לאט לאט משתלט עלי עצב רב, על השחתת הבלוג ,

ש י א 1

New member
לאט לאט משתלט עלי עצב רב, על השחתת הבלוג ,

כל כך השקעתי בו, וטרחתי סביבו, זה העסיק אותי ונתן לי עניין כל כך הרבה זמן, במיוחד בתקופות קשות, במיוחד כמו בימי הסגר הזה, רכשתי מאות ואלפי מבקרים, לאט לאט, בעבודת נמלים, ופתאום כלום, מת, ואין פוצה פה. השקט הזה די מקומם, התעלמות גמורה,
לא מילה טובה, ולא מילה רעה, שום כלום. האמנם, כולם בלי יוצא מהכלל בתפוז , לא יכולים לתת תשובה לבעיה? או תגובה למצוקה של הבלוגרים? שתיקתכם רועמת...

אילנית12

New member
מסכימה איתך,הנה תשובתם בפורום משוב

" חברים יקרים
כן ,עומדים בפנינו לא מעט אתגרים בשעה זו, אבל אנחנו בהחלט עושים ככל הניתן להחזיר את מהצב לקדמותו.
מבטיחים לעדכן
תודה על הסבלנות"

תודה רבה אבקש גם ברצוני להחליף סיסמה ואינני רוצה לנסות

אני רוצה להחליף סיסמה כי שכחתי את נסיסמה שלי ןאת הפרטים מפחדת בזמן שאתנתק על מנת לחבר אז לא אוכל לחזור,

אני מטלפון אחר כותבת לכם אבל צהטלפון

אשר אני מישתמשת בו אינני יכלה גם לשחזר סיסמה זה לא נותן וכך איני יכלה להיתחבר בבקשה איני סוכרת את הסיסמה הנוכית שם מישתמש שלי זה סיגל בוטון11 היה סיגל בוטון 1 אבל היגלל גם תקלה אז שיניתי לסיגל בוטון 11 האימל שלי הוא[email protected] אשמח אם תעזרו לי ותישלחו לי את הסיסמה לאימל מספר זהות שלי הוא 23521859 טלפון 0507368869 אני לא רוצה לעזוב את נבלוג משנת 2008 ויש לי שם תקופות ודברים חשובים לאורך שנים וממש צר לי שאיני יכלה להישתמש בו בבקשה ממכם עזרו לי תןדה סיגל בוטון

motior

Member
ממש לא מומלץ לכתוב את כל הפרטים האלה בפורום ציבורי!

למעלה