לאיזו מיטה אתם העברתם את הילדים/ות?

רביד אא

New member
לאיזו מיטה אתם העברתם את הילדים/ות?

צהריים מקסימים לכולם,

אשמח אם תשתפו, מה הייתה הבחירה שלכם כאשר היה עליכם להעביר את הקטנטנים ממיטת תינוק למיטה גדולה יותר. האם ישר למיטת ילדים/נוער עם מעקה? האם למיטת מעבר?
המחשבה החלה להטריד אותי משום שאני מניחה שבעוד תקופה קצרה המיטה (מיטת תינוק) תהיה ממש קטנה ליהלי שלי. יש לי חששות שבגלל הנעליים והמוט הוא ייפול מהמיטה (אולי אפילו במהלך השינה משום שהנעליים מאלצות אותם לעיתים בתנועות רחבות ואף אגרסיביות) ואז התחלתי לחשוב שאולי עדיף במיטת מעבר, מאידך - עד כמה שזכור לי מיטת מעבר היא בפועל בגודל של מיטת תינוק רק נמוכה מאוד.
ומה קורה עם ה"טיילת" שמתחילה כשהם מגלים את העצמאות ואת העובדה שהם יכולים לרדת מהמיטה - אני קצת חוששת מכך שייחבל במהלך הירידה, שיסתבך עם המעקה וכו' וכו'.

אשמח אם תציינו גם באיזה גיל עשיתם את המעבר.

תודה רבה מראש
והמשך שבוע נפלא.
רביד

Yifatule

New member
היי רביד

אנחנו העברנו את ניב בגיל שנתיים וחצי למיטה הנפתחת של מיטת הנוער.
יש לנו מיטת נוער של עצמלה שמשמשת את האח הגדול שלה אז היא קיבלה את המיטה הנפתחת (אנחנו לא סוגרים אותה כל יום, היא פתוחה קבוע אצלנו).
רק היינו צריכים לקנות מעקה.
היתרון הוא שהמיטה הנפתחת היא נמוכה וככה היא יכלה לרדת עם הנעלים כשהיא היתה צריכה ועדיין שומרת על המרחב הגדול יותר שיש מול מיטת תינוק או מיטת מעבר. זה שיפר את הלילות שלנו מאוד.

אם תחפשי בתמונות של הפורום ובקישורים תוכלי למצוא כל מיני רעיונות נהדים שהורים עשו למיטות של הילדים.

יפעת

רביד אא

New member
תודה על ההתייחסות המהירה. המעקה הרגיל של מיטת

הילדים מספיק מניסיונך?

פרלמנים

New member
אנחנו בשינה משותפת...

רביד אא

New member
מדהים! על אף שבזמן הנעליים

לבטח היית ממש חבולה. עם הגדולים הייתי מרבה לאפשר שינה משותפת משום שזה פינוק אמיתי. דווקא עם יהלי - ממש לא יצא לי כי אני חוששת
...

למעלה