לאיזה מכשיר יש אנדרואיד 2.2?

mmmikush

New member
לאיזה מכשיר יש אנדרואיד 2.2?

אני רוצה לקנות מכשיר (רצוי יד שניה) כדי לערוך הכרות עם מערכת אנדרואיד. מעדיפה מכשיר שאפשר יהיה לעבוד איתו בעברית בצורה טובה ככל האפשר. אשמח להמלצות.

mmmikush

New member
התקציב עד 1500 ש"ח

וה-wildfire בהחלט עומד בו. יש מכשירים נוספים עם 2.2? יש אולי אתר שמרכז איזה מכשיר מתאים לאיזו מערכת?

em28

Well-known member
גם האופטימוס מגיע עם 2.2, מחיר דומה

אמור לעלות כ-350-400$, ביינתיים לא נמכר בפרטיות. האם ה-Xperia ניתן לשדרוג ל-2.2 ?

Or Amit

New member
יותר מזה

SE הודיעו באופן רשמי שלכל סדרת הXperia לא צפוי עדכון ל2.2 או 2.3. הסדרה כוללת את הX10+mini+pro ואת ה-X8

יש את

http://www.gsmarena.com/ אבל זה לא מחולק לפי גירסאות ולא מכיר אתר אחר שמביא בחיפוש כזה מידע, אבל בGA יש פירוט מה הגירסה שמגיעה על המכשיר ועד לאיזו גירסה אפשר לעדכן, קחי בחשבון שלרוב עידכונים דרך HTC למשל יש די מהר אחרי שגוגל מכריזים (בלי קשר לנקסוסים שמוגדרים רשמית גוגלפון ומקבלים עידכון מיידי) בטווח מחירים האלו לדעתי רק הWF, יש גם את הX10 מיני של SE אבל הם אפילו יותר גרועים ממוטורולה וסמסונג בעידכוני גירסה שלהם, ובכלל מסך 2.5"??

mmmikush

New member
תודה ושאלה לגבי WILDFIRE

ראיתי ביקורות בהן רשום שהמעבד שלו איטי. במה זה בא לידי ביטוי? הוא נתקע? קשה לו להריץ אפליקציות? (בכלל? רק משחקי תנועה?) אני לא משחקת במשחקים מורכבים, כך שזה פחות חשוב לי, אבל כן חשוב לי שהוא לא יתקע כל הזמן על אפליקציות "פשוטות" (יומן, מייל, גלישת אינטרנט)

בנתיים אצל אישתי לא הרגישה במשהו משמעותי

אני מאמין שהמעבד זה לא פקטור אם כן את חייבת את המשחקים הכי מתקדמים והכי כבדים עם רזולוציה מרהיבה, אחרת פשוט מעולה המכשיר הזה.

Or Amit

New member
כל מכשיר 3G (כמעט)

יעבוד לפחות באופן חלקי ברשת פלאפון. מה שעובד עם תדר 2100 (שזה הסטנדרט) יעבוד עם פלאפון (לפחות ברורב האיזורים בארץ). אם אתה נמצא במקום שהוא מועד לפורענות מבחינת קליטה, אני מציע לך להתקשר לפלאפון ולברר את פריסת תדר 2100 שלהם באיזור המגורים שלך.

Or Amit

New member
SE אכן מאכזבים בעדכוני תוכנה

אבל אני מאד מבסוט על הSE מיני שלי. מאד. (מה שכן, בגלל שהיא ביקשה מכשיר עם עברית לא ממליץ לה עליו. לעבוד על מסך כ"כ קטן עם מקלדת מלאה בעברית זו הנאה קטנה מאד)

YosMan1

New member
לדיזייר יש עדכון רשמי ל 2.2 והמכשירים החדשים

כבר מגיעים עם 2.2 מהמפעל.

mmmikush

New member
תודה לכולם על התגובות

יתכן וזה יקרה עוד זמן מה (בלת"מים כספיים הפציעו השבוע), אבל בסוף אקנה מכשיר אנדרואידי...

למעלה