לאייל שלום נא לקרוא

arye9

New member
לאייל שלום נא לקרוא

אהלן אם אתה זוכר שאלתי אותך על FDISK והודעת BOOT VIRUS אז המצב כזה: המשכתי לשחק עם הFDISK ואיך שהוא הצלחתי לעדכן את המחשב עם ווינדוס 98. נשארה רק בעיה קטנה: בזמן המשחקים הייתי צריך לעשות בSETUP את האנטי וירוס לDISABLE רק כך הצלחתי לעבוד. אחר כך נכנסתי לSETUP ושיניתי אותו ל ABLE (או איך שקוראים לזה) אבל עדיין הוא לא מופיע על הTASK BAR. האם אתה יודע אם הוא עדיין פועל? באורגינל היתה לי גם תיקיה של האנטי וירוס (נדמה לי שקראו לה סימנטק) ועכשיו היא לא מופיעה למרות שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש. אבקשך לענות לי גם אם התשובה ``לא יודע`` כי אני עדיין קצת מפחד מההודעה של הוירוס שהיתה לי, ואני אפחד להעביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. תודה וחג שמח אריה

eYaL

New member
חג שמח...

לא הבנתי אם שינת את ה VIRUS SACN של הביוס שלך או את האנטיוירוס שלך.. אם נגעת בביוס,כדאי מאוד שתשאיר את זה על DISABLE. אם זה בתוכנת האנטיוירוס,זה לשיקולך..מה גם שאני לא בטוח לגבי האנטיוירוס שלך..לדעתי אתה משתמש באיזו גרסא לא מעודכנת.. אם שינת את האנטיוירוס ל ENABLED אז הוא צריך לפעול..מן הסתם. ובקשר לתקיה,יכול להיות שהיא מוסתרת או שהיא נמצאת במקום אחר בדיסק.. בצע חיפוש.. eYaL

arye9

New member
טוב המצב כזה

תשובה לשתי תשובותיך האנטי וירוס הוא של הBIOS והמחשב הוא בערך בן 4 שנים בקשר לתיקיה של נורטון שהיתה לי, אולי היא לא קשורה בכלל לאנטי וירוס האמור, אולי הם הוסיפו לי בקנית המחשב אנטי וירוס (כאשר קניתי את המחשב הם אמרו לי שהקניה כוללת אנטי וירוס כך שאולי היא לא קשורה לאנטי וירוס שבביוס)? דרך אגב היא היתה ניתנת לעידכון באתר של סימנטק. בקשר לפרמוט מחדש, זה מה שעשיתי ועכשיו המחשב עובד מצויין, פשוט עדיין אני קצת לחוץ מהודעת הוירוס !!*שאינה* מופיעה יותר!! אייל, תודה רבה על העזרה חג שמח אריה

eYaL

New member
אין בעד מה..

רק תזכור להחזיר את אפשרות ה VIRUS SCAN שב BIOS ל DISABLE יום טוב :) eYaL

arye9

New member
תודה אבל למה?

אני מרגיש שאני מבלבל יותר מדי את המוח. אני אחזיר את זה לDISABLE כמו שכתבתה, אבל אם אפשר להסביר לי גם למה? אין לי עכשיו הודעות וירוס? תודה על העזרה המצוינת אריה

eYaL

New member
אתה לא רוצה ש...

ש...בעתיד כשתרצה להגדיל או להקטין PARATION או סתם שכתפרמט איזה כונן תקפוץ לך ההודעה הזו שוב..? לכן כדאי שתבטל את זה. אגב,כבררית מחדל זה בא על DISABLE בביוס,אז לא כדאי לשנות את זה. ו...לא אתה לא מבלבל מוח,אני פה בשביל זה :) eYaL

למעלה