לאט אבל בטוח

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
לאט אבל בטוח ../images/Emo13.gif

לקראת האביב החלטתי לנסות ולחזור לשפץ את הבית שלי, למי שלא יודע הבית שלי היה בעיצומו של שיפוץ כאשר חליתי והוא עדיין ככה לפני שנה הייתי בטוח שאני מבריא בקיץ וממש ממש התאכזבתי כאשר בחודש מאי היתה לי נפילה רצינית. בקיצור עכשיו קבעתי לעצמי רף ציפיות נמוך, אני מתכוון לנסות ולשפץ את הבית בקצב איטי. ביומיים האחרונים הדבקתי חרסינות במקומות איכסון ככה שלא הייתי צריך לעשות עבודה איכותית במיוחד עבדתי משהוא כמו חצי שעה ביום ו ביומיים עשיתי עבודה שבעבר היתה לוקחת לי משהוא כמו חצי שעה!!! אני מתכוון גם להתחיל ולעשות כמה עבודות נגרות ממש ממש פשוטות כאשר יהיה מזג אויר יותר חם ויבש לאורך זמן ככה שאני אוכל להרשות לעצמי לעשות אותן על הגג בלי לחץ של זמן. בקיצור כמו שהיתה אומרת סיוו, לאט אבל בטוח |חילזון|

mira ker

New member
דאוד, נתת לי רעיון. אולי אתחיל

לצייר רק חצי שעה ביום. אחלה רעיון.

daud

New member
מירה כשאני אסיים את השיפוץ אז....

אני אחזור לצייר
יש לי סטודיו ענק עם תאורה צפונית.

mira ker

New member
במחשבה שניה דאוד, אני שומעת משהו

מדברי המטרידן, שאומר שאתה לא סובל אותי. והסיפור על הציור והסטודיו הצפוני שלך, אמור ללעוג לי בצורה כלשהי. תקן אותי אם אני טועה. אם לא תענה אדע שזה נכון. חג שמח מירה

dodo281

New member
מירה - איני סבורה שסוני לועג לך -

מאז היותו בפורומים שלנו - מכתיבתן בהם עולה כי - : גם התחיל לטפל/טיפל זמנית ומצא בית חם לחתול, ועוד................ ולי - נראה - שלדברים אלו אין קשר ללעג, אך כמובן - איני סוני. ו- סוני יראה דברייך - ובוודאי יענה לך.

otirosh

New member
מירה את טועה

ואם היינו מקשיבים למטרידן איפה היינו?

daud

New member
מירה את טועה ../images/Emo13.gif

למקרה שלא הבנת ההודעה למעלה היא ממני, כתבתי אותה בטעות עם המשתמש של חבר שלי שאני ישן אצלו. ושוב איפה היינו אם היינו מקשיבים למטרידן?

daud

New member
ברור שאענה לך מירה ../images/Emo13.gif

אני אמנם לא מתייחס להשתלחויות של המטרידן ו משתדל לא ללכלך את הפורום בהתיחסות לדודו וזוהרה אבל אם יש אמירה כזו ממישהוא כמוך אז ברור שאני אעמיד אותך על טעותך
כ"כ מהר ש אפילו לא שמתי לב שאני נכנס בשם המשתמש של מי שגלשתי מהמחשב שלו. בכל אופן מיד כאשר אסיים את השיפוץ אני רוצה לחזור לציור ומההתחלה תכננתי אל הבית שלי ככה שיהיה לי חדר גדול ונוח עם המון אור צפוני במיוחד כי זה האור ה"טוב" לציור לפחות ככה אומרים
ו אולי איזה יום אני אסרוק כמה מהציורים הישנים שלי ואעלה אותם לפורום אם לא אז מי שרוצה לראות צריך להגיע לדירה החצי משופצת שלי

dodo281

New member
מצטטת את סוני - ../images/Emo98.gif

מהודעתך, סוני - לעייל : "משתדל לא ללכלך את הפורום בהתיחסות לדודו וזוהרה" ראשית - תודה על תשומת הלב המיוחדת שראתה טורח להקדיש שוב ושוב לזוהרה ולי -
. שנית - אמנם הודעותיך בפורום זה - שזורות פנינים כנ"ל - וניתן כבר לחרוז מחרוזת ארוכה ארוכה.... אבל - זה בסדר , סוני -
נאסוף פניניך =
, נחרוז מחרוזות - לבל יתפזרו חלילה לשווא -
ונתחיל למכור, ו- אולי תקציב העמותה יוושע מכך - ו- נדמה לי שאתה פשוט נותרת תקוע - אי-שם ....
סוני - התעורר נא ! גללינג ..... חלף החורף -
בא האביב - זרחה ה
וגם הפציעו ה-
הגיע הזמן שתחלוף גם ה-
..........

dodo281

New member
אנו בוחרים למי אנו מקשיבים ../images/Emo13.gif

ואכן - בד"כ - לא למטרידנים, רק ש- מטרידן ספציפי זה - גורם לנו להתייחס לדבריו שוב ושוב ..... וזאת משום ש - יש לו זיכרון מצויין של המידע העולה על דפי הפורומים שלנו, ואף תיעוד של כל מיני דברים, ומשום - מה - הוא טורח ללמוד אותנו לעומק.

mira ker

New member
מעניין מדוע הוא זקוק לדעת עלינו את

כל הפרטים. כאילו מה זה בעצם משנה למישהו?

dodo281

New member
אכן - מירלה - ../images/Emo4.gif - זה מוזר .....

ואני בהחלט מאמינה - כי אדם האוסף בדקדקנות כזו - פרטים על חברי הפורום -יש לו סיבה מיוחדת משלו - בין אם נפשית, בין אם מעשית. לולא זאת - איש לא היה מקדיש לכ"כ רבים מאיתנו - תשומת-לב כה רבה - בדרך מוזרה זו.

dodo281

New member
הי סוני - טוב לשמוע - ../images/Emo13.gif

שהשיפוץ מתקדם. זוכרת את חוויותיך בעניין מאביב קיץ שחלפו - ונראה שעלית על הדרך הנכונה לך, שכן זוכרת - מבצעי נגרות שלך - שהפילו אותך כ"פ מחדש, ומקווה - שבדרך שבחרת עכשיו - התקדמות בקצב של 1/2 שעה ביום - אכן תוכל להתקדם סיסטמטית, ואף לסיים
מחזיקה אצבעות -

tiaa1

New member
סוני, יופי שאתה מתחיל לשפץ..

גם לי יש תכניות...להביא סייד הביתה, להחליף מנורות (הן כבר בבית כי חשבתי להספיק לפני ליל הסדר) אבל מה לעשות..צריך לפעמים לשנות תכניות. תעשה טובה אישית...תכתוב כבר באיזה ארץ נשים וגברים מקויחים אותו דבר....אוטוטו והעמוד עובר ואני לא אראה את התשובה כי אני יוצאת מוקדם בבוקר..תודה.ואגב...לא מכל מקום, או יותר נכון, לא בכל מצב ,אפשר להתחבר למחשב...(בדיחה פרטית לסוני,אין צורך לחשוב)

למעלה