לאחת רחוקה-שיר בהקדשה

אניהו

New member
לאחת רחוקה-שיר בהקדשה

לאחת רחוקה ולעוד אחת.רחוקה יותר. אל תלכי אל תלכי ממני כי הכל כבר אבוד ממזמן לא יודע מה קרה לי בוכה כמו ילד קטן את מערת חיי הארת בחיוכים אל תלכי כי לא אוכל לחיות בגעגועים אני זוכר הבטנו בירח ואז, נגעתי בך אל תלכי רחוק עכשיו כי התאהבתי בך אל תלכי ממני, יפה שלי במקום כל כך רחוק עכשיו בואי תיהי איתי וים, הוא משתקף מן השמים וזכרון מתוק אני עוצם עיניים רק אל תלכי רחוק אל תלכי ממני כי הכל כבר אבוד כאן בשבילי אל תלכי ממני...יפה שלי _____________________________ אני תוהה...האם מרחק הוא משמעותי? האם רחוק מהעין זה גם בהכרח רחוק מהלב? האם ניתוק משכיח מהלב בן אשם חשוב לנו? עידן

נדמה לי שלא עידן../images/Emo54.gif

לא, הזמן והמרחק לא משכיחים. אולי הם מרככים אבל לעולם לא מוחקים. להיפך, בפרספקטיבה של זמן זוכרים רק את הטוב, הרע נטמע, ומתגעגעים יותר לבלתי מושג. וגם אם כל החיים נמשיך להתאהב ולוותר, את האחד/ת המיוחדים שלנו, שלי ושלך עידן, לא נשכח לעולם. הם הטביעו בנו חותם לחיים. "פחות אבל עוד כואב"

אניהו

New member
מזכיר לי שיר של יו 2

one love one life יש אהבה אחת? אולי יותר? אולי אמיתית? מי יידע? רק מי שברא את האהבה...ומי ברא אותה אביב שלי? מי?

מי ברא את האהבה...../images/Emo54.gif

עידן שלי גם אם רק לקצת נדמה לי שהאהבה נולדה בעצמה מתוך איזה צורך אנוכי של האדם בקשר, בבטחון, הצורך הטפשי אך הקיים בזוגיות. לא צריך אהבה בשביל זוגיות אבל האדם נחות מכדי להבין זאת. כמה קלים היו חיינו ללא הדבר הגדול והנורא, והמושלם, והמכאיב, והמתקן הזה - האהבה. אבל היום עידן, אוהבת אותך יותר מאשר כל אהוב אחר שהיה אי פעם, בזכות תמיכתך, ההקשבה, ההבנה. ושמחה שהאהבה הומצאה ושאני יכולה להשתמש בה. ואתה חתול שלי, הלכת ממני, כנראה הפעם זה לתמיד. זוקפת ראש ומנסה להמשיך הלאה. האם אעמוד בכך? כל כך הרבה מכתבים שלא נשלחו אך "הוקראו" באוזני עידן, חתול שלי, לו רק יכולת לשמוע..... אביב

למעלה