לאיזה IELTS להרשם? ג'נרל או אקדמיק?

manutdfan

New member
כן רק להגירה למרות שאני קורא כאן....

חדשות לא משמחות במיוחד לגבי העלאת הניקוד והרף-טוב מה שיהיה יהיה. תודה.

amirshuval

New member
סליחה אבל על מה בדיוק את/ה מדבר/ת?

לא קראתי שום פירסום רשמי לגבי העלאת סף הניקוד.זאת תמיד אפשרות כשמדברים על הBACKLOG של SW ,אבל השרה לא צריכה שינוי בחוק בשביל לשנות את הסף.את זה היא יכלה מתוקף הסמכות הקבועה לה כבר עתה לעשות לפני שבוע או חודש.

manutdfan

New member
זה סתם ניחוש לא מלומד שלי

אני כמובן מקווה כמו כולם שלא יעלו דרישות סף ולא יפחיתו כמות בקשות הישראלים.

manutdfan

New member
הייתם ממליצים לי להתחיל או לחכות לפרסום

השינויים הסופיים,אני לא רוצה לעשות IELTS לחינם פשוט ואם לחכות אז ידוע כמה זמן?

האם הגשת כבר תיק הגירה?

או שאת רוצה לעשות IELTS קודם כדי לראות אם את מגיעה ל 67 נקודות? אל תשכחי שלבחינה צריך להתכונן, וההכנה משפרת מאד את הציון, במיוחד אם מתכוננים בקורס של המועצה הבריטית.

manutdfan

New member
עדיין לא הגשתי אני מגיע ל 67 נק'

בהנחה שציון הIELTS יהיה טוב,אני פשוט חושש מהשינויים שדיברתם עליהם אז לכן שאלתי אם לחכות כדי לוודא שאני עדיין עומד בדרישות הסף או שכדאי כבר להכין את כל מה שצריך? שאלה נוספת- גם אם האנגלית שלי ברמת טוב מאוד (קריאה דיבור כתיבה) כדאי לעשות את הקורס?

גם אם האנגלית מצויינת צריך אסטרטגיות ותרגול

לפתרון הבחינה שיש לה מבנה מיוחד. לגבי פתיחת התיק, אני לא רואה שום סיבה לחכות. אם אתה במקצועות הנדרשים ישלפו את התיק והוא יטוס. אם אתה לא מהמקצועות הנדרשים תצבור ותק בטור ברגיל וגם זה טוב. הניקוד הקובע הוא הניקוד של מועד הגשת התיק, היו על זה תקדימים בבית משפט קנדי, אז גם מבחינה זו כדאי להגיש מוקדם מאשר מאוחר. כמעט תמיד שינויים לטובה יחולו על כולם, שינויים לרעה לא מוחלים רטרואקטיבית אף פעם..

yanivran

New member
אני דווקא לא מסכים שתמיד צריך קורס

אם האנגלית שלך מאוד טובה ואתה דובר אנגלית קבוע (למשל עובד בחברה שבה יש לך צורך בשיחות עם מדינות דוברות אנגלית), כותב מסמכים באנגלית באופן קבוע וקורא אנגלית באופן קבוע. (ויש כאלו, אני למשל), אז לא תהיה לך בעיה לעבור את המבחן בצורה טובה גם בלי הקורס ולקבל את הציון המקסימלי.

manutdfan

New member
כן אני משתמש הרבה באנגלית בעבודה ו...

אני אקנה בכל מקרה את ערכת הלימוד של המועצה הבריטית אבל השאלה המקורית שלי הייתה אם לחכות ולראות מה בדיוק השינויים שיהיו בחוק כדי לוודא שאני מגיע לניקוד הנדרש ולא סתם לבזבז 1000 שקל על הIELTS. וקצת התבלבלתי מתשובתך (המושבניק) לגבי מקצועות נדרשים שיקודמו ופחות נדרשים שלא?!? ז"א שגם אם הניסיון המקצועי שלי מופיע בNOC כשהספרה השנייה היא 2 יכול להיות שלא יאשרו לי את הבקשה? או שמקצועות פחות נדרשים פשוט יחכו יותר? כדי להסביר את עצמי יותר טוב - אני כבר משלים עם העובדה שקצר זה לא יהיה- אבל דחיית בקשה למרות שהיא תואמת את הדרישות המינימליות קצת קשה לי להשלים עם זה.

מי שיש לו NOC מתאים לא יידחה

הוא פשוט יחכה הרבה יותר זמן בתור. כמה זמן ? איזה מקצועות יועדפו? ואיך? צריך יהיה לחכות לפרסום התקנות של שרת ההגירה כדי לדעת.אתה יכול פתוח תיק כדי לשמור לעצמך מקום בתור, ואתה יכול לעשות IELTS. מה שנשאר לראות הוא אם זכית בפייס והמקצוע שלך יהיה ברשימת המועדפים אם וכאשר תתפרסם כזו.

manutdfan

New member
I SEE. תודה על התשובות. רק עוד שאלה..

איך נקרא הטופס/טפסים שיש לבקש מהביטוח הלאומי?

למעלה