לאח שלי

y o u r s

New member
לאח שלי

אתה החבר הכי טוב שלי ואתה יודע. אתה יודע איך אני מרגישה. אתה יודע שלא פעם חיכיתי שתתעורר מכישופים של נשים אחרות שהרחיקו אותך ממני. אתה יודע שאני תמיד שם להרים אותך כשאתה נופל. אתה אומר שאני רואה דרך אנשים. זה שוב קורה. בחורה חדשה בחייך. הפעם זה שונה. אני מכירה אותה. אני מכירה אותה היטב. אני יודעת דברים שהייתי מעדיפה לא לדעת. אני יודעת שהיא שיקרה לך. אני יודעת דברים שאם היית יודע עליה, היית קם והולך. אני שומעת אותך מדבר ואני רואה את סימני השאלה בעיניים שלך. אני שותקת. הבטחתי לא לספר. הבטחתי לעצמי לא להתערב.

לבנת23

New member
אחות של מישהו...

אם היחסים ביניכם כ"כ קרובים אסור לך לראות שחייו של אחיך נהרסים... אני אולי מאוד קיצונית, אבל מי שנכווה ברותחין, נזהר בפושרין... אחי התחתן עם היצור הכי נורא עלי אדמות... הוא לא הקשיב לאף אחד מהמשפחה או החברים... והיום? היום הוא מצטער על כך! אם יכולתי להחזיר את הגלגל לאחור, לא הייתי מוותרת והייתי נאבקת כדי להוכיח כמה היא מגעילה... אני מסתכלת על אחי עכשיו וליבי נשבר... מה הוא היה ואיך הוא היום... כשאני רואה אותו אני יודעת כמה נכון הוא המשפט אישה בונה, אישה הורסת... אם אכפת לך מאחיך ואת יודעת שהבחורה לא בשבילו, תגידי לו את זה, גם אם הוא יסרב לשמוע... לפחות תדעי שאת את שלך עשית ובסה"כ רק אושר ייחלת לו! אחרי הכל היינו מצפות מהן אותו דבר!

חיה 35

New member
אסור לך לשתוק.....

היי יקירתי! מה זה הבטחתי לשתוק ולא להתערב? את יודעת יש משל שאומר החבר אומר אמרתי לך והאויב אומר רציתי להגיד לך... איזה הבדל יש בינהם??.? זה אחיך בשר מבשרך, אם את לא תעזרי לו מי יעזור...? תחשבי טוב יקיריה, אם הוא מסתכל ושואל אז זה סימן שהוא רוצה תשובה.... תחשבי טובבבבבב. בהצלחה

אניהו

New member
מאחורי...

יש משפט ענק שאומר שמאחורי כל גבר מצליח יש אישה מצליחה.תומכת וכו´ חשבי רגע מה קורה כשמאחורי הגבר יש אישה לא כל כך....מבינה? אל תתני לו להוביל את חייו לאבדן או לכישלון.הוא עלול לא לסלוח לך בעתיד דווקא בגלל ששתקת. לשתיקה אין מחיר.את הגלגל אי אפשר להחזיר אחורה לעולם. דברי אל ליבו.אם אתם מספיק קרובים הוא יאמין לך. רק עשי זאת לפני שהוא יסתנוור מאהבה.

מטוטלת

New member
זה נשמע

כאילו את רוצה אותו לעצמך... מחכה שיתעורר מכישופן של נשים אחרות... הוא מודע לזה? אולי זה מה שאת צריכה לספר לו ולא את זה שהיא משקרת לו. למרות שאם השקר חמור ויכול להשפיע על עתיד הקשר ביניהם אולי יש לשקול גם את זה. ולמה בעצם את לא מתערבת? כדי שלא יחשוב שאת רוצה אותו לעצמך? הרבה פרטים חסרים. צריך לדעת אותם כדי לנסות לעזור. ובכל זאת - אני חושבת שכנות היא מילת המפתח. ולא בקשר אליה. בקשר אלייך...

למעלה