לאיה

שלינקה

New member
לאיה../images/Emo20.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo26.gif

גם בסתם יום של חול מותר לעזוב לרגע הכל ולהגיד מילה אחת בקול: תודה!!! תודה על ניהול מסור ומוצלח על פירגון שעושה טוב כל כך על הקדשת זמן ללא תמורה של ממש גם תוך כדי אכילת מרור וקש (...) ואם גם אתם, קוראים וכותבים חושבים כמוני ואת איה מעריכים הצטרפו נא לעצומה ספונטנית וחמודה ושרשרו כאן בשמכם את המילה "תודה!" מעריכה באמת! שלי.

emale

New member
לפני ה../images/Emo51.gif, אפשר שאלה ../images/Emo35.gif

בחיי שאני לא מתכוון לשאול את זה בציניות: אולי פיספסתי משהו, אבל איה עשתה משהו מיוחד ושונה לאחרונה, שחורג מהעבודה הרגילה שלה כמנהלת?
Emale סייברלייף 2.01 בטא

agentx

New member
בחיי שאתה מטומטם!

באמת בלי להעליב, אבל אתה פשוט בן אדם רע...

binba

New member
../images/Emo13.gif

אתה מטומטם, אתה גם חרא של בנאדם, אבל בלי להעליב

איה@

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ריגשתם אותי
תודה בחזרה - לכל אחד ואחד מכם באופן אישי. אני מקווה שאתם יודעים עד כמה - אתם מאד יקרים לי......
שלי - קבלי
איה.

באמת איה, אני לא מבינה אותך..../images/Emo13.gif

למה את - או מישהו - חושבים שמגיעה לך תודה על העבודה שאת עושה כאן?. מה יש, לא מספיקה לך המשכורת שתפוז משלם לך, שצריך עוד להוסיף לך מילים טובות של תודה? ממש חוצפה! תחתימי בבקשה כרטיס ותתחילי לתקתק עבודה, שלא ינכו לך מהשכר!! בוהן למטה לזרובבלים למיניהם..
רוע לב לשמו שבא לבד הוא עוד נסבל. רוע לב משולב בטימטום הוא שילוב קטלני, אבל הנחמה היחידה היא בעובדה שהשילוב הקטלני הזה פוגע קודם כל במשלח הארס עצמו.

אסף כץ

New member
מוזר שאת אומרת שאת זה.. אחרי הכל

ניהול פורומים זה בהתנדבות. שימי לב ששלינקה התחילה את הדיון, לא איה. זכותה של שלינקה להגיד תודה למי שהיא רוצה, אני צודק? אם ככה, זאת גם זכותם של כל שאר החברים שהתתפו בדיון להביא גם תודה. איה מנומסת, היא החלטה לענות להם ולספר להם על כמה שהם ריגשו אותה. גם למוכר בחנות אומרים תודה, למרות שאנו אלה ששילמנו, האם זאת חוצפה? זאת לא ציניות, זאת רק דעה --

למעלה