לאיזה אתם מתחברים ?

לאיזה אתם מתחברים ?

נכנסתי למצב רוח הוליסטי (אחרי הפקולטה) ופתאום נפלו עלי אימרות. כל-כך מצאו חן בעיני שרציתי לשתף אתכם.
הפחד מן העתיד הוא בזבוז ההווה.
האלוף חושש מפני הפסד, כל האחרים פוחדים להצליח.
רבות יכול אדם לשאת, אם הוא יכול לשאת את עצמו.
סוד האושר הוא בריאות טובה וזיכרון גרוע.
תבוסה היא לעיתים מצב זמני בלבד,הרמת ידיים הופכת אותה לתמידית.
אל תלך לאן שהדרך מובילה. לך למקום שבו לא נסללה כל דרך, ושם הותר משעול.
איננו יכולים ללכת אחורה בזמן ולהתחיל הכל מחדש, אבל אנחנו יכולים להתחיל מחדש מרגע זה ואילך וליצור סוף חדש לגמרי.
כשאדם חדל להשתנות, הוא חדל להתקיים.
היום הוא תולדת האתמול וסיבת המחר ומשהו היתולי בהקשר לדיון שהיה לנו עם רמי - אישה תמיד צעירה יותר מגבר בן אותו גיל (כה אמרה אליזבט בראונינג, אני נשבעת לכם). איזה מאלה מתחבר אליכם הכי-הכי? אני בקטע של סלילת משעול חדש. גם יכולה להוכיח שאני צעירה יותר מגברים בני גילי. זה חשבון פשוט!

skito

New member
הולך על האימרה של אקסל מונטה

וההסבר מחר ליל מנוחה

skito

New member
מעיר אותי חלום - וההסבר

"רבות יכול אדם לשאת, אם הוא יכול לשאת את עצמו" \ אקסל מונטה טוב אין הרבה מה להסביר אני חושב שהאימרה מדברת בעד עצמה ובכל זאת האימרה היא בסיס קיומי לכל אחד, אז ברוח האימרה מאחל בריאות לכולם שנוכל להמשיך הלאה בכל התחומים,פרנסה, משפחה, חברה וכ'. אם כי יש עוד כמה אימרות חזקות שמדברות אלי. בוקר טוב איזה כיף לצאת לחמשושי... יחי החופש טוב שזו חופשה קצרה - חופשות ארוכות מדי מתישות

ניאו30

New member
אני מזדהה במיוחד עם המשפטים האלה:

הראשון-אצלי הוא פשוט נכון... השלישי-גם נכון לגביי...במובן של לפני שאני הולך לחפש אהבה מצד אחרים אני צריך למצוא אותה אצלי "בבית". הרביעי-גם נכון מאוד לגביי.אוףףףף,כמה הייתי שמח לזכרון גרוע... למרות שיש הרבה זכרונות טובים,אני חושב שהמחשבה היתרה שלי על העבר גורמת לי כל הזמן להמנע מלקחת סיכונים בהווה למען העתיד שלי.יצא קצת מסובך לא?...

noa128

New member
אם כבר - אז אני עם השביעי

"איננו יכולים ללכת אחורה בזמן ולהתחיל הכל מחדש, אבל אנחנו יכולים להתחיל מחדש מרגע זה ואילך וליצור סוף חדש לגמרי" טוב, לא חכמה - את תפיסת עולמי כולכם מכירים.. זו שאומרת אדם הוא אדון לגורלו ולעתידו וכד', ובשאר האימרות מצאתי קצת סימנים שמתנגשים לי עם ה'כבוד לכל אדם ולכל בחירה באשר הם' - עוד כלל שנהוג כאן והוא לי דרך חיים. כשהכוונה שלי היא בעיקר שיש לי כבוד לחולשות אנוש - שפחד - מהצלחה, מעתיד לא ידוע - הם לגיטימיים בעיניי, כל עוד אינם משתקים לתמיד...

kisslali

New member
טגידו לי? את הנועה, משעמם לכן?

עוד אחד? למי יש סבלנות גם לקרוא וגם לחשוב על תשובה... וואלה תפסת אותי ביום רע מאד - סליחה, אולי בפעם הבאה. ללי

י ד ע ת י

אני ממש גאה בעצמי - בדיוק לתגובה הזו ציפיתי ממך.
להכין לך
? אולי
? אני לא מעזה לשאול מה זה הרע הזה שהופך את היום שלך לרע מאד. אבל אני מה-זה סקרנית! מכינה משהו במיוחד בשבילך. אז סבלנות, רבאק!

פּרפרית

New member
!laugh! חחחחחחחחחחח....

אמרה הפרפרית ונעמדה בפינה שלא יראו שהיא מתפוצצת מצחוק...

seeyou

New member
כולם נכונים-הבעיה שלא מלמדים אותם

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."--Dr. Seuss "The first duty of love is to listen."--Paul Tillich, 1886-1965 A broken heart is like a dog bite. The pain will go away, but the scar will last forever A friend is someone who reaches for your hand and touches your heart A HUSBAND must be deaf and the wife blind to have quietness. A life with love will have some thorns, but a life without love will have no roses.

פּרפרית

New member
O.K...? Quotations Competition

"To love oneself is the beginning of a lifelong romance" - - Oscar Wilde (1854-1900) "Don't stay in bed, unless you can make money in bed" - George Burns (1896-1996) "Whenever I climb I am followed by a dog called Ego" - Friedrich Nietzsche (1844-1900) "Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday" - Woody Allen (1935-)

למעלה