לאט לאט אבל בטוח הגעתי לפרק 16

niviri

New member
לאט לאט אבל בטוח הגעתי לפרק 16

אז כמה מילים על 3 הפרקים האחרונים:

אני לא מאמינה שסנואו המטומטמת הזו דחתה את האופציה לשתף פעולה עם מליפיסנט בשביל להינצל מהקללה
במקום זה היא נטשה את התינוקת שלה בידיעה שלפחות 28 שנים היא תהיה לבד בעולם. לא מגיע לה שאמה אי פעם תסלח לה על זה.
ואגב, כשהם הבינו שעץ הדעת הזה לא עונה להם כי סנואו בהריון, למה היא לא פשוט הסתלקה לה משם ואז דיוויד היה שואל את העץ לבד?

אם הרעים לא בוטחים ברג'ינה, למה הם נותנים לה להיות איתם וחושפים אותה לסודות שלהם???

אז איך בעצם הפכו את פינוקיו חזרה לאוגוסט? הוא לא היה אמור להפוך לאוגוסט מת, כי זה היה המצב האחרון שאוגוסט היה בו? ואם היה אפשר להחזיר את אוגוסט בחיים למה הפיות לא עשו את זה עד עכשיו? בכל מקרה, מסכן ג'פטו

הסיפור של אורסולה כ"כ מגוחך! מילא דמויות כמו רג'ינה וזלינה שהיו בצעירותן פשוטות ותמימות ועם הזמן והנסיבות הפכו לרעות, אבל אצל אורסולה ממש הקצינו את הקונספט. עשו אותה צעירה יותר מדי טובה, לא מוכנה להאמין ברוע של האנשים (אפילו שרצחו את אמא שלה), כל מה שהיא רוצה זה רק לשמח אחרים, פשוט מלאך. ואז מישהו כולה גונב לה את הקול וזה מספיק בשביל שהיא תעבור מהפך

אהבתי את מה שאריאל אמרה על זה שהרעים לא מקבלים סוף טוב כי הם לא פועלים נכון בשבילו. הייתי שמחה אם היו הולכים בכיוון הזה במקום הקשקוש שהסופר יכול לקבוע את גורל האנשים.

אביטל186

New member
הי מה קןרה? מתקרבת אלינו?

אז ככה סנואו לא רצתה לשתף פעולה כדי לא לעשות דברים רעים. היא הניחה שזה יהיה בדרכה של מליפיסנט. והיא רצתה לעשות את זה בדרכה. יעני של הגיבורים. במיוחד אחרי מה שהיא ראתה בעץ הזה.
הקטע עם העץ הזה שצריך בשבילו 2 גיבורים. אחד לא מספיק.

niviri

New member
אז פה בדיוק הבעיה- "היא הניחה"

למה היא מניחה על סמך כלום? היא אפילו לא שאלה את מליפיסנט מה התוכנית! יכלה לפחות להתעניין, להציב לה תנאים שהיא תפסיק לשתף פעולה ברגע שמליפסנט תעשה משהו רע.... אבל היה הרבה יותר קל להגיד לא בלי לחשוב על זה בכלל ולזרוק את אמה.
לא שמעתי שהזכירו שצריך 2 גיבורים.
&nbsp
אני מקווה לפחות את הפרק האחרון להספיק לראות בזמן...

אביטל186

New member
זה נכון. זה צרם הקטע הזה.

היא אפילו לא רצתה לשמוע מה התוכנית.
היא היתה ככ אובססיבית שהבת שלה לא תהיה דרקית, שהיא לא רצתה שום קשר לנבלית.
בכל מקרה אני מזכירה לך שבשלב זה עדיין לא היתה תוכנית העץ הקסום. לא היה שום תכנון.
וגם בתכנון הראשוני אמרו שסנואו תעבור עם אמה בבטן... מה לעשות שהיא נולדה קודם.
היה להם בדיוק דקה להחליט אם לזרוק אותה לעץ או לו.
ושימי לב שרגינה באה לטירה וחיפשה את אמה. החיילים שלה נלחמו בדיויד כדי להרוג אותה.
סביר להניח שרגינה היתה הורגת את אמה בסטוריברוק.

niviri

New member
נכון, לא היתה את התוכנית לשלוח אותה קודם

אבל כן ידעו שרג'ינה מתכננת קללה נוראית שמיועדת לפגוע בראש ובראשונה בצ'ארמינגס- ומכאן גם באמה- והיא היתה צריכה לקפוץ על ההזדמנות כשיש לה אופציה למנוע את הקללה, וודאי שיחד עם זה גם פגיעה באמה.

niviri

New member
טוב, פרק 17 היה מכעיס ביותר

המכשף מסביר לצ'ארמינגס שכל בנאדם נולד עם חצי פוטנציאל לטוב וחצי לרע, וזו בחירה חופשית שלו לאיזה כיוון ללכת והם מחליטים שהם רוצים לקחת לאמה את הבחירה החופשית שלה. באיזה זכות??? אפילו אם זה לא היה דורש לפוך מישהו אחר לרע, למה זה נראה הגיוני לכפות על אמה מי היא תהיה?! פשוט זוג מגעיל. וגם מטומטם. אם הם כ"כ בטוחים שבכל מקרה כל מה שיוצא ממליפיסנט לא יכול להיות טוב, אז על אותה לוגיקה גם מה שיוצא מהם לא יכול להיות רע והם בכלל לא צריכים את הכישוף הזה

&nbsp
ואמה גם כן, הבת של ההורים שלה. אומרים לך שהסופר היה רע, ושהכליאה בספר זה העונש שלו על מה שעשה, אז למה לשחרר אותו משם?????
ולא הבנתי על מי בדיוק הוא השפיע. כל מה שראינו בעבר זה הוא גרם? ראו אותו כותב בספר משהו על סנואו ואיוול קווין

&nbsp
הולכים להסביר באיזשהו שלב מאיפה אוגוסט יודע הכל?

אביטל186

New member
המסקנה שלי מהפרק הזה

שהם עשו את צארמינגס כאלו מטומטמים והמאיסו אותם על המעריצים.
וגם לאמה לא חסר, היא נהפכה להיות ממש אגואיסטית.
כאילו לא סתם כלאו את הסופר שם.
אבל לא. היא רוצה לשמוע את הסיפור שלה.
אחכ לכי תספרי לכולם שאכפת לך מכולם ואת מצילה אותם.
למה הוצאת אותו משם??? כדי שיענה לך! על כמה תשובות?הרי גולד מחפש אותו.היא עשתה לא את העבודה, הגישה
לו את זה על מגש כסף..
סתם אבלה

למעלה