זה בירושלים... יש תחרות תחפושות ב-19 לחודש בצוללת... פרסים נחמדים מאוד לזוכים... יש לי תחפושת מהממת בראש... אני מתחפשת לרובוטית. בהשראת הסרט הישן "מטרופוליס". החזיקו לי אצבעות כי מעכשיו הכל תלוי בביצוע.
דינה, כתוב בפרופיל שלך שאת מדריכת סלסה, אפשר לנחש שאת מדריכה בקווין, כי לא נתקלתי בך בצוללת. אז השאלה שלי היא האם גם בקווין יש תחרות תחפושות בפורים ? כי אני לא בדיוק מתלהב מהרעיון של להגיע לצוללת מחופש. אז אולי אם בקווין אין תחרות שכזו אני אעדיף את יום שלישי בקווין השבוע.
אני לא מדריכה בשום מועדון בינתיים, אבל מחפשת מקום שייקח אותי. בקווין ביום שלישי הקרוב תהיה מסיבת פורים, גם עם תחרות תחפושות... אגב אין חובה להגיע מחופשים לצוללת, אבל תצטרך לשלם על כניסה כרגיל. אני מגיעה מחופשת לצוללת, מותר להשתגע לפעמים...
דינה, כתוב בפרופיל שלך שאת מדריכת סלסה, אפשר לנחש שאת מדריכה בקווין, כי לא נתקלתי בך בצוללת. אז השאלה שלי היא האם גם בקווין יש תחרות תחפושות בפורים ? כי אני לא בדיוק מתלהב מהרעיון של להגיע לצוללת מחופש. אז אולי אם בקווין אין תחרות שכזו אני אעדיף את יום שלישי בקווין השבוע.
יום חמישי הזה, התיכון שלי עורך "נשף פורים" אבל טרום נשף. כי בראשון יש מלא מסיבות והכל... ביום ראשון אני כנראה אהיה במסיבות שבנמל. ששמעתי שהולכות להיות משולבות וזה יהיה משהו פצצתי. בשני? עוד לא יודעת, חשבתי ללכת לרקוד סלסה, כנראה בימית. שלישי ורביעי? לומדת לבחינה במשפטים. בין מסיבה למסיבה אני מתכננת גם למצא יום שמשי וללכת לים
אני בראשון במערה החשמלית !!! (אומנם לא סלסה, אבל מסיבה טובה) יום שני עובד (עם דוד שלי dj nught) ומקווה מאוד לצאת למועדון סלבה כבר . . .!!!! ימבה זמן שלא יצאתי!!!