לאט לאט וכולנו נכיר

לאט לאט וכולנו נכיר../images/Emo24.gif

למרות שהיה אחד כזה, בדף הראשון, אני פותחת עוד שרשור. כדי שכל מי שירצה לשמור על קשר, לדבר, להכיר או סתם ככה, שיהיה יוכל. וגם כדי שפשוט, נכיר טוב יותר ("היי איך קוראים לזאת עם הכינוי הארוך
?") אז, דבר ראשון - תמונה שלכם. שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של יהודית:

שוודה

New member
אני אני אני ../images/Emo68.gif

שם: נגה גיל: 18 מקום מגורים: להבים (ישוב ליד ב"ש) שיר אהוב של יהודית: באה מאהבה

דרך המשי../images/Emo99.gif

שם: ניר
מקום מגורים: קיבוץ בארי
שיר אהוב של יהודית: הילדה הכי יפה בגן וסוף לסיפור.

איזה כיפ ../images/Emo9.gif

אני הרבה קוראת מעט כותבת אבל.. שם:דפנה גיל:17 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב של יהודית:באהבתנו שיהיה לכולכם שבוע מעלף וט'ו בשבט שמח

picks

New member
הי לכולם

אני שירה, הייתי בקומונה ועכשיו אני גם בפורום! איזה יופי

אני -

שם: דנה גיל: 22.5 מקום מגורים: פ"ת שיר אהוב של יהודית: זה ענין תקופתי, אבל - "איזו מין ילדה", מפתיע נכון ?

PianoGirl20

New member
אניי......(ותמונה..)

טוב, אז הנה. שם: ליבי גיל: 19.5 מקום מגורים: גבעתיים. שיר אהוב...דיי, למה לתת כאלה שאלות קשות?...אממ...שיר ללא שם, וידוי, לקחת את ידי בידך, הילדה הכי יפה...טוב, לא יכולה יותר. קשה לי לבחור.

i love עדי

New member
../images/Emo13.gif הנה אני

שם: לירון גיל: 13 וחצי מקום מגורים: מודיעין שיר אהוב של יהודית: הילדה הכי יפה בגן

noa08128

New member
אני אני ../images/Emo99.gif

שם: נועה /נונה/ בוב גיל: 16 וטיפין מקום מגורים: הראשון לציון שיר אהוב של יהודית: מילה טובה , 4 לפנות בוקר

d r o r y

New member
טיפה על עצמי:

שם:דרור גיל:24 מקום מגורים:נתניה שיר אהוב של יהודית:מילה טובה,שיר ללא שם,באהבתינו,ארבע לפנות בוקר,ומשנה לשנה

אני חרגולית מצויה

שם- חרגולית שם משפחה - מצויה גיל - 25 מגורים - תל אביב שיר אהוב - אחרי מחשבה רבה החלטתי לכתוב את "נעמיד פני יתומים" אבל יש אין סוף שירים אהובים...

למעלה