לאיזה בלוגים אתם נכנסים ?

bayshan

New member
לאיזה בלוגים אתם נכנסים ?

כל אחד מאיתנו כותב בשביל עצמו אבל כמובן גם כדי שהאחרים יגיבו. התחלתי לכתוב לא מזמן ואני עובר בבלוגים השונים, מסתכל על תגובות של אנשים ורציתי לפי מה אתם נכנסים לבלוג זה ולא לאחר. ברור שהשאלה שלי נובעת מזה שאני מצפה ליחס אצלי מבלי כל יום לכתוב פה שעדכנתי את האתר. האם זה כמו לקרוא עיתון ספציפי בבוקר ואם יוצא אז מעיינים גם באחר ? מעניין אותי לדעת.

איה@

New member
אז ככה............./images/Emo26.gif

יש לי כמה בלוגים/יומנים קבועים. שכמו עיתון בוקר, איך שאני מדליקה את המחשב אני עושה סיבוב לראות מה התחדש אצלם
זה ביקור מהיר וחטוף - כמו לקרוא "רק את הכותרות" ........ ואז בערב בזמן פנוי ובניחותא - אני קוראת לעומק מגיבה ונכנסת לקישורים שנתנו (אם נתנו). פעם פעמים בשבוע - (תלוי בזמן הפנוי - לפעמים יותר) אני נכנסת לאינדקס הבלוגים, ועוברת אחד אחד, לפי הסדר - כדי לא לפספס אך אחד. על חלק - אני עוברת בריפרוף - אחרים אני קוראת הכל........ הכל תלוי בנושא, בדרך הכתיבה - וכמו בחיים "בכימיה שנוצרה" ביני לבין כותב הבלוג/יומן.
אני חושבת שצריך להווצר "קליק" בין הכותב לקוראים, אבל זה לא נוצר ביום אחד, לאט לאט ובמשך הזמן צוברים קוראים ומגיבים. ובכל מקרה חשיפה לא מזיקה - כך שלפחות בהתחלה - אפשר לכתוב כאן על עידכונים, זה בטוח מוסיף קוראים...... ולא לשכוח - התוכן - הוא העיקר!
איה.

תראה... תשמע...

באופן טבעי כל אחד מתעניין בבלוגים שמושכים אותו. אחד הדברים שחשובים לי באופן אישי זה הכתיבה. יענו... אני יודע שכל בנאדם כותב מהלב, אבל אי אפשר לאהוב כל בלוג. כי יש בלוגים שאחרי שאני מתחיל לקרוא אותם אני מהר מאוד משתעמם. לעומת זאת יש אנשים שכותבים בלוגים שמרגע שהעיניים שלי נחות על המסך, אני לא יכול להפסיק לקרוא. אני מוצא את עצמי חוזר וקורא את הבלוגים שלהם מההתחלה רק בשביל הכיף! אני משתדל להתעניין בכל בלוג שאני קורא, אבל אם זה לא תופס אותי, אני לא אכריח את עצמי לקרוא את זה בשקיקה מאולצת, רק כדי להיות נחמד. ובכל מקרה אני משתדל לבקר לפחות פעם אחת בכל בלוג שיש, כי מה שאני לא טעמתי, אני לא יכול להגיד שאני לא אוהב! בשבילי בכל אופן, עולם הבלוגים כולל כמה בלוגים שבהם אני מתעדכן כל יום, כמה פעמים ביום, לראות אם השתנה משהו. וחוצמיזה אני מוצא את עצמי מסייר בין הבלוגים השונים, מעיף מבטים, שולח תגובות מידי פעם. אני יכול להיכנס לבלוג ששיעמם אותי תחת, ופתאום למצוא קטע שממש מהנה לקריאה! אז אני אקרא אותו כמובן... ואני יכול להיכנס לבלוג האהוב עלי ולגלות שהקטע האחרון פשוט נמתח כמו מסטיק ולא מעניין אותי. אז אין לי ספק שמי שכתב אותו כתב מכל הלב שלו! אבל אין על אף אחד "חובה" להדבק לבלוגים מסויימים. אז אני פשוט אצא מהבלוג הנ"ל. אין חוקים. הולכים לפי הרגש, כמו כל דבר אחר בחיים. ובקשר לתגובות: תלוי במצברוח ובאופי. אני לדוגמא לא משאיר הרבה תגובות גם בבלוגים שאני קורא באופן קבוע עם עיניים גדולות וריר מהפה, ויש כאלה... :) אבל כשיש מה להגיד, אז כמובן שאגיד! היער האנושי

איה@

New member
יער! יער! ../images/Emo153.gif

מה קרה לפסיקים, לנקודות. ולפיסקאות
אההההההההה??? מרוב יער לא רואים עיצים
איה.

למעלה