לאיזה קורסים אתם הולכים בחופשת הקיץ

MusTanG GT

New member
לאיזה קורסים אתם הולכים בחופשת הקיץ

??????????????????????????????????????????

יכול להיות

שאנחנו נוסעים לחו"ל אבל אני מעדיפה לא ללכת לשום מקום ולהישאר ולרכב בהמונים על הסוסה הבובה שלי! זה מספיק לי בהחלט!

Shai Felton

New member
לא לחו"ל!!!!!!!!!!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo174.gif

אני........./images/Emo66.gif

אני היה בקורס בדני היי על סוסה מלכה ושמה מייפל !!! והקורס שישה ימים וחמישה לילות!!! רק 1500 ש'ח!!!!!!!!!!!!!! וגם יכול להיות שאני אושה אלי חצי פנציון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Love אקו ומיפל בייייי בייייייי

GrEeNwOmAn

New member
אני הולכת לקורס בחווה שלי.../images/Emo29.gif

סתיו תבואי לשם, מתישהוא בחופש, או בכלל אויל תיהי בקורס? אולי גם תוכלי להביא את מיסי ולרכב עליה שם? מעניין. תדברי עם יעל. זה יהיה ממש נחמד. מתחננת ממך. הקורס בחווה שלי הוא מצוין. כולל שני שיעורים ביום. קפיצות ודראסז'. לפי בחירת המדריכים. סוסים מוכשרים ביותר. חחח... וטיפול מתמיד. העשרה והבנה בנושא הסוסים ושיעורים עיוניים. חבר'ה 5 ארוחות ביום! זה שאווה.

אממ...

אני לא ממש יודעת מה נסגר עם המחנה רכיבה.. שבדרך כלל יש בפארן.. צאלה תאיר? מישהו יודע? אם יהיה אז אני אלך ואם לא אז לא נורא.. אני אסע לצפון לאיזה 2-3 שבועות וירכב טיפה אינגליש ושאר הזמן יבוא לחווה לעזור במלון וכו'...

niko girl

New member
נראה לי שיהיה אבל אני לא בטוחה.

או שלא היה בגללהתחרות אבל אל נדמה לי.......

זה באמת שווה

ויש לך חווה ממש מקסימה ומדהימה אני אדגבר עם ההורים שלי ועם המדריך ועם מיסי ונראה מה נחליט חח

Pega

New member
אני אישית, לא הולכת כנראה.

אבל בחווה שלי יש בשבוע השני, רביעי, ושישי קייטנה של שבוע, סוסים מעולים. מומלץ. המחירים בסביבות ה 500-600 זה הקייטנה הכי זולה שיש, לפי אמיר.

S H I L G I

New member
אני..../images/Emo29.gif

צריעכה לעבוד על הדרסאג' שלי, כנראה (אני עוד צריכה לסדר את זה עם ריקי) שכל החופש (כמעט) אני "אגור" אצל סבתא שלי וארכב ואטפל בסוסים כל הזמן אצל ריקי ואעבוד טוב טוב על הדרסאג' שלי.. וגם בזמן שישאר אני נפגשת עם בנות מהפורום

טוי בוי

New member
תקשיבו אני חייבת להפגש איתכן בקיץ!!

אבל אני לא יכולה להגיע עד לצפון ארררררר ההורים שלי!!!!!! אני ינסה אולי אני יבוא ליגור!

Pega

New member
מאיפה את../images/Emo35.gif

ולא קשה
אני מאזור של- -עזה[78 ק"מ]-שדרות-אשקלון-קרית גת-קרית מלאכי-אשדוד. אז, לי פי 2 קשה.

אני הולכת לחווה שלי

הקורס הוא לשבועיים בלבד! הקורס יכלול: 5 ארוחות ביום 2 רכיבות ביום שחייה בבריכה רכיבה על אופניים קומזיץ' ועוד המון דברים ופעילויות כדי לבוא

למעלה