז קצת כבוד לאנשים פה לא יזיק, זכותך לכתוב ולהגיב אך אם שמת לב זהו פורום מיוחד שכול ואבדן , אומר לך משהו

שאלתי אותך הרבה שאלות היום

כל השאלות היסודיות הקשורות לרצונך לסתום לי את הפה ,ולא ענית על אף אחת. למה שאענה לך על השאלות שלך? נימוס את מבקשת - אז הנה נימוס. קודם תורך לענות.

tear

New member
ראשית

אני בטוחה שאני יכולה להיות בגיל של אמא שלך, אז כן, הנימוס מחייב אותך לכבד קצת אדם שמבוגר ממך, ובטח מישהו שכותב בפורום הזה, כי לא סתם מגיעים לפה. וכשכבר מחליטים להגיב להודעה של מישהו למרות שלא הופנתה אליך, אפשר לגלות קצת רגישות, ואני מתכוונת להודעה שכתבה לי sad איך מכירה אותי ואינך יודעת מה עובר עלי, ולמרות שקראת את הודעתה של sad בחרת להגיב בחוסר רגישות, חשבת שמאחורי המילים האלו יש אמא שכואבת את מות בנה שאולי הוא היה בגילך?! בכל אופן לא התכוונתי שהכל יתגלגל כך, אך מנסיון העבר כשנכנס לפורום הזה ועוררת סערה, גם אז התבקשת לעזוב. אינני מגרשת אותך ולא אף אחד משום מקום, רק מפנה את תשומת ליבך שאם המקום הזה אינו תואם את הסיבה לכתיבה פה, ייטב לך לא להתבדח על חשבון אנשים כואבים.

לא אגיב לך עוד, כי הכל אצלך שגוי

באיזה בטחון את קובעת מה גילי, ושאת יכולה להיות בגיל של אמא שלי - על סמך מה? על מה מבוססת השטות הזאת? מילא היית אומרת שאת חושבת כך או מניחה כך, אך את מכריזה שאת בטוחה (!) ועל זה בונה לעצמך סיפור דמיוני שלם . אח"כ את מאשימה אותי שהגבתי להודעה של סאד שלא הופנתה אלי אלא אלייך - וגם זו שטות (או טעות, מה שתרצי), תבדקי טוב טוב ותגלי שההודעה שלי היא תגובה להודעתה הראשונה שאמרה רק מילה אחת (ולא אלייך) - לילה. כמו כן, שאלתי אותה רק איך היא חשה - ואת הופכת את זה להודעה חסרת רגישות. וכך הלאה, וכך הלאה, הכל אצלך דמיוני ותלוש מהמציאות ולא מבוסס. לכן, ביי, לא תוכלי עוד לגרור אותי כל הזמן אחרי הכתיבה השגוייה שלך, כל הזמן לרוץ אחרייך ולהראות לך כמה הכל אצלך שגוי. ממש לא בראש שלי. שתהיה לך שבת שלום.

פביאן. אני מציעה

שתמשיכי בהזדמנות אחרת.. נראה שיש לך בעיה של עיתוי. אז כמו שאמר קהלת לכל זמן ועת..

למעלה