לאיזה סולני פאנק לדעתכם ...

Sham 69

New member
לאיזה סולני פאנק לדעתכם ...

יש את הקול הכי יפה?.. ולאיזה סולנים יש את הקול הכי מסריח ..

Ran-182

New member
אז ככה

הכל הכי יפה ניראה לי שלסולן של להקת פאנק רוק הישראלי Useless I.D אבל הפאנק, קול מסריח זה קול טוב!
כמו הסולן של NOFX

Chot

New member
אני אוהבת את זה

של satanic surfersושל אנטי פלאג כי הוא מצונן עעע וו ששללל דיקיז להלה יש עוד אין לי סבלנות אני קצת שונאת בנות פאנקיסטיות vice squad מעצבנות. בקולות.

voodoo

New member
אממ סאלייר נאצים!

אוקיי שוב אני האחרון שמגלה דברים כאן!!! נתקלתי באלבום החדש של להקה שאף פעם לא שמעתי עליהם ... סלאייר שמה, השארתי אפילו המלצה על הדיסק ...למרות שלא נראה לי שאפשר להשיג אותו בארץ... ופתאום אומרים לי שהם נאו נאצים!!! אופפ...האמת שאני ממשיך לשמוע את האלבום ( שלא קניתי וממנתי את הדברים האידיאליזם המסריח שלהם !!) ועוד אני שואל :"איך ת´יודע שהם נאו נאצים ? X:"כי הם מופיעים עם מדי אסאס בהופעות." ...אני שונא אותם !!! אבל המוסיקה טובה ועכשיו ... לשאלה, אני אוהב את הקול של הסולן של וויזר !!! ( למרות שהם לא ממש פאנק ...) הוא שר נורא יפה ... ואני לא סובל את הסולן של פניוויז...לא יודע ...יש לו קול של אחד שדורש שידרסו אותו !!! אנ´לא יכול לשמוע פניוויז יותר מ5 דקות ...אהה גם הסולן של הוונדלס מאוד טוב ... יש לו קול שנורא מתאים למוסיקה, בערך כמו הדיקיז אני מטאליסט!!! טוב לא נורא ... חח long live soilwork!!!! מטאל שוודי שולט, אבל פאנק רוק יותר
ומשום מה נדבקתי לאיזה ציטוט "Eternal the kiss I breath Siphon your blood to me Feel my wounds of your god"

Chot

New member
כן נו

רענן זיין תשכל מלא מלא על זה שיש להם גיטרות עם צלבי קרס, וגם כתב את כככלל השיר משהו בסגנון angel of death מאוד פתוח לפרשנויות.

badphish

New member
אההה

לדעתי את הקול הכי מגניב יש לדקסטר הולנד כי הוא לא מציק מדי כמו ההוא מnofx ולא רגוע מדי וגם אשכרה מובן

OPERATi0N_iVY

New member
...

קולות שאני אוהב: רנסיד, בד רליג´ן, NOFX, 98 MUTE, דד קנדיז, אנטי-פלאג, H2O, הראמונז, אוקסימורון, פניוויז, הואנדלז, ADOLF AND THE PISS ARTISTS... קולות שאני שונא: יוזלס איי די, אטריס, גזה סטריפרס, AFI לפעמים, דיזל בוי, MXPX, LEFT NUT, וכנראה שעוד רבים רק שאין לי כוח להזכר...

Sham 69

New member
..... שלי ..

אממ .. אני אוהב את הסולנים של: H20 Rancid (במיוחד את הקול של טים) Satanic Surfers Useless ID Oxymoron A Global Threat subhumans (למרות שהייתי מעדיף סולן עם מבטא אמריקאי The Oi! Scouts Bouncing Souls Holy Tree ובטוח שיש עוד כמה להקות שלא עולות לי עכשיו לראש .. הקולות שאני שונא: sex pistols casualties (יש לו קול דיי מעצבן, אבל להקה טובה) voodoo glow skulls Straight Faced וגם .. בטוח יש עוד ..

למעלה