לאיזה שיר זפ אתם מכורים היום? השיר שלי היום הוא: Hey Hey What Can I do, מ-Coda.
ג גיל14 New member 7/12/03 #1 לאיזה שיר זפ אתם מכורים היום? השיר שלי היום הוא: Hey Hey What Can I do, מ-Coda.
ג גיל14 New member 8/12/03 #5 פלאנט הזה פדופיל לא קטן... Now I'm singing all my songs to the girl who won my heart She is only three years old, and it's a real fine way to start
פלאנט הזה פדופיל לא קטן... Now I'm singing all my songs to the girl who won my heart She is only three years old, and it's a real fine way to start
ה האקספקטורה666 New member 9/12/03 #9 LOL איזה ראש [URL='target=_blank']כחול[/URL] יש לו!! חח קרע אותי.. פדופיל. חחחח כן, עליתם עלי, אני סתם רציתי להשוויץ בכוחותי הכחולים שחיפשתי סיבה טובה להגיב, והנה מצאתי ואני לא מביע חרטה!
LOL איזה ראש [URL='target=_blank']כחול[/URL] יש לו!! חח קרע אותי.. פדופיל. חחחח כן, עליתם עלי, אני סתם רציתי להשוויץ בכוחותי הכחולים שחיפשתי סיבה טובה להגיב, והנה מצאתי ואני לא מביע חרטה!
B Battle Of Ever More New member 8/12/03 #8 היום אני מכורה ל: מיסטי מאונטין הופ. סיינס איו בין לאבינג יו. (בסליחה על העברית אנגלית...העצלנות השתלטה..)
היום אני מכורה ל: מיסטי מאונטין הופ. סיינס איו בין לאבינג יו. (בסליחה על העברית אנגלית...העצלנות השתלטה..)
N noosh New member 10/12/03 #15 יש מספר שירים.. טאנג'רין, אבל אינ מכורה אליו עוד מהקיץ... גם That's The Way אבל בטיול השנתי התמכרתי ל-In My Time of Dying, ומאז זה לא יוצא לי מהראש
יש מספר שירים.. טאנג'רין, אבל אינ מכורה אליו עוד מהקיץ... גם That's The Way אבל בטיול השנתי התמכרתי ל-In My Time of Dying, ומאז זה לא יוצא לי מהראש
O ofrikit New member 10/12/03 #16 all of my love stairway to heaven לא מפסיקה לשמוע אותם.. וזה לא בגלל שהם מוכרים או משו
T ThE RhythM New member 11/12/03 #17 כבר איזה חודש הריף של מובי דיק לא יוצא לי מהראש ואני רציני! אני שוקל לפנות לפסיכיאטר.
P Pazc1 New member 11/12/03 #20 זה בסדר ...הריפ של מובי דיק תקוע לי בראש לנצח ...לפני כמה שבועות הלכתי בעבודה וזימזמתי אותו תוך כדי תנועות של תיפוף וגם צירפתי גיטרה פה ושם...
זה בסדר ...הריפ של מובי דיק תקוע לי בראש לנצח ...לפני כמה שבועות הלכתי בעבודה וזימזמתי אותו תוך כדי תנועות של תיפוף וגם צירפתי גיטרה פה ושם...