לאיזה מסיבות כדאי לצאת

benda2109

New member
תודה, שי לי שאלה אחרת

דאנס ברים לא גובים תשלום בכניסהו bioc1 ו בגלל זה הם כל כך פופולריים... במועדון גובים תשלום וזה כולל משקה ראשון חינם. ================== מוזר לי- אתם מכירים דאנס בארים עם מוזיקה פופ, MTV לבני 22 פלוס שלא גובה כניסה?

benda2109

New member
אני יודע

סתם העתקתי הודעה שמישהי רשמה לי בפורום הזה. פשוט לא הצלחתי להבין איך היא אורמת שדאנס בארים יותר זול ואם כן- אזיה המלצות לדאנס בארים יש לכם?

BABELICIOUS

New member
דאנס ברים זה באמת הרבה יותר זול

כי לרוב במועדונים הכניסה עולה לפחות 50 ש"ח שזה מחיר של 2 משקאות. למשל דאנס בר שאני אוהבת זה דנזל. ומועדון שדווקא המחיר שלו הוא מהזולים למעשה בעיני הכי זול שאני נתקלתי ואוהבת- "לילה בר" בבן יהודה בת"א. אבל בשישי יש שם שנות ה- 80-90, שאני אישית הכי אוהבת.

benda2109

New member
אבל זה לא מסתדר

עם מה שהבחורה ההיא רשמה לי היא רשמה לי שהיא לא אוהבת לשתות ולכן מעדיפה דאנס בארים. מישהו מכיר דאנס בארים שהכניסה אליהם חינם ויש מוזיקה טוב ה(שחורה/MTV/ישראלי/רוק)

BABELICIOUS

New member
אז אם ככה כדאי בדנזל

רק שכדאי לך לבדוק מה הגילאים שהם מכניסים. אם כי אני לא יודעת אם באמת בודקים את זה.

bioc1

New member
אני אסביר לאט כדי שתבין מהר

אין לי העדפה למועדונים או לדאנס ברים והעובדה שאני לא שותה לא קשורה לתשלום בכניסה. דאנס ברים שהכניסה אליהם חינם: ת"א רוקו ויסקאיה ג'וליאני דנזל אלגיר קריסטל אגו בר סופרנו וולוט הרצליה קייזר קרפל האטורי האנזו דבלין דאגלס סורס ראשל"צ יש כמה באזור תעשיה ישן (לא זוכרת שמות) במערב יש מיטש ובלנקו ליפס במרכז רחובות היי בר דבלין נקווה שזה יספק אותך

אישון36

New member
תלמד כלל בחיים

מסיבה שאישון נימצא בה היא מסיבה טובה במיוחד. אישון. אתה קשקשן אישון.

אישון36

New member
אני רוקד שנות ה 60

אני לא הולך למסיבות, והאמת היא שתמיד לא מצאתי את עצמי במסיבות אחרות. מה שאני כן היתי עושה זה תמיד הייתי מוצא משהי שיודעת לרקוד שנות ה 60 ורוקד איתה. לא מסתדר לי סוגים אחרים של ריקוד - גם בטרנס אני יודע לרקוד שנות ה 60. בכול אופן, אם שנות ה 60 זה אופציה תנסה ביום שבת בכפר המכביה _אולם הכדור סל). השבוע מתחיל לימוד של סלסה, את תגיעה לדעתי בסביבות 21:30. מומלץ להתחיל בלימוד. אישון. גדול הרקדנים.

למעלה