לאיזה חברה יש את שירות הלקוחות הטוב ביותר בארץ, וכמה טוב השא

pokemon81

New member
אכן לנובו thinkpad יש לה אחלה שירות בIBM

אני גם ממליץ.

ASUS לא משהו בכלל,

ororor012

New member
לאיזה חברה יש את שירות הלקוחות הטוב ביותר בארץ, וכמה טוב השא

אהלן.
אני מתכוון לקנות לפטופ, ואחד מהפרמטרים החשובים לי ביותר הם שירות הלקוחות בארץ של החברה ממנה אני קונה.
הייתי שמח אם תתנו את חוות הדעת שלכם על שירותי הלקוחות של החברות הבאות:
Asus
Dell
HP
Toshiba
Lenovo

הבנתי שהשירות של לנובו ואסוס לר טוב בכלל, אבל אשמח לשמוע עוד דעות.
תודה!

some117

New member
נסיון עם דל מלפני כמה שנים היה מושלם!

אם אתה קונה דל תשתדל לקנות את השירות בבית הלקוח. זה חוסך המון כאב ראש והמון זמן המתנה למחשב. לרוב הטיפול הוא תוך יומיים או למחרת.
HP אומרים שעל הפנים, אבל התנסיתי עם מדפסת, וקיבלתי שירות די טוב למען האמת. מהיר, איכותי, מקצועי.
אסוס - נסיון רע ומר! מחשב שהתקלקל כל כך הרבה פעמים, מעבדה גרועה (ויקרה במקרה של טיפולים שלא באחריות, משחקים על כך שאם אקח למישהו אחר, שיכול להיות זול יותר, האחריות תוסר) לא הייתי רוכש מחשב נייד נוסף של אסוס.
לנובו - היה לי מחשב מיני ideaped s205, לי באופן אישי לא היה נוח להשתמש בו והוא סתם זרוק בארון. לא היו בעיות חריגות שהצריכו תיקון בשנה שהשתמשתי בו.
טושיבה לא יודע.

Y. Welis

New member
DELL מובילים. ל-ASUS היו בעיות רציניות, ואולי השתפרו

HP אגב מציעים לא מעט ואולי מתחרים, אבל איכות מוצריהם נחותה יותר (גם במדפסות).

Y. Welis

New member
אגב HP - עברתי אתמול על פאביליון 15 עם i5 דור 3 (מ-2013)

הנייד נראה טוב, אבל בפועל לא ממש - קודם כל בא מובנה ל-8.1 (או 10). ניתן לשים 7, אבל אין תמיכה רשמית וצריך חיפושים אחר דרייברים מתאימים.

כך למשל יציאות ה-USB יכולות לתמוך בתקן 3.0 *רק* בחלונות 8.1...
בנוסף כל היציאות הושבתו פתאום, ורק כיבוי והוצאת הסוללה החזירו אותן. לא ראיתי כזו תקלה באף נייד.

משהו שמאפיין את הדגם הזה (וגם אינספיירון 15 מהשנה) - יש להם משטח מגע אחד גדול, בלי לחצני שמאל ימין - אלא בתוך המשטח (כמו במאקבוקים). שיטה מאוד מעצבנת ולא נוחה, ולו כי במאקבוק אין לחיצה ימנית... (והמשטח הרבה יותר איכותי)

+ נורית חיווי הפעולה והדיסק, היא בצד ימין *בצד*; נורית הסוללה - בצד שמאל *בצד*. אם אין ראי-צד, לא ניתן לראות... (מה רע מקדימה? או תאורה עמומה שלא מטרידה, כמו שהיתה בעבר).

התוצאה נייד לא נוח להפליא (גם המקלדת לא משהו) וגם לא אמין.

למעלה