לאיזה זום הדפדפן שלכם מכוון בגלישה דרך מחשב?

יוסי Yosef

New member
משום מה אני לא מוצא את האופציה הזו בפיירפוקס

ניסיתי כמה אתרים גם בעברית וגם באנגלית אבל משום מה האייקון שאמור להופיע (אייקון של דף עם טקסט לפי מה שהבנתי) בשורת הכתובות לא מופיע... גם בתפריטים אני לא מוצא את האופציה הזו.

אבל זה לא נראה לי ממש רלוונטי כי לא כולם גולשים דרך פיירפוקס. אתה שואל לאן אני מוביל, אז אני אסביר שוב - אני רוצה לכוון באתר גודל פונט כזה שרוב האנשים יראו אותו בצורה קריאה (לא גדול מדי ולא קטן מדי) כבר בכניסה הראשונה, בלי צורך לכוון להגדיל/להקטין.

אני רוצה שברירת המחדל תהיה טקסט קריא כבר בהתחלה (ולכן אני צריך לדעת לאיזה זום רוב האנשים מכוונים את הדפדפן, כך אוכל לוודא שהטקסט באתר נראה הכי טוב בזום הספציפי הזה, לא גדול מדי ולא קטן מדי).

יוסי Yosef

New member
לאיזה זום הדפדפן שלכם מכוון בגלישה דרך מחשב?

היי, אני בעיצומה של עבודה על בניית אתר אינטרנט, ואני ממש מתלבט לגבי גודל הפונטים שאני צריך לכוון עבור הטקסט באתר כברירת מחדל.

אני לא רוצה לסמוך על הגולשים באתר שיכוונו את הזום בעצמם כי אני לא בטוח שכולם יודעים איך לעשות זאת (בעיקר אנשים מבוגרים שפחות שולטים בעניניי אינטרנט ודפדפנים) אני רוצה שהאתר יעלה כבר בהתחלה (by default) עם פונטים בגודל שיהיה נוח לקריאה עבור רוב האנשים.

אז השאלה שלי היא (סוג של סקר) באיזה דפדפן אתם משתמשים לגלישה דרך מחשב (או טאבלט) ולאיזה זום (Zoom) הדפדפן שלכם מכוון? לדוגמא בכתבה הזו, האם הטקסט נוח לכם בגודלו הנוכחי? לי לדוגמה הוא נוח לקריאה רק בזום של 150%, בזום קטן יותר כבר דיי קשה לי לקרוא אותו, אני גולש דרך כרום.

אז שוב, השאלה שלי: לאיזה זום הדפדפן שלכם מכוון בדרך כלל?

תודה מראש

יוסי Yosef

New member
תודה
אצלי ב 100% זום הטקסט בתמונה שלך נראה ממש פיצפון

דיי מדהים אותי שנוח לאנשים לקרוא כזה טקסט קטן... יכול להיות שהראייה שלי כזו גרועה ואני לא מודע לזה?

אם את יכולה כנסי בבקשה רגע שוב לכתבה וכווני ל 150% זום, האם זה נראה לך גדול מדי? או שזה נראה בסדר?

למעלה