לאיזה מסלול כדאי לגשת

לאיזה מסלול כדאי לגשת

שלום לקהילה! אנו רוצים להגיש בקשה להגירה ובודקים מסלולים אפשריים. המטרה היא לקצר את התהליך כמה שאפשר. האם כל אחד יכול להגיש בקשה להגירה פרובינצאלית (ראיתי כאן שהתהליך יותר קצר) או רק בעלי מקצועות מסוימים. איך מתחילים תהליך לפרובינציה? מה ההתחייבות לאותה פרובינציה? במידה ואני מגיש בקשה של Skilled Worker האם יש חשיבות לשאלה Where do you intend to live in Canada? והאם אני חייב להגר לעיר שרשמתי - 3 שנים זה הרבה זמן ודעה יכולה להשתנות. ראיתי למטה שיחות על ויניפג - עד כמה קר מזג האויר שם? לא ראיתי בדיון את נושה התעסוקה - האם יותר קשה שם למצוא תעסוקה? תודה לכל העונים!

ruth1983

New member
לכל פרובינצייה הליך משלה

בדרך כלל אין הבדל בין בעלי מקצועות אבל ברוב הפרובינציות אחת הדרישות היא הצעת עבודה אז מן הסתם אם יש לך מקצוע נידרש באותה פרובינצייה זה יעזור לך למצוא הצעת עבודה מהר יותר. את יכולה לשנות את דעתך לגבי העיר שרשמת, קנדה היא מדינה דמוקרטית ואף אחד לא מחייב ליחיות במקום ספציפי, ההתחייבות בהליך הפרובינציאלי היא בעיקר מוסרית. בויניפג קר אבל גם ברוב קנדה, אם את מפחדת מקור יש לך את האופצייה של וונקובר בויניפג אחוז אבטלה נמוך מאד כ 2%

איך מתחילים בהליך

תודה על התשובה! איך מתחילים בהליך פרובינציאלי ואיך מחפשים עבודה מישראל? אם הייתי מפחד מקור לא הייתי חושב על קנדה
אבל מעניין מה הפרשים בין ויניפג לבין טורונטו. האם בויניפג יש תעשיית היי-טק?

ruth1983

New member
יש תעשיית היי-טק אבל לא מפותחת כמו בטורונטו

אם את מתכוונת לנליך פרוביננציאלי ספציפית לויניפג ודרך הקהילה יש לך פירוט שלי ממש בסוף העמוד לגבי כל שאר המסלולים לא יודעת לא ניסיתי

למעלה