לאיזה פורום הגעתי בבקשה ?

geostant

New member
לאיזה פורום הגעתי בבקשה ?

אני לא בטוח כבר אם זה פורום התכחשויות או פורום סלולארים... אולי כדאי לפתוח פורום סלולארים-II בשביל שיחות בנושא סלולארים באמת ולא רק לריב כל הזמן. תתחילו לקחת את עצמכם בידים, נכון שאין סתם אחד ואני כלום, אבל בחייכם "Behave Yourself" הגיע הזמן לדבר 100% סלולארים נטו ולא לריב על שטויות, בשביל זה יש צ´אט... אפשר לקבוע שעה קבועה ביום שכולם נכנסים לשם כל יום ורבים שם מי יותר טוב ולמה... זה יהיה יותר נחמד כי אז אין שרשורי תולעים שנמשכים מפה ועד הונלולו. - יניב סתם אחד שחושב את עצמו (לא).

geostant

New member
../images/Emo105.gif הקפצה

שלא תגידו שלא ראיתם ולא שמעתם... זה פה למטה... הייתי חייב להקפיץ (אינטרס אישי
)

d@r121

New member
כדי שלא תצאו עם הרגשה רעה

באמת ששמרתי את זה בבטן אבל די אני עובר פה על ההודעות ורואה משהו בסגנון הזה "סלקום חרא" "מה אתה מבין בנושא X אתה סתם אידיוט" ועוד כל מיני פנינים שלא נעלה ונזכיר אז די נמאס די להשמיץ חברות אחרות (לא נזכיר שום שם שלא יקשרו אותי אם איזה חברה) די לעליב חברי פורום אחרים גם כשהם מנסים לעזור פשוט די אנחנו רוצים לשמור על דיון גבוה ולא על סתם פורום מגעיל שכל הזמן רבים פה ויורדים אחד על השני ולכן אני אקשיח את החוקים (בסוף עוד אני אהיה
) מי שיעליב גולש\חברה\בע"ח\צמח כלשהו פשוט ייחסם לפי חומרת ההעלבה ואם ידרש אני אשאר פה עם 3 גולשים (אני מתחיל להשמע כמו מורה) אז תזהרו (ומי שצריך להבין מקווה שיבין) ד
ר

wiz

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושב שצריך להפעיל סנקציות נרחבות מדי כמו חסימה או מחיקת הודעות, אבל הגיע הזמן שמאיר ופריצי יפסיקו לחפש אחר ההזדמנויות לקטול רשתות מתחרות. כל עוד אתם מביאים מידע חדש ומהימן בקשר לחברה/מכשיר מסויים קבלו ח"ח. אבל בבקשה אל תהפכו את דפי הפורום לזירת הקרב הפרטית שלכם. בידידות, ובתקווה לדיונים מוצלחים יותר בהמשך, wiz

d@r121

New member
תראה

אם ךא נפעיל סנקנציות זה לא ייגמר תאר לך את הסיטואציה הבאה אדם נכנס לפורום ורואה הודעה שבה יורד מישהו על מישהו או על חברה מסוימת מה הוא יחשוב א) איזה פורום מגעיל ויברח ב) אם להם מותר.. אז גם אני ארד על X כבר הרבה זמן יש לי משהו להגיד עליהם ג) איזה מנהל אידיוט שהוא לא מוחק אקיצר לא טוב ורק אם נמחוק נראה שאין דבר כזה של ירידות כי כמה אפשר לספוג פעם פעמיים די נמאס ד
ר

למעלה