לאיה של שירלי יש היום יומולדת אז...

iris & ben

New member
לאיה של שירלי יש היום יומולדת אז...

שתהיה לה חגיגה נחמדת!!

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

לאיה לשירלי ולכל המשפחה, הנה עברה לה שנה ואיה כבר ממש גדולה. מחייכת וצועדת, טבעות משחילה בלי להניד עפעף. ובעיקר ילדה מתוקה להפליא! מה יש לדבר, הילדה גדלה כהרף עין
אז המון המון מזל-טוב. תחגגו ותהנו ותתחילו לספור לשנה הבאה
שירלי ותומר

../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב יפהפיה רק אושר לך, לאבא ולאמא!

מזל טוב לאיה../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif

תמשיכי להיות כזאת ילדה מקסימה ולהביא כזה אושר והנאה לאמא ואבא. מאחלת לך הרבה אושר ו-

דיאנה1

New member
יומולדת ראשו שמח ומאושר לאיה המתוקה

החכמה והיפה, הצועדת וגם זוחלת במהירות של ארנבת. חגיגה מאושרת לכל המשפחה

דיאנה1

New member
מוכשרת מאד באמת ../images/Emo8.gif התמונה הכי

יפה שלה שהצלחתי למצוא. אבל האתגר האמיתי כאן היה למצוא תמונה של איה... (הציפור, לא הילדה) המילון האלקטרוני שלי סרב לתת שום תרגום חוץ מ where. חיפוש בעברית לא נתן שום תוצאות. רק המילון העתיק שהיה לי מבית הספר נתן את התרגום kite. ומה קיבלתי כשחיפשתי תמונה של kite? אלפי תמונות של עפיפונים!

מ ק ס י ם ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

את נפלאה, זה ממש חמוד! אז תגלי, איך בסוף מצאת תמונה של איה (הציפור) כי חשבתי לחפש ולא ידעתי איפה...

דיאנה1

New member
איזה יופי, שמחה שאהבת את הברכה

את התמונה מצאתי בסוף ב google בחיפוש תמונות שיש שם (לוחצים על images) לפי המלים kite raptor - כי kite, בנוסף לעפיפון, זה גם איה ו raptor זה עוף דורס (כמה אנגלית למדתי בזכות היומולדת של איה!) היו המון תמונות יפהפיות אבל חיפשתי אחת עם הכנפים פרושות. אז - שוב שיהיה לכם יומולדת שמח ומאושר. כתבת מאד מרגש והיה כיף לקרוא.

תודה לכל המברכים ../images/Emo23.gif

אני עדיין מתקשה לעכל שעברה כבר שנה מאותו יום שאיה הצטרפה למשפחתנו הקטנה. כמה דברים למדנו ביחד... איך שמים חיתול, איך עושים אמבטיה, למה עדיף חיסון פרטי, מה עושים עם הגזים, למדנו להרים ראש, להושיט יד, לחייך, להתהפך, קנינו בלנדר, התחלנו לאכול אוכל של גדולים, יצאו לנו שיניים, חטפנו אלרגיה, למדנו לזחול, לעשות טובה לשוש, לקשקש בשפה בלתי מובנת, הבנו איך משחילים טבעות ואפילו עשינו צעדים ראשונים. מה שתינוקות לומדים בשנה הראשונה לחייהם לא ישווה לשום דבר אחר. מ 3.1 ק"ג של תינוקת שרק יודעת לבכות, לאכול ולישון היא הפכה בשנה אחת ל 8.6 ק"ג של פעוטה שיודעת ללכת, לצחוק, לפטפט (גם אם אף אחד לא מבין אותה), לכעוס, להעלב, ולהמיס את לב ההורים (ושאר המשפחת המורחבת). אני יכולה רק לאחל לאיה שיהיו לה חיים נפלאים, שכל משאלותיה יתגשמו, שליבה לא ישבר יותר מדי פעמים ושיהיה לה רק טוב.
שירלי

למעלה